IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

likPerjantai 29.11.2013 00:45

Olipa kiva saada kerrankin kehuja. Tuntui mukavalta

virkkasin!Keskiviikko 20.11.2013 18:24

Nyt on barbaballe hattu kahvin ohella tehty. Enkä oo mikään käsityö immeinen nii pienestä tuli onnistumisen ilo :D

muumit k-18Lauantai 16.11.2013 07:40

Sosiaali- ja terveysministeriö joutuu lähiviikkoina pähkäilemään, pitäisikö tupakkavalistuksen nimissä muun muassa Muumi-animaatioihin panna lapsia suojelevia varoitustekstejä. Muumipappahan kulkee usein piippu suussaan ja houkuttaa taaperoita nikotinisteiksi.

Oikeasti olisi monta muutakin hyvää syytä kieltää Muumit kokonaan, tai ainakin siirtää ne sekä sarjakuvina, että filmeinä aikuisviihdehyllyille. Muumien käytös rikkoo lähes kaikkia mahdollisia lakeja ja asetuksia. Lisäksi hahmot tarjoavat lapsille ja vaikutteille altteille aikuisille suorastaan hengenvaarallisia roolimalleja.

Tässä kymmenen ensimmäistä kieltoperustetta:

1. Muumit edistävät huumekauppaa. Muumit Torrelorcalla-sarjisjaksossa Muumipeikko yrittää ostaa ruohoa ja pillereitä.

2. Muumit ovat vastuuttomia alkoholinkäyttäjiä: keittävät palmuviiniä, juottavat sitä alaikäisille lapsilleen ja hilluvat humalassa ravintolapöydillä.

3. Muumit opettavat vastustamaan viranomaisia. Kansalaistottelemattomuutta, julisteiden repimistä, ilkivaltaa ja poliisin uhmaamista voidaan pitää kumoukselliseen toimintaan yllyttämisenä. Muumipappa opastaa esimerkillään jopa karkaamaan lastenkodista.

4. Muumit varastavat ja ottavat surutta haltuunsa toisten omaisuutta: taikurinhattuja, jalokiviä, hattivattien ilmapuntareita jne. Varastettua tavaraa he kätkevät usein kotiinsa.

5. Muumit ovat lähes koko ajan alasti, paitsi uimarannalla. Sukupuolisiveellisyyden loukkaamista! Muumimamma hengaa ympäriinsä siivoamassa vain esiliina yllään – ylläpitää seksistisiä roolimalleja.

6. Muumipapalla on ase, muttei tiettävästi sille hallussapitolupaa. Lisäksi hän on kuljetellut sitä julkisilla paikoilla ja uhkaillut tunkeilijoita. Ampuma-aselain törkeitä rikkomuksia molemmat.

7. Muumit edustavat vaarallista keskivartalolihavuutta. Koko Pohjois-Karjala-projektin tarkoituksena oli päästä eroon muumimallisista metsureista ja pienviljelijöistä. Muumien ihaileminen uhkaa tehdä Pekka Puskan elämäntyön tyhjäksi.

8. Työtä vieroksuvat muumit edistävät Suomen kestävyysvajetta: laiskottelevien muumien tuottavuus ja työura jäävät olemattomaksi, koska ne suostuvat työskentelemään vain kesäaikaan.

9. Luonnonsuojelurikokset: Talviuniruokaansa varten muumit tuhoavat metsää riipimällä muiden omistamista puista valtavat määrät havunneulasia. He myös sytyttävät kokkoja ja rovioita minne haluavat, metsäpalovaarasta piittaamatta.

10. Muumitaloa ei lukita yöksi ja pihalla karkeloidaan vuorokauden ympäri. Naapureiden rauhan häiritseminen sotii taloyhtiöiden ja kaupunkien järjestyssääntöjä vastaan. Lisäksi muumit ovat talonvaltaajia: he omivat teattereita, majakoita ja muita rakennuksia käyttöönsä hetkeäkään miettimättä, ja sotkevat niitä muun muassa seinämaalauksilla.
PETRI KORHONEN

netti täällä taasMaanantai 15.04.2013 01:27

Jee. Nyt on netti taas jonku näköne. Kai pärjää vaikka välil voi tulla kirjotusvirheitä.. hankala puhelimella tekstailla..

Kotona hengis ja keksin taas uuden jutun miksi tykkeen asua lieksas..ei järkyttäviä wc jonoja baaris ja baaris saa happee..

Kaija koon keikalla oltiin oulussa ja voi jeesus sitä väen määrää.. onneksi oli vip liput ja päästiin jonon ohitte..kaikki eivät ees mahtuneet sisälle.

Hyvä oli. Pienes flunssas veti ja hyvn vetiki, ei huomanny flunssaa. Kylmät väreet kyl sai aikaiseksi..

kaija kootaLauantai 13.04.2013 20:32

Fanittaa oulussa :)

Mitenköhä tämän nyt ottas...Perjantai 29.03.2013 23:25

Johanna Tukiainen saapuu Lieksaan huomenna. EHKÄ. Eihä sitä koskaan siitä naisesta tiedä.

Yleensä kuskia pitää ettiä, ensimmäistä kertaa elämässäni ihmisiä ilmottautuu kuskiksi.

Olenko minä tosiaan näin näkyvästi fanittanut tuksua? taidan olla. Jopa oma siskoni on luvannut tarjota juomia baarissa, jos lähen, että ei oo rahasta kiinni (no nyt vähän ollut kyllä lähiaikoina) .

harvoin tällästä palvelua saa :D en nyt oikein vaan osaa suhtautua onko tämä hyvä vai huono asia.

en mielestäni oikein mitään artistia tai mitään fanita, paitsi Kaija Koota.. ja Johanna Tukiaista.. Kaija Koo saa mut onnelliseksi, tuksu ehkä saa tuntee ihteni vähän hienommaksi ihmiseksi mitä olen, kerrankin, olen vähän tyytyväisempi itseeni.

voiko olla tyytyväinen itseensä, jos lähtee sitä kahtomaan?

no, voinhan perustella syyn sillä, että simppa menee remppaan, että sen takia käytävä..näin perustelin tämän töissä, että pitäähä sitä ny käydä ku simppa menee remppaan eikä pääse käymään. Minna tarkka silmäisenä sit tokas, että enkä pysty olemaan viikkoa ilman simppaa.. simppa aukee jälleen 5.4...

Hyvää naistenpäivää meille naisille!Sunnuntai 10.03.2013 00:28

Viltsu meni nii kivasti istuu toho että piti ottaa kuva.. harmi vaan ku kameraan tuijotti niin tuli hohtavat silmät nii tuli tällänen kuva sit tänne. ja teemult saatu ruusu naistenpäivän kunniaks<3 hyvi koulutettu :) melkein aina ollut :D

dodiiTiistai 26.02.2013 23:01

sai anun dobermanni nadi sit juosta jäätietä pitkin. käytiin juuassa mummolassa ja tultiin jäätietä pitkin, mie autolla ja anu pulkassa mitä nadi veti. 7km mentiin 20km/h nopeudella. koiralla ihan kohtuu hyvä kunto :) eikä uskos että 3kk:tta sitten tuli seitsemän pentua.

pelottava kamala yö..Sunnuntai 20.01.2013 23:30

kuulin sit ääniä yöllä..aivan kuin lasten ääniä..heräsin siihen aivan kuin joku olisi nauranut pimeässä käytävässä..

aikani pelättyäni sain valot päälle ja käytävälle mentyäni..ja ei mitään.aivan hiljaista.

menin takaisin maaten.. ja taas vähän aikaa kujerrus ja aivan kuin nauru jatkuisi..


menen taas ehtimään ihme ääntä ( ja luulin jo järkeni heittäneen)

onneksi tällä kertaa kujerrus tuli jo kenkätelineen luota


ja kappas ! zuzu petsihä se siellä! en tiiä missä ollu ja ollu.. vissiin uni tilassa ja liekkö kissat kannelleet sängyn alta sen sinne ja se ruennut taas elämään omaa elämää..

ja yö pelastettuhttp://www.youtube.com/watch?v=1XRo4pusbHE

mulla tosin nauravampi rockken roll versio..eikä mikää kukko kiekunu kylläkää yöllä :D

näin untaMaanantai 14.01.2013 00:18

että olin liittyny facebookkiin :o äääää


kävin sitten viikko sit su-ma yön olee mikkelis ja kuopion kaut kotiin :P