IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

dodiiTiistai 26.02.2013 23:01

sai anun dobermanni nadi sit juosta jäätietä pitkin. käytiin juuassa mummolassa ja tultiin jäätietä pitkin, mie autolla ja anu pulkassa mitä nadi veti. 7km mentiin 20km/h nopeudella. koiralla ihan kohtuu hyvä kunto :) eikä uskos että 3kk:tta sitten tuli seitsemän pentua.

pelottava kamala yö..Sunnuntai 20.01.2013 23:30

kuulin sit ääniä yöllä..aivan kuin lasten ääniä..heräsin siihen aivan kuin joku olisi nauranut pimeässä käytävässä..

aikani pelättyäni sain valot päälle ja käytävälle mentyäni..ja ei mitään.aivan hiljaista.

menin takaisin maaten.. ja taas vähän aikaa kujerrus ja aivan kuin nauru jatkuisi..


menen taas ehtimään ihme ääntä ( ja luulin jo järkeni heittäneen)

onneksi tällä kertaa kujerrus tuli jo kenkätelineen luota


ja kappas ! zuzu petsihä se siellä! en tiiä missä ollu ja ollu.. vissiin uni tilassa ja liekkö kissat kannelleet sängyn alta sen sinne ja se ruennut taas elämään omaa elämää..

ja yö pelastettuhttp://www.youtube.com/watch?v=1XRo4pusbHE

mulla tosin nauravampi rockken roll versio..eikä mikää kukko kiekunu kylläkää yöllä :D

näin untaMaanantai 14.01.2013 00:18

että olin liittyny facebookkiin :o äääää


kävin sitten viikko sit su-ma yön olee mikkelis ja kuopion kaut kotiin :P

lettuja lettujaTiistai 20.11.2012 01:29

oon joka ilta nyt tehny lettuja lettuja..vaikka ei ois mitään mistä tehä..kuha on maitoa, jauhoja ja hunajaa nii tulee plätyt..ilman kananmuniakki:)

tosin loppu tänään letun syönti lyhyeen..pistin vehnäjauhoi ja hiivaleipäjauhoi ja mätin plätyt naamaan hunajan kans.ja äää! mato! loppu lettujen syönnit siihe..mistäköhä se tuli .. :,o

voee...Keskiviikko 19.09.2012 23:22

vai oon mie juoruämmä.. :D no voe voe.. voin olla tosi juoruämmä kuha kehittelen tässä itteeni.. :P aluilla ollaan :D tässä vielä juniori tasolla mut katotaan kuin pitkään menee seniori tasolle! :)
¨

ja päivitystä...

mun rakas pikku kiwakasani meni talviunille..vettä satoi mutta että, tuli ikävä ja aivan ihanaa ajella. Melkeen kyynel simmus vein. Ensi kesää oottaen ja en.. en taija raaskia uutta mopedia ostaa.. kyl mun rakkaus pikku inkkariini kohtaan kestää tään talvenki :)pistetään kuva vielä elämäni ensimmäisestä mopedista..minkä kyydissä oon ollu..ja viimeinen pyörä, minkä kyyditettävänä oon :) kun ajan vain minä itte.. ei kyyditettävänä enää :) tosin poikkeus vahvistaa säännön tässähi..

toi toi punanen ferrari tuolla.. ja ei. en päässy heidän mukaansa tänään ajelemaan. pientä katkeruutta ilmassa :D

sinne jäi mu ninniniLauantai 18.08.2012 03:34

nipponi päätti sitten levitä..jätti sitte tielle ja sinne jäi.. onneks pääsin kaverin kyydillä pois..

ei ollu ees varotuskolmiota, että kattoo onko sit sakot..jätin kuitenkin muumiheijastimen ikkunaan ja takakonttiin sydänheijastimen roikkuu. tyylillä jätetty ja kumma jos ei huommaa immeiset

kyllä lehti juttuLauantai 04.08.2012 09:19

saa pieneen tilaan mahdutettua muutaman vuoden shown.

HYVÄÄ nimipäivää MINÄ!Keskiviikko 18.07.2012 22:31

puhdistin sitten lieden tuuletinta kun ei tuntunut pelittävän oikein ja kappas! linnun raato tipahti ja nyt se on tuolla keittiössä ja en uskalla mennä sinne..kuulen jo sieluni korvin miten torakat ja madot mönkii ja mun pitäs päästä siitä eroon!!! en ees tiiä mitä kaikkea sieltä muuta tulee niskaan :S:S::S:S:S:S:S:SS: inhottaa inhottaa inhottaa!!!!

heti kohosi itsetuntoKeskiviikko 18.07.2012 01:36

huhtikuus tilasin pleikkari kolomosen ja nyt sain sen peräti asennettua :D pienet sille. tuli hyvä mieli. oon aika teknikko

MikkelissäTiistai 10.07.2012 15:44

Lähin sitten su iltana töiden jälkeen pärräilee mikkeliin. ukkosti mukavasti, mutta sadetta vain tihkutti.

no varkauden abc:llä joku iso uusi auto, ehkä kia peruutti parkissa olevaan mopediini, itte en siis ollu kyydissä vaan tsippailemas. hajosi etu lokasuoja ja oli että hän maksaa korvauskulut että käy huoltoliikkees korjauttaa..no mieli muuttui ja su olisi pikaliimalla ollu korjailemassa..kattoo nyt kuka maksaa ja mitä ku empä tajunu kyttiä soitella paikalle..olin vaan huojentunu ettei pyörä kaatunu..

su kävin katapulttia kokkeilee ja tietenkin kamerasta loppui patteri..no suvi sai kuvat puhelimella..kuvasta näkenee että sääkin, oli hieno.. kuvaki näyttää ja tuo mieleen muuta kuin katapultin..eli tollasesta kyse-> http://www.youtube.com/watch?v=P2c6AdC3DlI

teemaan tietenkin kuului että noin 300km vesisaetta ja piti ehtiä mp mestaan pyörää näyttämään, mutta empä ehtinyt..

eli kotiin ja ke pyörää näyttämään joensuuhu..

mutta nyt limua ja kotzonea ja töihi