IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

netti täällä taasMaanantai 15.04.2013 01:27

Jee. Nyt on netti taas jonku näköne. Kai pärjää vaikka välil voi tulla kirjotusvirheitä.. hankala puhelimella tekstailla..

Kotona hengis ja keksin taas uuden jutun miksi tykkeen asua lieksas..ei järkyttäviä wc jonoja baaris ja baaris saa happee..

Kaija koon keikalla oltiin oulussa ja voi jeesus sitä väen määrää.. onneksi oli vip liput ja päästiin jonon ohitte..kaikki eivät ees mahtuneet sisälle.

Hyvä oli. Pienes flunssas veti ja hyvn vetiki, ei huomanny flunssaa. Kylmät väreet kyl sai aikaiseksi..

kaija kootaLauantai 13.04.2013 20:32

Fanittaa oulussa :)

Mitenköhä tämän nyt ottas...Perjantai 29.03.2013 23:25

Johanna Tukiainen saapuu Lieksaan huomenna. EHKÄ. Eihä sitä koskaan siitä naisesta tiedä.

Yleensä kuskia pitää ettiä, ensimmäistä kertaa elämässäni ihmisiä ilmottautuu kuskiksi.

Olenko minä tosiaan näin näkyvästi fanittanut tuksua? taidan olla. Jopa oma siskoni on luvannut tarjota juomia baarissa, jos lähen, että ei oo rahasta kiinni (no nyt vähän ollut kyllä lähiaikoina) .

harvoin tällästä palvelua saa :D en nyt oikein vaan osaa suhtautua onko tämä hyvä vai huono asia.

en mielestäni oikein mitään artistia tai mitään fanita, paitsi Kaija Koota.. ja Johanna Tukiaista.. Kaija Koo saa mut onnelliseksi, tuksu ehkä saa tuntee ihteni vähän hienommaksi ihmiseksi mitä olen, kerrankin, olen vähän tyytyväisempi itseeni.

voiko olla tyytyväinen itseensä, jos lähtee sitä kahtomaan?

no, voinhan perustella syyn sillä, että simppa menee remppaan, että sen takia käytävä..näin perustelin tämän töissä, että pitäähä sitä ny käydä ku simppa menee remppaan eikä pääse käymään. Minna tarkka silmäisenä sit tokas, että enkä pysty olemaan viikkoa ilman simppaa.. simppa aukee jälleen 5.4...

Hyvää naistenpäivää meille naisille!Sunnuntai 10.03.2013 00:28

Viltsu meni nii kivasti istuu toho että piti ottaa kuva.. harmi vaan ku kameraan tuijotti niin tuli hohtavat silmät nii tuli tällänen kuva sit tänne. ja teemult saatu ruusu naistenpäivän kunniaks<3 hyvi koulutettu :) melkein aina ollut :D

dodiiTiistai 26.02.2013 23:01

sai anun dobermanni nadi sit juosta jäätietä pitkin. käytiin juuassa mummolassa ja tultiin jäätietä pitkin, mie autolla ja anu pulkassa mitä nadi veti. 7km mentiin 20km/h nopeudella. koiralla ihan kohtuu hyvä kunto :) eikä uskos että 3kk:tta sitten tuli seitsemän pentua.

pelottava kamala yö..Sunnuntai 20.01.2013 23:30

kuulin sit ääniä yöllä..aivan kuin lasten ääniä..heräsin siihen aivan kuin joku olisi nauranut pimeässä käytävässä..

aikani pelättyäni sain valot päälle ja käytävälle mentyäni..ja ei mitään.aivan hiljaista.

menin takaisin maaten.. ja taas vähän aikaa kujerrus ja aivan kuin nauru jatkuisi..


menen taas ehtimään ihme ääntä ( ja luulin jo järkeni heittäneen)

onneksi tällä kertaa kujerrus tuli jo kenkätelineen luota


ja kappas ! zuzu petsihä se siellä! en tiiä missä ollu ja ollu.. vissiin uni tilassa ja liekkö kissat kannelleet sängyn alta sen sinne ja se ruennut taas elämään omaa elämää..

ja yö pelastettuhttp://www.youtube.com/watch?v=1XRo4pusbHE

mulla tosin nauravampi rockken roll versio..eikä mikää kukko kiekunu kylläkää yöllä :D

näin untaMaanantai 14.01.2013 00:18

että olin liittyny facebookkiin :o äääää


kävin sitten viikko sit su-ma yön olee mikkelis ja kuopion kaut kotiin :P

lettuja lettujaTiistai 20.11.2012 01:29

oon joka ilta nyt tehny lettuja lettuja..vaikka ei ois mitään mistä tehä..kuha on maitoa, jauhoja ja hunajaa nii tulee plätyt..ilman kananmuniakki:)

tosin loppu tänään letun syönti lyhyeen..pistin vehnäjauhoi ja hiivaleipäjauhoi ja mätin plätyt naamaan hunajan kans.ja äää! mato! loppu lettujen syönnit siihe..mistäköhä se tuli .. :,o

voee...Keskiviikko 19.09.2012 23:22

vai oon mie juoruämmä.. :D no voe voe.. voin olla tosi juoruämmä kuha kehittelen tässä itteeni.. :P aluilla ollaan :D tässä vielä juniori tasolla mut katotaan kuin pitkään menee seniori tasolle! :)
¨

ja päivitystä...

mun rakas pikku kiwakasani meni talviunille..vettä satoi mutta että, tuli ikävä ja aivan ihanaa ajella. Melkeen kyynel simmus vein. Ensi kesää oottaen ja en.. en taija raaskia uutta mopedia ostaa.. kyl mun rakkaus pikku inkkariini kohtaan kestää tään talvenki :)pistetään kuva vielä elämäni ensimmäisestä mopedista..minkä kyydissä oon ollu..ja viimeinen pyörä, minkä kyyditettävänä oon :) kun ajan vain minä itte.. ei kyyditettävänä enää :) tosin poikkeus vahvistaa säännön tässähi..

toi toi punanen ferrari tuolla.. ja ei. en päässy heidän mukaansa tänään ajelemaan. pientä katkeruutta ilmassa :D

sinne jäi mu ninniniLauantai 18.08.2012 03:34

nipponi päätti sitten levitä..jätti sitte tielle ja sinne jäi.. onneks pääsin kaverin kyydillä pois..

ei ollu ees varotuskolmiota, että kattoo onko sit sakot..jätin kuitenkin muumiheijastimen ikkunaan ja takakonttiin sydänheijastimen roikkuu. tyylillä jätetty ja kumma jos ei huommaa immeiset