IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 26.02.2009 15:01

yh..pienestä sitä nyt valittaa..mut ei oo kiva ku simmut turvoksis, nokka vuotaa ja päätä särkee.. ei oo kiva ei...vaikka luulis ettei nyt hevin valittas.. no ..on tää luksust..kusen,paskon,syön ja juon normaalisti. eikä oo kamalia kipui :D

LakejaKeskiviikko 25.02.2009 21:48

Arkansas:
§ Mies saa hakata vaimoaan laillisesti vain kerran kuussa

Kalifornia:
§ Mies ei saa hakata vaimoaan leveydeltään yli kaksituumaisella vyöllä ilman tämän lupaa

Illinois:
§ Naapurin suuhun virtsaaminen on rikos

Montana:
§ Yli seitsämän yhdessä olevan intiaanin katsotaan olevan sotajoukko ja heitä saa ampua laillisesti

Saudi-Arabia:
§ Mieslääkärit eivät saa tutkia naisia ja naislääkärit eivät saa tutkia miehiä.
§ Naiset eivät voi tulla lääkäreiksi.

lieksan teurastamoTiistai 24.02.2009 18:59

noh..sama nainen oli vastas joka oli viimeksiki eikä muka ollu tulehusarvot kohal ja joensuus heti pistivät petiin.. noh.. se nainen nyt kyseli et mite sul oli se tulehtunnu ku ei meil vaan näyttänny mitään tulehus arvoi.. mie että no jaa empä tiiä.. ja joo..mul on oireina ollu haava kipua ja jatkuvaa kuumetta.. ja tulos: tehhäämpä nieluviljely ku sul yskä..joo..täähä vois lähtee ihan yskänlääkkeil pois et kuume ja aristava haava enempi haittaa..mut ei ..tehään nieluviljely! joo.. sanovat et jos rupee samal taval koskee mahaan niin tuu tänne ja sut lähetetään joensuuhu..mie et joo..sielähä se toinen umpisuoli sitte tulehtuu (ne varmaan arvelee että niit kaks siel..).. ja oli aiks mielen kiintonen lääkäri.. joka minuutin välein kysyi että oletko kunnossa kuinka voit oletko kunnossa voitko hyvin onko sinulla kaikki kunnossa onko kipuja ollu oletko kunnossa otetaampa pöksyt pois.. .. et meinasin revetä.. tuossa että otetaampa pöksyt pois vaihees.. :D että oli kannattava reissu! viimeksiki oisin n.40-50e säästänny jos en ois lieksas käyny vaan suoraan joensuuhu..nytki men jtn 13e tuohon et kysellään oletko kunnos..

saatikka ku näytin sille venäläiselle arpija..niin se oli että ai näin montakos näitä onki..mie että joo..tähystyksel tehtiin..sitte kahtoo..millos sulta tikit otetaan..mä että joo..nää on itestään sulavat... että mä oon turvallisis käsis!

kyl sitä viel hymyillään :)Tiistai 24.02.2009 16:30

menin sit oottaa vuoroooni..aika matelee jne.. kymmenen ihmist mua ennen..sitte mun vuoro! ei..joku nainen menee sinne..päätän jäädä oottaa että minun vuoroni seuraavaksi että nyt on joku erehdys..no nainen tulee ja yritän mennä niin JOKU HIRMU ÄKÄNEN MUMMO TULEE SIIHEN ETTÄ NYT ON MINUN VUORO..ja mie onnistun sit kiroileekki ja lapset vieres..en ajatellu yhtäänb mut se mummo meni..no sit joku setä sanoo että mee sen mummon jälkeen..no taas ootan..ja yritän mennä.. niin sit tulee joku vitun pappa ja siel on että hänen vuoronsa on kyl nyt..MENIN RÖYHKEESTI SIIHE MUN PAIKALLE. sit joku täti alkaa siel avautuu ettälaps rakas ku tollanen asia kysees niin oisit soittannu ja varannu lääkäriltä ajan.. sit se soppas mut johonki väliin ja menin istuu..

no sithä mun päiväni kirkastu! mariliis..sen kans juteltiin..sit se kävi kahtoo mihin mut oltiin laitettu .. ja sano että mut on tyrkätty joittenki edelle.. ja että mee vaan kotiis ja tuu vaiks kolmelt jos sit pääsis.. et hän sanoo jos kuhtuuvat että mie oon muual :D oispa AINA tällänen palvelu..johan tuntu että alko asiat hymyilee..ja viel hannaki..ei tartte ku hannan nähä niin johan on hymy pyllys :D et kivaa.. ja muutenki..ei tullukkaa mulle niin iso lasku ku luulin..juhon kaa maksetaan puoliks .. ja muutenki se oli paljon pienempi lasku mitä alkujaan..luojan kiitos pelkäsin jo jtn 500e laskua yksinäni maksavan et kuink käy..

jopas tekstiää..

nyt hymyilyttää..ja toivottavasti lääkäri ei mun hymyäni hyydytä! :P

[Ei aihetta]Tiistai 24.02.2009 14:08

39 melkeen kuumet..et joo .. :( tyttö lähtee lääkäris käymään.prkl vois tälle tytölle jtn hyvääki sattua..v.loppuna olevinaan autoin niin tuli sit 300-500e kulut itelle..et jippii..sekki pitäs saada maksettua..ja eipä töist nyt hirveesti mania saada..ku näil näkymin sairasloma jatkuu ku kuume ei hellitä ja tuo yks haava arkana..en tajua miten saan työhousuikaan jalkaan ku meen..ensinnäki oon lihonu saatikka ku nuihi haavoihi ei sais painaa mitkään..ja eikös se vyötärö just oo nuitten kahen kohal..

3*5*19*281Tiistai 24.02.2009 14:00

eskon tissit :D
näkö- ja kuuloharhat siis ovat todellakin todentuntuisia! leikkauksen jälkeen ei seuraava vaan sit seuraavana yönä.. noh.. koin näkö ja kuuloharhoi..edellisenä yönä naapuri vuoteen emäntä itki että haluu syntinsä anteeksi ja papin paikalle yms.. ja mie että minkä hullun kaa mie samas huonees..

no kuitenki.. HETI kun rupesin makaamaan niin alko aistiharhat.. työporukkaa ja lääkäreit lappasi..siis tiesin että ei oo totta..vaikka kuinka räpyttelin silmiä niin ne jatku..joskus sain vähäks aikaa katkasee mutta ei auttannu..kun istuin..niin sillon pysyin ns. järjissäni eikä aistiharhoja tullu..mutta vitja kun väsytti! no kuitenki..sinä nä näin selvästi että vierustoveri kärrättiin pois ja sanottiin että lotta on kuollu..otin sen ihan todesta.. sit mä itkin siellä että lotta kuoli.. no lotta oli vieres että ei hän kuollu..mie vaan itkin että lotta kuoli..sitten sinne tuli joku synnyttävä äitiki yms.. ihan hullua meininkiä..ei meijän kerrokses ees ollu synnyttäviä.. no kuitenkin


sit välillä joku hoitaja toi mulle markkinamakkaraa.. SIINÄ VÄLIS TAJUSIN ETTÄ TÄÄ EI OO TOTTA ja rupesin istuu ja kaikki kaikkos..no kutuin hoitajaa ja eihä se hoitaja tullu ja kävin oksentamas välil yms pyörtyilemäs..

no kuitenki..ihan kamala yö ku yritti pitää ihtesä järissään mut ei..vaikka oltiin tehty happi huuhtelu niin ne aineet kuitenkin jäi vaikuttaa (johtu kai että niin myöhään tuli ku mulla oli leikkauksen aikana komplikaatioit ja verenpaineet oli koko ajan hereilki alhaal jtn 84/32.. vaikka ne muhu jtn kolme pussia tunki..meni vähä ohi ku olin pöpperös et mitä mulle tehtiin..)

sit tosiaan mulla kävi muka yöl työkavereit ja mä olin ihan että mitä te tänne aikaan tulette ja juteltiin yms..välil kävi joku hoitaja kahtomas tiputust ja verenpaineit ja sydämen lyöntei..ja mä että miten tääl yöl näin vilkast on..sit joku hoitaja tuli mulle supattamaan että hän ei ole ihan terve ja laittoi huumeita siihen miun tiputuspussiin jotta jäisin koukkuun..ja häneltä saisin ostettua lisää.. ja mä olin ihan paniikis ja hyvä etten ruennu repii johtoi itestäni..mut joku sit pääs sano että tääkään ei oo totta...

tosiaan osa työkavereist kävi verikärrien kans..hymynaamal eivätkä sanoneet mitään.. pelottavaa..tuijaki kävi kikkarapäänä ja ihan joku hullun ilme kasvoilla..

tosiaan nää ei ollu unta..vaan sattu ihan hereillä ja vaikka silmiä räpytti kerran par ne ei menny ohi..useemman kerran kun teki..SAATTO MEN POIS..mut ku istumaan rupes niin kaikki hävis..sanoha toi juho että sen joku kaveri oli nähny kans..että ilmastoinnist oli tullu jtn myrkkyä ja se oli hoitajille selostannu että ymmärtää hän että pitää hyönteismyrkkyjä laittaa mut eikö potilaat ensin pitäs laittaa pois .::D voin ymmärtää tosiaan että se tuntuu aijolt...

mitäs kaikkee muuta viel..

niin joo.. ämmä ku vietiin nukutukseen..siel ensinnäki oli huippui tyyppei leikkaussalis.. vitsailivat yms.. ja sit joku ukko sano että hengittele syvään..pisti sellasen maskin melkeen kiinni naamaan.. no riikka hengittelee syvään ja lääkäri sedän käsi väsyy ja se vaihtaa välil kättä.. mie vaan hengittelen aika kuluu..sit mie kysäsin et teenkö mä jotain väärin mut ei tää tunnu miltään.. ukko vaan että ei pitäskään tuntuu että täs on ihan puhast happee mitä sulle täs laitetaan :D mie että joo.. mä luulin että yrität mua nukuttaa.. se vaan että ei ei.. sit se vaan sano että laulamal ajattelin siut nukuttaa sit se laulo sitä.. mitä lintu laulua.. sit se vaan sano että no nyt pistetään suoneen unilääkkeet tulee..ja lääkärisetä ns.laulo mut uneen..mitään muuta jääny mieleen :D

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 15:56

nyt taas toimii puhelin..vaiks eilen ku kiki soitti siihe niin se täris kuin vibra eikä siitä kuulunu YHTÄÄN MITÄÄN eikä sitä saanut ees sammutettua..akkuaha siit piti ottaa irti niin rupes toimii ja viestii pukkaa..

niin että käytiin sitten yöllä nurmeksessa grillillä ku ei mistään lieksast enää saanu ku messiki näköjään menny kii ?!?!??!!?!? mistä nyt saaa parhaat kanahampparit..mistään muualt ei saa niin hyviä :(

ja äiti mutisi että mitä revittely jälkiä pihas..omiaan nähny..elleivät revitelleet ku miut jättivät? ei kyl kuulostannu siltä..mut pitäähä sitä aina jotain valittamist löytyä..meijän kyyti oli kyl mahollisimman tasast..kävin itekki ajaa! hys..äitille ei kerrota.. 80km/h alueel 60km/ h..vähä oli sillain että uskaltaako vaiei.. iik.. kyllähä sitä tuli muutama kiekko kylil heitettyä :P tuntu kyl vähän turralt auton ratis.

no olipaha kivaa pitkäst aikaa..kiva oli kikiä ja suvia nähä <3 vitja ku näppikses ei välilyönti nappi oikein toimi niin saa hakata..

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 16:31

joo..en halua ol töykeä...mut mullle ei kuulemma viestit tuu perille...

supi suomalainen suomuinen ihoPerjantai 20.02.2009 16:17

viikkoon en ole välittänny mitä peilist näkkyy..nyt ku kivut on poissa niin katoin peiliin.. ei jeesus.. ei yhtään saman värist ihoa.. iho on kuin kalalla.. paiseita täynnä.. kun puristaa niin joka reijäst tulee jotain epämääräst töhnää tai jotain muuta eritettä.. ja oi kuinka kaipaisinkaan kulmakarvapihtejä vai mitä ne on...mut eihä tääl jamalis ole.. kulmakarvat ois ees nopee huolitel mut ei..millonkaha sais tään ihon ees jotenki yht reikäseks ku ennenki.. reikänen tää on ja tulee olee..mut vois nää paiseet lähteä.. nyt ois naama hemmottelu paikallaan..mut eipä tääl ole mtn puhistus ainet..miun vanha silmämeikin poistoaine ja äiti oli että eikö kelpaa..täähän on lorealinkallis meikinpoistoaine..joo..silmä meikille jota en ole viikkoonkäyttänyt enkä muutakaan meikkiä :D ainut hyvä mitä oon tehny ihon hyväks on juominen..vettä vettä että joka tunnin välein pitää kusel juosta.. pitäs avittaa tulehukseen ja aineenvaihduntaan..ja just tuli joku hollywood juttu että veden juonti on kaiken a ja o.. voi olla..mutta ei yksistään kai tee mitään mun iholle ainaskaan :D että tää on tosi eroottista!