IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

UniSunnuntai 23.03.2014 10:20

Jouduin lähtemään jostain kumman syystä vartijan pojan kanssa kalaan. Syytä en kyllä tiiä. Poiks ajoi minun autoa ja olimme jostain käyneet peräkärrin ja mietin koko ajan että kuinka se peräkärrin on kiinnitetty autooni kun ei minulla ole ees koukkus autossa. Poika ei ees tienny tarkalleen minne oltiin menos ja laitoin tablettimen navigaattorin päälle ( tätäki ihmettelen ku onhan mul navigaattorikin..) joka tapauksessa poika poukkoili farkkuni ja peräkärrin kanssa katsellen navia ja heitti uukkareita millo missäkin.

Lopulta pääsimme pielisen rantaan ja nousimme veneeseen. Käskynä oli ettiä turkkilaisten saari. Olin että ei pieliseltä kyllä sellaista löydy. Kuulemma pitäisi löytyä kun lieksassa on niin paljon turkkilaisia, että tunnistaisimme kyllä sen nähtyämme.

Järvellä vastaan tuli pikku kajakissa saimaalaisia ja he näyttivät tien.
Veivät vaaleanpunaharmaan raidallisen ison kiven luo mikä oli veden pinnalla osittain. Jätimme sinne katiskan ja jatkoimme matkaa vastakkaiselle rannalle missä oli muitskin veneitä katoksessa veneparkissa.


Veneen jätettyä alkoi kalastus laiturilta. Ensin tuli kala mikä visksttiin minulle ja se tarttui yökkärini (silloin tajusin että olin paitulissa liikkeellä, mutta kesä. Ei varmaan kukaa erottanu onko mekko vai yökkäri. Ja tääki yökkäri isojen tyttöjen tunika, että päivävaate oikkeesti) kaula aukon kankaaseen. Sain sen irti ja se tarttui sormeeni siitä ja se sattui vähän. Päästin sen vahingossa pakoonn

Seuraavaksi mulle nakattiin punainen lisko mikä teki saman, eli tartttui eka tiukasti kiinni ja sit taas sormeen. Lopulta kuin sain irti nii sormi oli ruhjoutunu verille. Sekin pääsi veteen.

Lopulta nakattiin mulle yli syyri lisko mikä kans yökkärin kaut meni sormeeni kiinni ja saatiin linkkuu veitsellä vain se irti. Sormeni olivat poikki ja olin että mitäköhä bakteereja elimistössäni nyt on. Olin hirmu äkäine että miks minut oli raahattu mukana ja käskin vartijan poikaa tekstaamaan suville, että en pääse tänään tulemaan kun minun sormet varmaan joudutaan amputoimaan.


Sit heräsin ja ekana sormet tsekata. Hiki on ja vissiin kuume laskenu ja niveleit särkee ( sormiakkin). Ja huomenna takaisin töihin.

Nyt jatkaa unia. Kirjotin muistiin että voin unikirjaani kirjoittas kuha jaksan

otetaas vielä kuva ku selvää saa..Lauantai 22.03.2014 13:18

Taxi kuitti

yön pimeille tunneillePerjantai 14.03.2014 02:26

Kuusamon tuliainen

likPerjantai 29.11.2013 00:45

Olipa kiva saada kerrankin kehuja. Tuntui mukavalta

virkkasin!Keskiviikko 20.11.2013 18:24

Nyt on barbaballe hattu kahvin ohella tehty. Enkä oo mikään käsityö immeinen nii pienestä tuli onnistumisen ilo :D

muumit k-18Lauantai 16.11.2013 07:40

Sosiaali- ja terveysministeriö joutuu lähiviikkoina pähkäilemään, pitäisikö tupakkavalistuksen nimissä muun muassa Muumi-animaatioihin panna lapsia suojelevia varoitustekstejä. Muumipappahan kulkee usein piippu suussaan ja houkuttaa taaperoita nikotinisteiksi.

Oikeasti olisi monta muutakin hyvää syytä kieltää Muumit kokonaan, tai ainakin siirtää ne sekä sarjakuvina, että filmeinä aikuisviihdehyllyille. Muumien käytös rikkoo lähes kaikkia mahdollisia lakeja ja asetuksia. Lisäksi hahmot tarjoavat lapsille ja vaikutteille altteille aikuisille suorastaan hengenvaarallisia roolimalleja.

Tässä kymmenen ensimmäistä kieltoperustetta:

1. Muumit edistävät huumekauppaa. Muumit Torrelorcalla-sarjisjaksossa Muumipeikko yrittää ostaa ruohoa ja pillereitä.

2. Muumit ovat vastuuttomia alkoholinkäyttäjiä: keittävät palmuviiniä, juottavat sitä alaikäisille lapsilleen ja hilluvat humalassa ravintolapöydillä.

3. Muumit opettavat vastustamaan viranomaisia. Kansalaistottelemattomuutta, julisteiden repimistä, ilkivaltaa ja poliisin uhmaamista voidaan pitää kumoukselliseen toimintaan yllyttämisenä. Muumipappa opastaa esimerkillään jopa karkaamaan lastenkodista.

4. Muumit varastavat ja ottavat surutta haltuunsa toisten omaisuutta: taikurinhattuja, jalokiviä, hattivattien ilmapuntareita jne. Varastettua tavaraa he kätkevät usein kotiinsa.

5. Muumit ovat lähes koko ajan alasti, paitsi uimarannalla. Sukupuolisiveellisyyden loukkaamista! Muumimamma hengaa ympäriinsä siivoamassa vain esiliina yllään – ylläpitää seksistisiä roolimalleja.

6. Muumipapalla on ase, muttei tiettävästi sille hallussapitolupaa. Lisäksi hän on kuljetellut sitä julkisilla paikoilla ja uhkaillut tunkeilijoita. Ampuma-aselain törkeitä rikkomuksia molemmat.

7. Muumit edustavat vaarallista keskivartalolihavuutta. Koko Pohjois-Karjala-projektin tarkoituksena oli päästä eroon muumimallisista metsureista ja pienviljelijöistä. Muumien ihaileminen uhkaa tehdä Pekka Puskan elämäntyön tyhjäksi.

8. Työtä vieroksuvat muumit edistävät Suomen kestävyysvajetta: laiskottelevien muumien tuottavuus ja työura jäävät olemattomaksi, koska ne suostuvat työskentelemään vain kesäaikaan.

9. Luonnonsuojelurikokset: Talviuniruokaansa varten muumit tuhoavat metsää riipimällä muiden omistamista puista valtavat määrät havunneulasia. He myös sytyttävät kokkoja ja rovioita minne haluavat, metsäpalovaarasta piittaamatta.

10. Muumitaloa ei lukita yöksi ja pihalla karkeloidaan vuorokauden ympäri. Naapureiden rauhan häiritseminen sotii taloyhtiöiden ja kaupunkien järjestyssääntöjä vastaan. Lisäksi muumit ovat talonvaltaajia: he omivat teattereita, majakoita ja muita rakennuksia käyttöönsä hetkeäkään miettimättä, ja sotkevat niitä muun muassa seinämaalauksilla.
PETRI KORHONEN

netti täällä taasMaanantai 15.04.2013 01:27

Jee. Nyt on netti taas jonku näköne. Kai pärjää vaikka välil voi tulla kirjotusvirheitä.. hankala puhelimella tekstailla..

Kotona hengis ja keksin taas uuden jutun miksi tykkeen asua lieksas..ei järkyttäviä wc jonoja baaris ja baaris saa happee..

Kaija koon keikalla oltiin oulussa ja voi jeesus sitä väen määrää.. onneksi oli vip liput ja päästiin jonon ohitte..kaikki eivät ees mahtuneet sisälle.

Hyvä oli. Pienes flunssas veti ja hyvn vetiki, ei huomanny flunssaa. Kylmät väreet kyl sai aikaiseksi..

kaija kootaLauantai 13.04.2013 20:32

Fanittaa oulussa :)

Mitenköhä tämän nyt ottas...Perjantai 29.03.2013 23:25

Johanna Tukiainen saapuu Lieksaan huomenna. EHKÄ. Eihä sitä koskaan siitä naisesta tiedä.

Yleensä kuskia pitää ettiä, ensimmäistä kertaa elämässäni ihmisiä ilmottautuu kuskiksi.

Olenko minä tosiaan näin näkyvästi fanittanut tuksua? taidan olla. Jopa oma siskoni on luvannut tarjota juomia baarissa, jos lähen, että ei oo rahasta kiinni (no nyt vähän ollut kyllä lähiaikoina) .

harvoin tällästä palvelua saa :D en nyt oikein vaan osaa suhtautua onko tämä hyvä vai huono asia.

en mielestäni oikein mitään artistia tai mitään fanita, paitsi Kaija Koota.. ja Johanna Tukiaista.. Kaija Koo saa mut onnelliseksi, tuksu ehkä saa tuntee ihteni vähän hienommaksi ihmiseksi mitä olen, kerrankin, olen vähän tyytyväisempi itseeni.

voiko olla tyytyväinen itseensä, jos lähtee sitä kahtomaan?

no, voinhan perustella syyn sillä, että simppa menee remppaan, että sen takia käytävä..näin perustelin tämän töissä, että pitäähä sitä ny käydä ku simppa menee remppaan eikä pääse käymään. Minna tarkka silmäisenä sit tokas, että enkä pysty olemaan viikkoa ilman simppaa.. simppa aukee jälleen 5.4...

Hyvää naistenpäivää meille naisille!Sunnuntai 10.03.2013 00:28

Viltsu meni nii kivasti istuu toho että piti ottaa kuva.. harmi vaan ku kameraan tuijotti niin tuli hohtavat silmät nii tuli tällänen kuva sit tänne. ja teemult saatu ruusu naistenpäivän kunniaks<3 hyvi koulutettu :) melkein aina ollut :D