IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ARGHY! mikä naapuriPerjantai 31.07.2009 20:44

naapuri tuli sit mulle saarnaa että ei tarttee ajaa rallia yö kahteen toista ja alottaa aamu neljält..vitja ku en tajunu sanoo että joo valita niille ketkä ajaa.. (naapurin talon ees koko ajan auto..nytki oli ku mulle saarnas?!) uhkas sit ilmottaa isännöitsijälle.. että joo.. selvä.. vähä suututti ja v iel vasta heränny olin niin kehannu mtn oikein kommentoida. mut kiva ku turhan päite ilmottaa. saatikka ettei mun oven ees koko auto vaan muutama pykälä eteen päin.. vitun pappa..

mamma tais vähä innostuaKeskiviikko 29.07.2009 16:13

ehotin äitille et nyt ois mun lomal tilaisuus lähtee kuusamoon..äiti oli että ok.. se ei viel sillon tuntunu innostuneelt.. no tänään heräsin äitin soittoon että olit sie tosissas sen kuusamon kans (äitille pistin su viestiä mut olin miettiny asiaa jo pitempään) no mie että joo olin että kyl mieki haluisin aikuisena viel kavereihi pitään yhteyt. esim mikkoon, kikiin ja suviloihin. että vaiks lapsia ois niin kuitenniin. äiti viimeks kaveriaan nähny tyyliin 5-10 vuot sit ja must ihan järkyn pitkä aika.. no mie että katellaan joku hotelli mut ei nyt ku nukun.. no heräsin menin lamminkylään niin mamma pistää viestii että huone varattu :D et taisha toi haluta sinne :D ei menny tuntiikaan ku oli jo varattu. vaikka äiti sano että " no katellaan" :D ku se joutu pyytää erikseen lomaa.. siirsi lomaansa.. ku mullaki aika harvoin.. kolme päivää vapaat saatikka peräkkäinja viel ok kelei ajaa :)

R ja p sekaisin - ruotsalaiset ajoivat 650 kilometriä harhaan
Tiistai 28.7.2009 klo 15.32

Ruotsalaispari päätyi kultarantaisen Caprin sijaan pohjoisitalialaiseen teollisuuskaupunkiin Carpiin GPS-laitteeseen tekemänsä näppäilyvirheen vuoksi.

Keski-ikäinen pariskunta ajoi kaikkiaan 650 kilometriä ohi Caprista. Ruotsalaiset tajusivat virheensä vasta Carpin turisti-infossa, josta he tiedustelivat Caprin kuuluisan sinisen luolan sijaintia.

- On vaikea käsittää, miten he onnistuivat. Onhan Capri kuitenkin saari, Carpin paikallishallinnon edustaja Giovanni Medici sanoi tiistaina.

Pariskunta ei kuitenkaan hermostunut, vaikka he olivat väärässä päässä Italiaa.

- He olivat yllättyneitä, mutta eivät vihaisia. He palasivat autoon ja lähtivät ajamaan etelään, Medici kertoi.

no suomiki panee melkee yhtä hyvin..Torstai 23.07.2009 16:03

Suomesta löydetty uusi lintulaji : ylänkötylli. tutkijat arvelevat että se on tullut tänne jostain muualta.. jaa.. voisko olla näin? tai sit hyvin tääl piilos pysyny..

jeesus maria sentään!Torstai 23.07.2009 14:06

korjaan jeesus=neitsyt

ihan yks hailee

hävettääpä jo melkein kuulua kirkkoon..

pitäsköhä men itte jeesust lähtee ettii nuitten pääskysten poikien kakoist..

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?7948389

Kuolemansa (tai siis "henkiselle tasolle tms. siirtymisen") jälkeen Aave-Maria alkoi ilmestyä kummittelemaan mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Ketjut ja kaapu muuttuivat Halloweenin takia tylsiksi, joten Maria otti käyttöön poikansa kikan, jossa hänen kasvonsa ilmestyvät milloin mihinkin pahaa aavistamattomien riesaksi ja bisnesvaistoisten riemuksi.

Kuvien vastaanotto herättää erilaisia reaktioita. Jotkut juoksevat autuaina karkuun. Osa heittelee kivillä tai käyttää spray-maaleja. Jotkut muodostavat jonon kuvan luo ja alkavat peria maksua sen katselemisesta.

Hampaiden pesu </3Lauantai 18.07.2009 01:42

että mä inhoon hampaiden pesua, oon pitkään inhonnu ja oon yrittäny tiiä mitä showta vetää että tulis hampaat pestyä edes se 1 min mut ku pitäs olla se 2 min.
suihkun aikana pessy yms hammastahnaa vaihellu yms. ja silti meinaa jäädä pesemät ku mieluummi sen 2 min vaikka seisosin yhel jalal ku tunkisin suuhuni ees taas jtn karvast keppiä. (pitäis kai viahtaa hammasharja .. onhan toi ollu jo ehk 4-5kk.:tta) no tänään sit lueskelin hammastahna purkkei että minkäs ottasin. aattelin ottaa jonku lasten hammastahnan et eri makua ja lueskelin niit takajuttui ettei ois paljoo fluorii. no yhes tiikerihammastahna purkis oli tiikeriä tiikereist et voivat kasvaa jopa 3 m pituisiks ja loikkia 8m jne. ja lueskelin. vartija kävi että harvoin kukaan nyt hammastahnoi nuin hartaasti kattelee. mä että no pitää olla vaihtelua. luulin että tää olis neljäs hammastahnani.. no joo. kotio pääsin niin katsastin kaappai et mitä hampitahnoi. uusi tulokas oli seittemes tahna purkki! tosin 3 on jo aika lopuillaan, että ihan hyvä olla. kulutan varmasti enemmän hammastahnaa mitä pitäs mut on mul harvas ne pesut. tiedetään että parempi pestä useammin ja vähäl määräl hammastahnaa. no en mä suut täyteen tunge mut yleensä kahel hammastahnal pesen, ensi toisel sit toisel, maku vaihtuu välil ja mieli pysyy "vireänä" hampaiden pesuun...

ääräräräräräräärKeskiviikko 08.07.2009 02:56

oisin jonukkums ku väsyttäs mut ku ketuttaa vielki..eikä osaa rauhottua..vitun perkeleen tiina ku ei vastaa telefooneen..

ÄTÄÄRÄRÄRÄRÄRKeskiviikko 08.07.2009 01:01

muutenki kettumainen olo..

meinasin lähtee kavereitten mukaan ajelee..sit olivat menos baaris..mä että ok jään kämpille no problem.. puhistan ja puristan naamaani ja heitän vaatteet pois..joku kysyy saako käydä vessas mie että ei (no autol ovat liikentees ja abc edelleen auki).. kerkeen sit suihkun alle ja jonku aikaa siin olla niin helvetillinen rimputus! mie että noh josp ane lähtis.. ei vittu se rimputus jatku ja jatku..piti soittaa että helvetti joo suihkus olen että joo..vittu että osaa rueta vituttAA TOI OVIKELLON ÄÄNI MITEN KÄY PÄÄHÄ EIKÄ VÄHÄL USKOTA.. voi jeesus.. lähtispä tiina kiesil käymään että sais vähä muuta aateltav aa..vitja ku väsyneenä pienetki asiat osaa olla isoi...

Rippipippalot ohiSunnuntai 05.07.2009 21:51

meil ei varmaan ikinä oo ollu näin paljo vierait! enkä kyl uskonu.. kävi 9 isosta..pappi ja teijä.. pike ja teuvo, anu, sirpa, harri, valtteri, mummo, tuija ja tiiä.. huh huh!

JA LUOJAN KIITOS

ei tartte enää reetan lahjaa aatel.. vaikka siit ei tullu sellanen kuin halusin

tein reetalle kultaisen vasaran ja kirjotin jutun rippivasarast..että super mario ja ukkosen jumala tor ovat tajunneet vasaran voiman jne..ja jeesus voitti kuoleman vasaran avul ku kuolemal oli kälyinen viikate jne.. ku reeta pällisteli että jeesus sain vasaran.. niin toin sille toisen paketin..siin tein työl ja vaival taulun mies on noin 300 5 senttistä.. ja siinä on toinen taulu missä lukee hätätilantees riko lasi.. aika iso työ ku kaikkee pient hiontaa maalaust ja ruuvaust yms..

voi jeesuksen mamma sentään.. Keskiviikko 01.07.2009 01:15

iskä soitti klo 22.oo että missä äiti on.. ku ei oo kotona ollu noin klo 10-11 jälkeen.. eikä vasttoo puhelimeen. no mie sit rimputan ja rämpytän äitn puhelint että vasttoo..no lopult vastas..luojan kiitos.. kyl vähä säikäytti! mie että mis helvetis sie oot ollu päivän.. äiti vana että joo..hän päätti lähtee pyöräl nurmekseen ja porokylään..nyt tulos nurmeksen ja lieksan puoles välin ja 105km pyörän mittaris.. täti mukana..vitjan hullu ämmä!!!