IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

häpi häpiMaanantai 25.06.2012 02:55

nyt on jonkun aikaa huoletonta elämää..ja onnellist...

mä en taho vielä lieksaan..Tiistai 19.06.2012 00:33

tulin tänään helsinkiin, ala asteen kaverini sinin kanssa yhtä aikaa. olipa tosi mukavaa nähdä siniä kun ei ole vuos kausiin nähny! johannaakin piti helsingissä nähdä, mutta jäi nytten näkemättä, kun ei täällä vaan paljoa kerkeä yhden illan aikana. huomenna takaisin lieksaan..en taho..pitäs tänne ainakin pari päivää varata aikaa...

olen ennen kartellut hesaa..en oo tahtonu tänne. ehkä sisäisesti olen tiennyt että haluan tänne takaisin jos kerran pääsen tänne :D voi ku pääsis tänne pian takaisin :) kerkeis johannaaki nähä ja kaupungilla humuta

käytiin kiinalaisessa syömässä ja otin tänne mukaan susheja. eivät olleet niin ihmeellisiä mitä oon kuvitellut..tai sitten en osannut hyviä ottaa..

käytiin myös cafe esplanalinnalla vai miten lie kirjotetaan..jeesus miten suklaist herkkua otin..suklaakakkua mis suklaata, vaahtokarkkeja ja daimia..nam jeesus ku oli hyvää :) lihosin täällä äkkiä satakiloseksi..mut kyllä kaupoissaki ravaisin...

oi.ihana kesä..sateesta ei tietoaan..pikku japanilaisia vilisee ympäriinsä ja pukumiehiä jotka eivät ole tulossa hautajaisista vaan ovat oikeasti puku päällä :) ehkä korven tyttöki kaipaa välillä isomman kaupungin vilinää ja ihanuutta..mitä voi sit paeta lieksaan itikoitten sekaan :)

on mussa ripaus tuksua :)Keskiviikko 23.05.2012 11:49

ai että tykkeen sokos hotelleista.. aattelin sit tosiaan kerrankin viettää hiljaisen yön..ilman kissoja.. kissat et ookkaan olleet näin pitkään ennen keskenään..otin ja lähin vuokattiin eilen illalla nukkumaan töitten jälkeen..oisin kyllä pitempäänkin voinut nukkua mutta pitänee tonne kajaaniin tsippailla:)

moottopripyöräilytkin alotettu.. to tuli reilut 300km mittariin ku kävin nurmekses, juuassa ja joensuus pyöräilee:) uusi akku elvytti kiwakasan

Kiwakasa käyty <3Keskiviikko 25.04.2012 23:29

muutamat kymmenet kilsat tuli pärrättyä housun nappi auki ku eihousut mahtunu kii! saatikka tyyliin alusvaatteet vaan alla ja nyt suht paleltunu olo koko ajan. korvissa ja päässä käy. taisin palelluttaa ihteni :S

mut kivaa, kyl mu mopedi hyvin istuu mu haaroloihi. paremmin mitä muistin :)

valot unohin pistää päälle ja joku ystävällinen väläytti vastaan tulles ja hokasin.. no hyvähä se hokata ja sit käydä nappei läpi mistäköhä valot tuli.. väärältä puoleltaha sitä nappii olin vääntäny..:D

hengissä vielä. ja toivottavasti hengissä vielä ensi vuonnaki tähän aikaan :)

hassu poijken veikkauksessa..

soitin ja tilasin arpoja tänään, niin se veikkauksen pojken oli siellä. hei tuttu paikka se lieksa! nurmeksesta kotosin niin tullu paljon pyörittyä lieksas.mites sielä menee? :D kyl tää korpi meitä korpilaisia yhdistää :D heti löyty yhteinen sävel :P

sulasKeskiviikko 18.04.2012 00:58

jo lumet..

lappeenrannassa..Lauantai 07.04.2012 22:57

..päivin luona pizzaa syömässä :) kävin siwassa shoppailee violetin kiroileva siili kauppakassin ja muumipussukan! <3

voi vattuLauantai 31.03.2012 03:04

joku urpo sit mun parkkiinpistäny autosa ja -20 pakkast yöks ja huomen töihi.,.. vitun vittu

viisi asiaaPerjantai 03.02.2012 13:21

Saattohoitotyötä tehnyt Bronnie Ware on listannut viisi asiaa, joita ihmiset ovat ilmoittaneet katuvansa hieman ennen kuolemaansa.
Australialainen hoitaja Bronnie Ware on kirjoittanut aiheesta kirjan "The Top Five Regrets of The Dying", joka perustuu hänen omiin kokemuksiinsa.

Ware on työssään keskustellut lukuisten sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat kuolemaisillaan.

Waren mukaan monien ihmisten ajatusmaailma selkeytyy hämmästyttävällä tavalla hieman ennen kuin he menehtyvät.

Hän halusi kirjoittaa aiheesta kirjan, jotta joku voisi ottaa oppia näistä viisauksista.

- Kun ihmisiltä kysyttiin, mikä heitä on jäänyt kaduttamaan tai olisivatko he tehneet jotakin toisin, samat aihepiirit tulivat esille uudestaan ja uudestaan, hän sanoi brittiläisen The Guardian -lehden mukaan.

Tässä Waren TOP5-lista:

1. Toivon, että minulla olisi ollut rohkeutta elää niin että olisin ollut rehellinen itselleni, eikä sitä elämää, jota muut minulta odottivat.

Ware: "Tämä oli ylivoimaisesti yleisin katumuksen aihe. Kun ihmiset huomaavat, että heidän elämänsä on melkein ohi, he katsovat taaksepäin ja näkevät, miten moni haave on jäänyt toteuttamatta".

2. Toivon, että en olisi tehnyt niin kovasti töitä.

Ware: "Tämän kuulin jokaiselta miespotilaalta, jota hoidin. He puhuivat lastensa kasvamisesta ja elämänkumppaneidensa seurasta."

3. Toivon, että minulla olisi ollut rohkeutta ilmaista tunteitani.

Ware: "Monet olivat tukahduttaneet tunteitaan. He olivat tottuneet elämään keskinkertaisesti, eikä heistä koskaan tullut sellaista, jollaiseksi heidän olisi ollut mahdollista tulla."

4. Toivon, että olisin pitänyt yhteyttä ystäviini.

Ware: "Jokainen kuolemaisillaan oleva ihminen kaipaa ystäviään."

5. Toivon, että olisin sallinut itseni olla onnellisempi.

Ware: "Tämä oli yllättävän yleistä. Monet ymmärsivät vasta kuolinvuoteella, että onnellisuus on valinta. He olivat jumittuneet vanhoihin rutiineihin ja tapoihin."

anulle ja aapelilleSunnuntai 29.01.2012 01:06

aikoloihi saanu mitään aikaseks. nii pistetääs kuvat ku sain anulle vihdoin ja viimein neulottua lapaset loppuun ja tiian aapeli vauvalle lapaset.

aika epätasast ku ei oo neulonu..saatikka löytyny saman kokosia puikkoja.. kolmen eri koon puikoilla neulottu.

yksiMaanantai 23.01.2012 23:24

oikea vapaa päivä joskus jolloin olisi paikallaan