IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 13:38


Lääkärin diagnoosi:

"Hiuksia lähtee harjatessa, ei käteen vetäessä"

unia unia - pitkä ja omituinenSunnuntai 29.03.2009 15:24

1.uni

ensinnäkin näin unta että ikkunoiden läpi lenteli juttuja, tavallaan aaveita ja joku enkeli kuiskutteli mun korvaan, jos tytön aave tulee niin minä kuolen..siis minä minä ei se enkeli :D sitten sieltä tulikin se pieni merenneidon sebastian (se rapu) aave..ja mä olin että mitäs tämä nyt meinaa.. se enkeli oli vähän aikaa hiljaa ja sano sitten: sinä olet allerginen äyriäisille (en oo syöny äyriäisiä ja kiinostas että olenko?)

2. uni

Olin laivalla ja halusin syödä banaania, ja aina alakerras näkyi hedelmä ja vihannes osasto (tavallaan kaiteiden yli näky mitä ala kerras on..) ja aina kun menin alas niin sielä olikin vain joku siivooja ja ihan tyhjä aula.
noh.. sitten näin liukumäen joka alkoi sellasesta K-15 rahapelistä ja menin siihen että pelaan mut se liukumäki veikin jalat alta ku rahan tuikkas siihen sisään.. sittenhä siinä mentiin ja siinä liukumäes oli niitä rahapelei mut eipä pystynny pelaa ku liukumäki vei alas päin.. sitten.. liukumäki päättyi siihen että ulos pääsi pienest lohikäärmeen suusta..jäin siihen jumiiin.. mutta pääsin pois.. ja taas minun piti olla mukamas hevi osastolla..mutta en ollut.. takanani kuului jysähdys, kun joku minua tukevampi henkilö jäi kiinni siihen lohikäärmeen suuhun.. mie menin siivoojalle että eikö tos pitäs olla merkintä että tuo on lapsille tai että päättyy tollaseen vaikka tossa on K15 merkintä..että joku juttu.. siivoja tuhahti vihasena että se on tehty normaalipainoisille ja 15v ovat yleensä vielä solakoita, eikä se ole tehty millekkään saksalaisillekuulantyöntäjille (näköjään maaritin puheilla on valtaa mun unissa..) :D
sitten mie olin että voisitko kertoa.. mistä saisin hedelmiä, että kamala nälkä ja limpparia, koska se on jano. Siivooja käski ottaa mopin käteen, mie otin seinän vierest mopin, siivooja kehotti ottamaan se luuttu jutun irti, otin sen irti, siivooja kehotti kääntämään senniin että tikku on lattiaa kohen.. ja sanoi että näin päinon parempi pitää kii.. ja niin olikin! koska siinä oli ihan sellaset käden paikat...
siivooja tokaisi että pelataan, että kerron sitten sinulle missä on kauppa (sielä muuten oli s-marketin mainoksia seinillä monilt vuosikymmenilt..).. sit siivoja otti roskapussistaan ison pölypallon ja lähti kulettamaan sitä tikulla.. no miehän lähin perään ja yritin viiä..pian sinne ilmaantui kamalasti ihmisiä erilaisten tikkujen kans (sählymailat toistepäin, kävelysauvojen kans, katuharjojen kans toiste päin..) kaikki sen pöypallojen perässä.. ja se pölypallo koko ajan pieneni ja katosi lopulta..
sit mikko tuli miun luo jotain selostamaan että tämä on hyvä peli stressin poistoon, ja tää sopii hitaille ja nopeille, että hän on tutkinut asiaa.. ja porukka oli kyl hirmu onnellisen näköst pölypallon takia..ei ollu ees maalei, mutta kaikki vaan halus aina sen pölypallon.. no sit se siivojaa näytti että menet vain nuista porteista (niinku kaupan ne avaavat portit.. siis ihan mitkä sisäl on..) niin pääset sisään.. mie en ollu nähny niit porttei.. tai ei niitä ollu sillo ku tulin..että tietty oisin tajunu mennä porteist jos oisin nähny..se siivoja piti mua siis ihan idioottina..
no sain käytyä syömist ja juomist ja lähin kävelee kannelle.. no sielä kannella oli icella ja simo ja sami oli siel juomas ja menin tervehtii (kumpikaan ei siis livenä ikinä baaris..mä en oo ainakaan nähny?) ja menin kyselee että mitä te täällä teette.. ne vaan oli että meijän naiset on tuol sisäl (molemmat siis seurusteleevat ja mie että ok..).. sitten sieltä tuliki jtn.. tyyliin 15 v tyttöi..jotka varmasti ala ikäsiä.. oluet käsis.. ja mie olin et nuil ei ikä kyl riitä.. simo ja sami suuttuvat molemmat hirveesti.. mut sit hirvonen tuli kävellen sinne ja puhu niille alkoholin vaaroista..siis simolle ja samille..ja simo ja sami ottivat tytöilt oluet pois ja lähtivät kävelee. sit lähin simppaan kävelee ja menin meijän pukukoppiloihi ja se oli luistelijoit täynä.. pieniä nuoria luistelijoit..siis taas jotain 15v.. ja ne miettiivät et pistäävätkö kaikki valkeet minihameet vai valkeen minishortsit..mie että mis teil on esitys.. ne vaan että simpas.. mä että niin luistimilla? ne vaan että joo, joo.. luistimet käy myös nykyään lattiapinnoille.. mie että ei jeesus.. :D ja muutenki ne puhuvat jotenki ihQ daa meiningil että lähin poikkeen.. no simpan pekka oli normi paikassaan töissä ja sano että poliisit ovat tulossa kohta hakemaan sinut, mie että mitenniin.. se oli että kun et olisit saanut mennä sinne pukukoppiin, että anteeksi, tämä on käytäntö.. ja tähän heräsin :D

LacosteKeskiviikko 25.03.2009 02:51Lacoste on urheiluvaatemerkki, jonka maskottina on masentunut krokotiili. Lacosten kenkiä kuvaa parhaiten nimitys mummontossut, koska mummot käyttävät matkallaan olohuoneesta keittiöön Lacosten tossuja, koska kengät ovat hyvin ulospäin suuntautuneita ja päästävät ilmat pihalle mummon hikisistä jaloista. Näin ollen Lacosten kengät tuovat ilmavan ja raikkaan tunteen jalkaan.

Lacosten kengät ovat tavallisesti joko kalliit tai älyttömän kalliit. Lacosten perusti vuonna 1929 ranskalainen pissis Rene Lacoste. Lacosten vaatteita käyttävät useimmiten ne oudot tyypit, jotka maksavat vain siitä kuolleen krokotiilin kuvasta.

Olisi kiva tietää...Tiistai 24.03.2009 23:37

Jos näkisit minut poliisiautossa istumassa, mitä luulisit minun tehneen? Vastaa kommenttikohtaan, laita tämä sitten omaan päiväkirjaasi ja katso mitä ihmiset sinusta ajattelevat...

:)Lauantai 21.03.2009 16:53

Filosofian professorilla oli muutamia esineitä edessään luentosalin
pöydällä. Luennon alkaessa hän otti mitään sanomatta usean litran lasipurkin
ja täytti sen nyrkinkokoisilla kivillä.
Hän kysyi opiskelijoilta, oliko purkki täysi.
Heidän mielestään se oli.
Sitten hän otti pussillisen pikkukiviä, kaatoi ne purkkiin ja ravisti
purkkia.
Pikkukivet vierivät isojen kivien välissä oleviin koloihin.
Hän kysyi taas, oliko purkki täysi.
Nauraen opiskelijat vastasivat, että kyllä se oli.
Sitten hän otti pussillisen hiekkaa, kaatoi senkin purkkiin, ja hiekka
täytti pikkukivienkin välit.
"No niin", sanoi professori, "haluan teidän ymmärtävän, että tämä on teidän
elämänne.
Isot kivet ovat tärkeitä asioita - perhe, elämänkumppani, terveys, lapset.
Sellaisia asioita, että vaikka kaikki muu katoaisi, elämänne olisi silti
täyttä.
Pikkukivet ovat muita merkityksellisiä asioita kuten työ, asunto, auto.
Hiekka on sitten kaikki muu, pienet asiat.
Jos laitatte hiekan ensin purkkiin, ei ole tilaa isoille eikä pienille
kiville.
Sama pätee elämäänne; jos käytätte kaiken aikanne ja energianne
pikkuasioihin, ei jää tilaa tärkeille asioille.
Kiinnittäkää huomionne asioihin, jotka ovat tärkeimpiä onnellisuutenne
kannalta. Leikkikää lastenne kanssa. Käykää säännöllisesti
lääkärintarkastuksessa. Viekää kumppaninne tanssimaan.
Aina on aikaa tehdä töitä, siivota, järjestää kutsuja tai korjata vesihana.
Huolehtikaa kivistä ensin - asioista joilla on väliä. Kaikki muu on vain
hiekkaa."
Mutta sitten ... eräs opiskelija otti purkin, joka professorin ja muiden
opiskelijoiden mielestä oli täysi. Hän kaatoi sinne pullollisen siideriä,
joka tietenkin imeytyi hiekkaan. Sitten purkki vasta oli aivan täysi.
Eli tarinan opetus on: olkoon elämäsi kuinka täynnä hyvänsä, AINA on tilaa
vielä yhdelle SIIDERILLE!

TERVEYSTIETOA -huomen kirjotuksetTiistai 17.03.2009 22:46

Naisten rintojen katselu on miehille erittäin terveellistä ja jopa pidentää elinikää, tuore saksalaistutkimus paljastaa.

Tutkijoiden mukaan jo 10 minuutin tuijottelutuokio kohottaa miesten kuntoa yhtä tehokkaasti kuin puolen tunnin treeni kuntosalilla.

Rintojen tuijottelun terveysvaikutus perustuu siihen, että se tehostaa miesten verenkiertoa ja kiihdyttää sydämen sykettä.

- Vaikutus on niin tehokas, että jo muutama minuutti rintojen katselua päivittäin pienentää miesten sydänkohtauksen riskin puoleen, tutkimusta johtanut tohtori Karen Weatherby selittää New England Journal of Medicine -lehdessä.

Päivittäinen rintojen katselu pidentää miesten elinikää jopa viidellä vuodella.

Tutkimuksessa seurattiin kaikkiaan 200 miehen terveyttä viiden vuoden ajan.

Osa koekaniineista sai katsella rintoja päivittäin, osa ei.

Tohtori Weatherbyn mukaan päivittäisen tuijottelutuokionsa saaneilla miehillä oli selvästi vähemmän sydänsairauksia ja heidän verenpaineensa oli alhaisempi kuin niillä, jotka eivät saaneet katsella rintoja.

[Ei aihetta]Tiistai 17.03.2009 21:47

kävin apteekis.. ku sairaalast tuli ihottumaa ja se on jatkunnu enkä oo moneen yöhön nukkunu hyvin..nyt halusin jtn voijet joka auttas siihen.. ku huommen kirjotukset ja haluisin ees nukkua hyvin..

no menin apteekkiin..meinasin ostaa syyhylääket :D se vaan että mee lääkäriin..mie että enmee.. se että mee nyt vaan :D mie että en mee (varmaan toteaisivat mul jonku ruton olevan) sit se möi mulle jtn allergia lääkkeit..jos ei 10 päivään auta niinpitää mennä lääkäriin.. ja jaskat :D
tyty muuttaa ihanaan rivitalo kaksioon..en taija lähtee mihinkään opiskellee..tuo asunto on niin hyväl paikal,halpa, tuttujen omistukses, serkku vieres ja ihanat lehikoiset naapuris.. mä en tiedä lieksas parempaa paikkaa asua :D tietty miinuspuoli että kauppaa ei lähel..no onhan grilli :D no soitan matin tai teemun tuomaan naapurist..tai käyn naapuris syömäs :D ei oikeesti..taisin jäädä lieksaan..olen ihan täpinöissäni jo tyyliin pakkaamas ja lähös :) ai äm häpi häpi..voi johtua väsymyksestäki.. ihan oon.. ja saan sormun tavaroit..mä oon kamala.. mut jotenki..ihan tuntuu ..kunnialtakki.. :o tunne arvoo siinä kämpäs kyl paljo..

[Ei aihetta]Lauantai 14.03.2009 15:03


laita " <3<3 " jos rakastat minua,
laita " <3 " jos olen tärkeä
laita " :D " jos välität minusta
laita " :| " jos et keksi mitään sanottavaa minusta
laita " :) " jos ollaan kavereita
laita " :( " jos et pidä minusta
laita " :< " jos vihaat minua
laita " :> " jos haluaisit tutustua minuun
laita"8D" jos olen kaunis
laita" :P" jos olen hauska
laita":F" jos sinun tekisi mieli lyödä minua
laita":o" jos olet ollut kusessa minuun
laita":/" jos olen tosi tylsä
laita":9" jos olen outo


Kun olet vastannut tähän, lisää tämä omaan päiväkirjaasi, niin näet mitä mieltä muut ovat sinusta.

mahani onkin aika kaunisTiistai 10.03.2009 02:20

en uskonut tätä ikinä sanovani.mut kävin äsken suihkus ja katoin peilist.. ja että ompa mulla kaunis maha.. en oo kahtonnu aikoihi.. siinä on enää vain kämmenselän kokonan hyvin vaalea mustelma, kolme pientä punaista ruksia...kahdessa vielä vähän rupia, mutta muuten, massuni on ihon värinen! harmittaa nyt kun ei tullu kuvattua massua alkujaan.. miten sinimusta se olikaan.. se mustelma häirihti enempi..ku näytti ihan että maha on kuollu.. :o nyt tää on jo normaali värilöis..raskaus arpia muutama ja tähtiä muutama.. mut silti.. on kivaa ettei se ole kuolleen näkönen :)