IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

NaapuritKeskiviikko 02.09.2009 13:58

rteidän naapurissanni ei ole käynyt jättiläsmäinen myyrä tai muukaan luonnoton elukka

se on vain teidän naapurinne riikka

mikä yön kaivoi avaimiaan rappusten alt, väsyi, nukkui

aamul lähti meinas lähteekaivaa ja katteli enenmpi rappusten al.. onneks olivat käden ulottuvil..vähän noloa puoliks ol rappusten al ja kaivaa.. ois ollu naapureille ja työmiehille näky ku yks pylly pystys rappusten al ähisemäs ku mikäki possumi..

ja työkaverit
en ole vakavasti sairas

oikeanpuoleinen silmäni ja ohtani on oletettavasti näppylöil vian siksi että oon kai nokkosiakin saanut samal ehkä naamaani. tai mistäs sen tietää minkä tartunnan tuolt sain..

ainaki joku lasi löytyi.. :o

terveisin: Kaivaja, toivottavasti ei haudan

auton avaimetKeskiviikko 02.09.2009 00:30

rappusten alla

enkä saa pois

tädellinen päivä kaiken jälkeen.

meniki teeman mukaisesti.

taijanki rueta syömään

päätin ettäTiistai 01.09.2009 15:19

tästä päivästä tulee täydellinen <3

nyt on piirrelty..Maanantai 24.08.2009 01:12

..n 2m pitkä ja n1m korkune tiikeri..tosin sillä on karhun pää ja biisonin vartalo mut tiikerin häntä! jos joskus sais tehtyy loppuun..en osannu kyl tapettei pistää oikeen..hölmölsti näkyy toi tapetti..ku kuvio tapetti enkä saanu kuvioita osutettuu yhteen ja men hermot..jospa huomen leikkais sen kuosiinsa..

huomen aamul joensuuhu <3Torstai 20.08.2009 03:01

aamiainen hesessä <3

takas lieksaanMaanantai 17.08.2009 13:36

toivottavasti tänä iltana lieksaan ja huomenna pitäs taas työmaalle vaivautua :D jospa sitä tästä.. kattoo kuhan vaan lieksaan pääsis tämän vuorokauden sissääN :) vähän kiva iso asunto tää näitten. mäki haluan näin ison ja että pystyy juoksee ympäri.. vähän kiva ois juosta narun kaa taloa ympäri .. siis että ronja tulis narun pärässä :P :D

nyt suihkuhun fiilistelee.. ->

mikkelissä rakkaansa luona <3Sunnuntai 16.08.2009 00:45

eilen tulin sit mikkeliin.. vaikka oli pieniä vastoinkäymisiä

tuijan piti viiä mut eka linkka asemalle mut kappas..tuijan auto ei käynnistynykkään vaan joku piuha oli menny poikki.-. no pääasin linkalle ku oltiin varattu aikaa jotta käytäs kaffel ja kaupas. no linja reissu men hyvi vaikka siinä joku puli koko ajan viinaansa joi ja haisi kamalalle. joku hihhuliki tuli sille jeesuksesta puhuu ja riikal meinas pokka pitää

no junaan pääsin istuu ja kokkeiltiin lähtee liikkeelle niin tuli ilmotus että veturi on rikki ja veturi vaihettava..joten matkaan pääsimme 23 min myöhäs. mut päästiin. meni sit hiimailles pieksämäelki että mihinkähän junAan sitä lähtis mut tuli oikeeseen lähettyä...

että sellast..eilen käytiin felixis ja zic zacissä pyöriil..kurkku ollukki koko päivän kipiä

tänään käytiin mikkelin puistossa ja naisvuorella :)

eipä ihmeitäääääääääää... :) kivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vaikka väsyttäääki :P

kuusamo infoaTiistai 11.08.2009 22:57

päästiin kuusamoon.. lehikoiset tarjosivat navigaaoria lainaan mamma oli sitä mieltä että on hän aikoinaan niin monesti kuusamossa käyny että mitä me sellasella.. noh.. mamma sit matkal kerto että joo meinas ottaa vm 88 olevan kartan mutta mitä me sellasella kun on vm79 oleva kartta.. tätä on helppo lukea.. mitäs sit tien risteykset olivat vähän muuttuneet..siis ihan erilaisiksi ja sit taisiki kuulua takapenkilt muutamaan otteeseen "ei tämän kartan mukaan".. vittu ku matkates täs koneest hajoo aina t ja ctrl nappi niin vammastuttaa..

näkyi poroi ku tultiin ja tänään käytiin posiol ja rukalla.rukalle ku mentiin niin joku ääliön poro juoks vastaan ja vaikka pysäytettiin auto niin silti kohti tulivat.. piti vähä tööttäil..mammma tänään ajanu ku mä ajoin eilen tänne koko matkan..vähän niskat,nilkat ja polvet kippeenä.

hullui nää kuusamolaiset..siis liikenteessä..ja muutenki vittumaiset liikenne säännöt..joka paikas parkkipaikka tyyliin isolle tielle menee ja sit hiimail että millonka pääsis..mistään ei ikinä pääse nopeesti..sit jos joku toinen auto kääntyy yms niin koukataan siit välist ja tiiän mite..missään ollu näin kaaos liikenne mis mie oon ollu..ja vähän väliä töötti kuuluu..ihmekkös ku eteen ajeleevat mut ku melkeen eteen pitää mennä jos mielii joskus johonki päästä :D riikka ajaa fiksusti että minne vaan olin menos niin yritän men liikenneympyrään ja sitä kaut toiselle puolen katua..jos yritän mennä sinne kauimmaiselle kadulle..siis ei se oikeelle vaan se vasemmalle menevä niin helpompi tos yhes liikenne ympyräs käydä oli mis vain..

ainiin. ja eilen ku tultiin hotellille.. kappas ! oli sähköt poikki yms ja hikisiä oltiin jne pinna kireel mut käytiin hiimailee yms..sähköt poikki silti..loppupeleis jouduttiin hotelli huonet vaihaa päärakennukseen ku ei alkanu sähköi kuulua..

no täs pika infoa mitä ollu reissul.

sunnuntai kuumuuttaSunnuntai 09.08.2009 19:43

huomen sitä sit kuusamoon starttaus
mä vähän epäilen että ei päästä sovus ees nurmekseen asti jos mä ajan :D mut mähän se aattelin ajaa. pitäneeköhä äitille ottaa huivi että saa sen simmut piiloon ja se istuu takapenkille..ei huvita körötel 80> vauhtinopeutta :D
ja jos tää sää jatkuu niin mä sulan sinne.. :( mä kuoleeeeeeen.. sulan.. olen vahaa vain.. lähtiskö läskit?