IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

voi jeesuksen mamma sentään.. Keskiviikko 01.07.2009 01:15

iskä soitti klo 22.oo että missä äiti on.. ku ei oo kotona ollu noin klo 10-11 jälkeen.. eikä vasttoo puhelimeen. no mie sit rimputan ja rämpytän äitn puhelint että vasttoo..no lopult vastas..luojan kiitos.. kyl vähä säikäytti! mie että mis helvetis sie oot ollu päivän.. äiti vana että joo..hän päätti lähtee pyöräl nurmekseen ja porokylään..nyt tulos nurmeksen ja lieksan puoles välin ja 105km pyörän mittaris.. täti mukana..vitjan hullu ämmä!!!

ruumiillinen työTorstai 25.06.2009 01:41

.. voi tuottaa joskus outoi mielihalui

kun tulin istuttamast pieniä pirulaisen kuusia niin ku tulin kämpille join ensinnäki 2litraa limua (vaikka join paikan päälki) sekä söin margariinia ihan kamalasti näkkärin pääl ja oli hyvvee..valehtelemat meni puol rasiaa margariinia.. ihan hirvee himo..ei ollu näläkä vaan teki mieli margariinia..

en ees paljoo ite istuttanu..reilut sata ehk..mut ku piti niit taimii kantaa siel juurakos niin huh huh.. :O saatikka ku yritin pääst helpommal et kuletampa samal limupulloa ja kahvat katkee yms hinaappa sitä loppu matka peräs.. et heh heh!

joku päivä mennä shampanjalle ja istutetaan omat puumme pellonreunaan :) istuttajien kunniaks :D

jUssiLauantai 20.06.2009 03:44

Juhannuksen suosituimmat koirarodut: mäyräkoira, kääpiöpilsneri, lapinkullannoutaja, suursnapseri, pullodoggi, vehnäolutterrieri ja siperianwhisky. Juhannuksen koiraharrastus päättää johtaa hankkimaan myös vinttipimeenä-koiran tai suomenajokieltokoiran. Jotkut saattavat tuntea myös selvinpäinseisojan vaikka se onkin Suomessa melko harvinainen rotu. Hyvää juhannusta!

ruohonleikkuutaTorstai 18.06.2009 00:45

leikkasin ite ruohoo..uu..

eikä yltäny takapihan laitaa leikat aku johto ei yltäny..siis tollanen sähköl toimiva neiti laite..

noh.. ennen ku pääsin ees leikkaa..menin takapihalle.. ja arvoo tuliko vuorostaan naula kengäst läpi jalkapohjaan..

kuka mua vastaan on tuol taivaas,..

mummo, ukki, sirkka..sormu? jumala, jeesus, pietari, saatana?

RonjaTiistai 16.06.2009 19:44

mun pikkuseni täyttää tänään 4v :)

käytiin joensuusTiistai 16.06.2009 00:29

mun ihanat kengät jäi sinne kauppaan..nyyh <3

muuten kiva reissu.. rahhoo men.. se ei kivaa.. yhyy.. mun kengät

no ostin paskat kengät

ja ihanan uikkarin <3

Riikan autosta on kumi puhjennutMaanantai 15.06.2009 00:54

pääsin sit juuas renkaan vaihtoon käytännös ku naula men renkaast läpi..osaan vaihtaa renkaan ry.. oho hups oho hups..

ihan kiva kuulla itestään..Sunnuntai 14.06.2009 03:18

..sit kuullu että oon kuulemma vappuna kännis ajanu lieksas? what..? just joo.. olempa hyvin..lonkeron join mut mun tahtiin joo..ja hiimailin viel kotona pitkään ennen kuin ajoin..enkä ees koko lonkeroa..kiva.. itte en hyväksy humalas ajoa niin kuulla että oisin kännis ajanu? no kännis vapun olin. siinä eimiettimist mut en ajanu kännis. seuraavana aamunaki.. siis ilta viiden kuudwen aikaan vast kävin hakee että empä sillonkaan enää humalas :D

APUA APUA APUA LAPSIAPerjantai 12.06.2009 03:01

riikalla oli kunnon lapsisiedätystä tänään..olin paikassa jossa oli 7lasta! ja kaikki alle 8v.. suurin osa tais olla paljon nuorempia..saatikka et hevosia yms mönkijää.. mut apua lapsia..saatikka etät kolme last mul kyydis! pelotti..

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.06.2009 01:56

talviturkki heitetty

kiitos kiki ihanasta pika illasta <3

onnea suvi suppanainen armas kähkönen <3 kuulut meihin vanhoihin, jotka olemme lähempänä neljääkymment ikävuotta kuin syntymäämme. mutta olemme sentään viina iässä toisin kuin jotkut tuntemamme natiaiset *KRÖHÖM* :D oon kamala.. mitäs haukutte meitä vanhoiksi..