IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

10. peräkkäinen työpäivä takana..Torstai 03.04.2014 01:43

Pohjustetaan vielä sen verta et auto ei menny katsaatuksesta läpi ja korjauksest tuli 474e lasku .

Tänä aamuna katsastus asemal riikka 9:30 toteaa että meil oli katsastus aika klo yksi. Piti sanoa että klo 10. Kyllä siinä muut kahto että tytöt lähteneer katsastaa autoa. Tungin katsastuskonttorin tädille laskupäissäni 60e. No jälkitarkastus teki 10e ja sain 50e takaisin. Tiesin olevani jo silloin väsyny ja umpitunnelis ku kissa ville mourusi ja valvotti yön. No auto meni katsastuksest ja tunsin jo olevani voiton puolella.

Eiku varkauteen koulutukseen iha tuutis ja blaa blaa. Mitää käsityat mistää. Lopult koittaa aika. Jee. Kotiin. Totesin minnalle et varmaa parempi et minna ajas.. no sit eiku mie ajanki jonku matkaa ja vaihetaa sitte..

Varkaude vikat liikenne valot loppu ja totesin et nyt kaassupohjaan ja kotii nukkuu. Kaasua vähä lisää ja kappas. Poliisi pysäyttää. Vähä väsyksis nii ihmee hyvi kuitenki jarrutin ja et en päälle ajanu ja takapenkit kaatu jarrutuksen voimast. Poliisi höyryää että ei jumalauta mitä nopeutta. Se poliisi oli iha hiilenä. Hyvä että ei kurkus kii ollu totesin että ei oo ajokorttia (tarkotin et ei mukana).

No menin jo suosiol koppiin istuu ku mitää käsityst paljo mittaris ja se poliisi hermos nii et jo mietin lähteekö kortti. Eiku koppiin tulee mukasn että ajokortti. No edelleen ei oo mukana.. sillä keitti ja minna oli jo luullu et tulee kurkkuun kii..Minna poltti tupakkaa ja se keräs tumppei minnan jalkojen juurest ku ei ollu mulle hermoomas...


Oli mukava sakottaja. Annoin sit fiksuna tyttönä auton ilmoitusoppaan (olin katsastuksen jälkee tunkenu paperit hienoon uuteen muovikoteloon enkä muistanu.. no totesin sit että no aattelin sulle myyä tään auton ku tänää vasta katsastettu ja eile melkee 500e rempattu. Kyl poliisil pienet naurut irtos. Kyseli mitä rempattu ja eessä olevat pollaritki osallistuivat keskusteluun. Kuulin sit että kysy syntymäpaikka, vastasin että lieksa. Poliisi kahtoo ja kysyy niin että syntymäAIKA.. no saan sanottua sen ja poliisi et hyvä että tulee kuin apteekin hyllyltä.

Mistäs tytöt on tulossa
-ravintolasta. Tuosta kahdesta ruususta ja totesinkin kaverille et nyt kaasupohjaan ja nukkumaan kotiin. (Minna ihmettelee ku eivät puhalluta ku sanoin ravintolasta tulleeni ka iha selvästi väsyny kui mikä..)

No kysyn sit et millanes maksu aika mulla on.Poliisi totes et 2 viikkoa ja ei haittaa vaikka vähä yliki menis ei nii justiisa ole.

Pollari kysy että oonko miten poliisin tuttu ku nii rentona oon ja
et kiistänkös ajaneeni ylinopeut, muita ku yleensä summa kiinostaa.
Mie että mitäpä mie kiistämään ja aikaa tuhlaamaan. Parkkisakko ennestään. Poliisi sano et sovitaanko että ajoit 73 ja vähennetään se -3km nii se rikesakko 115e. No tietenki sopi. Anto viel ohjeet kui voin tehä valituksen jos tahdon.

Äksy poliisi oli minnaan ja autoon keskittyny ja minna otti tupakan tumppinsakki autoon mukaa ku oli ollu varma et ois saanu roskaamisesta sakot jos ois heittänny. Oli tuntunu et kyylää auton iha kunnolla.. huoh.. vaikka sun mitä.. äksy poliisi oli kyl äksy.. onnex ei ollu sakko lapun kirjottaja..

Jossai välin viel kysyin et miks eellä oleva ei saanu sakkoi ku ajoin peräs. No kuulemma oli vaikuttanu et aijon ampasta koko jonon ohi :D

Parast ku minna kahto netist et muut valittaneet et kortti lähteny nuis nopeuksis. Mut tarkistettiin poliisin sivuilt jos nyt ajoin 73km/h viidenkympin alueel nii iha oikei meni.. ei kyl tietoa paljo mittaris oli.. iha anto väärin ymmärtää eka poliisi.. mink päält hyvä etten ajanu.. huono päivä sil..

UniSunnuntai 23.03.2014 10:20

Jouduin lähtemään jostain kumman syystä vartijan pojan kanssa kalaan. Syytä en kyllä tiiä. Poiks ajoi minun autoa ja olimme jostain käyneet peräkärrin ja mietin koko ajan että kuinka se peräkärrin on kiinnitetty autooni kun ei minulla ole ees koukkus autossa. Poika ei ees tienny tarkalleen minne oltiin menos ja laitoin tablettimen navigaattorin päälle ( tätäki ihmettelen ku onhan mul navigaattorikin..) joka tapauksessa poika poukkoili farkkuni ja peräkärrin kanssa katsellen navia ja heitti uukkareita millo missäkin.

Lopulta pääsimme pielisen rantaan ja nousimme veneeseen. Käskynä oli ettiä turkkilaisten saari. Olin että ei pieliseltä kyllä sellaista löydy. Kuulemma pitäisi löytyä kun lieksassa on niin paljon turkkilaisia, että tunnistaisimme kyllä sen nähtyämme.

Järvellä vastaan tuli pikku kajakissa saimaalaisia ja he näyttivät tien.
Veivät vaaleanpunaharmaan raidallisen ison kiven luo mikä oli veden pinnalla osittain. Jätimme sinne katiskan ja jatkoimme matkaa vastakkaiselle rannalle missä oli muitskin veneitä katoksessa veneparkissa.


Veneen jätettyä alkoi kalastus laiturilta. Ensin tuli kala mikä visksttiin minulle ja se tarttui yökkärini (silloin tajusin että olin paitulissa liikkeellä, mutta kesä. Ei varmaan kukaa erottanu onko mekko vai yökkäri. Ja tääki yökkäri isojen tyttöjen tunika, että päivävaate oikkeesti) kaula aukon kankaaseen. Sain sen irti ja se tarttui sormeeni siitä ja se sattui vähän. Päästin sen vahingossa pakoonn

Seuraavaksi mulle nakattiin punainen lisko mikä teki saman, eli tartttui eka tiukasti kiinni ja sit taas sormeen. Lopulta kuin sain irti nii sormi oli ruhjoutunu verille. Sekin pääsi veteen.

Lopulta nakattiin mulle yli syyri lisko mikä kans yökkärin kaut meni sormeeni kiinni ja saatiin linkkuu veitsellä vain se irti. Sormeni olivat poikki ja olin että mitäköhä bakteereja elimistössäni nyt on. Olin hirmu äkäine että miks minut oli raahattu mukana ja käskin vartijan poikaa tekstaamaan suville, että en pääse tänään tulemaan kun minun sormet varmaan joudutaan amputoimaan.


Sit heräsin ja ekana sormet tsekata. Hiki on ja vissiin kuume laskenu ja niveleit särkee ( sormiakkin). Ja huomenna takaisin töihin.

Nyt jatkaa unia. Kirjotin muistiin että voin unikirjaani kirjoittas kuha jaksan

otetaas vielä kuva ku selvää saa..Lauantai 22.03.2014 13:18

Taxi kuitti

yön pimeille tunneillePerjantai 14.03.2014 02:26

Kuusamon tuliainen

likPerjantai 29.11.2013 00:45

Olipa kiva saada kerrankin kehuja. Tuntui mukavalta

virkkasin!Keskiviikko 20.11.2013 18:24

Nyt on barbaballe hattu kahvin ohella tehty. Enkä oo mikään käsityö immeinen nii pienestä tuli onnistumisen ilo :D

muumit k-18Lauantai 16.11.2013 07:40

Sosiaali- ja terveysministeriö joutuu lähiviikkoina pähkäilemään, pitäisikö tupakkavalistuksen nimissä muun muassa Muumi-animaatioihin panna lapsia suojelevia varoitustekstejä. Muumipappahan kulkee usein piippu suussaan ja houkuttaa taaperoita nikotinisteiksi.

Oikeasti olisi monta muutakin hyvää syytä kieltää Muumit kokonaan, tai ainakin siirtää ne sekä sarjakuvina, että filmeinä aikuisviihdehyllyille. Muumien käytös rikkoo lähes kaikkia mahdollisia lakeja ja asetuksia. Lisäksi hahmot tarjoavat lapsille ja vaikutteille altteille aikuisille suorastaan hengenvaarallisia roolimalleja.

Tässä kymmenen ensimmäistä kieltoperustetta:

1. Muumit edistävät huumekauppaa. Muumit Torrelorcalla-sarjisjaksossa Muumipeikko yrittää ostaa ruohoa ja pillereitä.

2. Muumit ovat vastuuttomia alkoholinkäyttäjiä: keittävät palmuviiniä, juottavat sitä alaikäisille lapsilleen ja hilluvat humalassa ravintolapöydillä.

3. Muumit opettavat vastustamaan viranomaisia. Kansalaistottelemattomuutta, julisteiden repimistä, ilkivaltaa ja poliisin uhmaamista voidaan pitää kumoukselliseen toimintaan yllyttämisenä. Muumipappa opastaa esimerkillään jopa karkaamaan lastenkodista.

4. Muumit varastavat ja ottavat surutta haltuunsa toisten omaisuutta: taikurinhattuja, jalokiviä, hattivattien ilmapuntareita jne. Varastettua tavaraa he kätkevät usein kotiinsa.

5. Muumit ovat lähes koko ajan alasti, paitsi uimarannalla. Sukupuolisiveellisyyden loukkaamista! Muumimamma hengaa ympäriinsä siivoamassa vain esiliina yllään – ylläpitää seksistisiä roolimalleja.

6. Muumipapalla on ase, muttei tiettävästi sille hallussapitolupaa. Lisäksi hän on kuljetellut sitä julkisilla paikoilla ja uhkaillut tunkeilijoita. Ampuma-aselain törkeitä rikkomuksia molemmat.

7. Muumit edustavat vaarallista keskivartalolihavuutta. Koko Pohjois-Karjala-projektin tarkoituksena oli päästä eroon muumimallisista metsureista ja pienviljelijöistä. Muumien ihaileminen uhkaa tehdä Pekka Puskan elämäntyön tyhjäksi.

8. Työtä vieroksuvat muumit edistävät Suomen kestävyysvajetta: laiskottelevien muumien tuottavuus ja työura jäävät olemattomaksi, koska ne suostuvat työskentelemään vain kesäaikaan.

9. Luonnonsuojelurikokset: Talviuniruokaansa varten muumit tuhoavat metsää riipimällä muiden omistamista puista valtavat määrät havunneulasia. He myös sytyttävät kokkoja ja rovioita minne haluavat, metsäpalovaarasta piittaamatta.

10. Muumitaloa ei lukita yöksi ja pihalla karkeloidaan vuorokauden ympäri. Naapureiden rauhan häiritseminen sotii taloyhtiöiden ja kaupunkien järjestyssääntöjä vastaan. Lisäksi muumit ovat talonvaltaajia: he omivat teattereita, majakoita ja muita rakennuksia käyttöönsä hetkeäkään miettimättä, ja sotkevat niitä muun muassa seinämaalauksilla.
PETRI KORHONEN

netti täällä taasMaanantai 15.04.2013 01:27

Jee. Nyt on netti taas jonku näköne. Kai pärjää vaikka välil voi tulla kirjotusvirheitä.. hankala puhelimella tekstailla..

Kotona hengis ja keksin taas uuden jutun miksi tykkeen asua lieksas..ei järkyttäviä wc jonoja baaris ja baaris saa happee..

Kaija koon keikalla oltiin oulussa ja voi jeesus sitä väen määrää.. onneksi oli vip liput ja päästiin jonon ohitte..kaikki eivät ees mahtuneet sisälle.

Hyvä oli. Pienes flunssas veti ja hyvn vetiki, ei huomanny flunssaa. Kylmät väreet kyl sai aikaiseksi..

kaija kootaLauantai 13.04.2013 20:32

Fanittaa oulussa :)

Mitenköhä tämän nyt ottas...Perjantai 29.03.2013 23:25

Johanna Tukiainen saapuu Lieksaan huomenna. EHKÄ. Eihä sitä koskaan siitä naisesta tiedä.

Yleensä kuskia pitää ettiä, ensimmäistä kertaa elämässäni ihmisiä ilmottautuu kuskiksi.

Olenko minä tosiaan näin näkyvästi fanittanut tuksua? taidan olla. Jopa oma siskoni on luvannut tarjota juomia baarissa, jos lähen, että ei oo rahasta kiinni (no nyt vähän ollut kyllä lähiaikoina) .

harvoin tällästä palvelua saa :D en nyt oikein vaan osaa suhtautua onko tämä hyvä vai huono asia.

en mielestäni oikein mitään artistia tai mitään fanita, paitsi Kaija Koota.. ja Johanna Tukiaista.. Kaija Koo saa mut onnelliseksi, tuksu ehkä saa tuntee ihteni vähän hienommaksi ihmiseksi mitä olen, kerrankin, olen vähän tyytyväisempi itseeni.

voiko olla tyytyväinen itseensä, jos lähtee sitä kahtomaan?

no, voinhan perustella syyn sillä, että simppa menee remppaan, että sen takia käytävä..näin perustelin tämän töissä, että pitäähä sitä ny käydä ku simppa menee remppaan eikä pääse käymään. Minna tarkka silmäisenä sit tokas, että enkä pysty olemaan viikkoa ilman simppaa.. simppa aukee jälleen 5.4...