IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy

Blogi

- Vanhemmat »

Maanantai taas...Maanantai 31.10.2005 13:54

Mikäs ihme siinä on ku maanantai on aina sellanen ihan huono päivä! työkaveriki ollu ihan pihalla koko ajan, ittee väsyttää vaikka aika hyvin oon nukkunu. tuntuu et töissä ei mikään mee niinku pitää... sit tulee tiistai ja kaikki ok vaikka ois nukkunu vähemmän jne. outoa. sit ku tulee perjantai niin sittenhän sitä vasta kaikki sujuuki, tosin tuntuu aina et työpäivä ei lopu koskaan... ellei sitten ole viikonloppuna töitä.
Jos vaikka lähtis jatkaa kämmäilyä hiacen rattiin.. palataan.

IltavuoroPerjantai 28.10.2005 17:16

joo se ois sit iltavuoro töis, hyvä lähtee sit heti ysiltä töistä suoraan kaupungille kikkailemaan, huomenna pitäis lähtee serkkuakin morjestaan ku siitä tulee D.I. saas nähä mitä siitäkin sit syntyy.

jälleen kerran yksi mitätön blogimerkintä.

Elämä... KuolemaTorstai 27.10.2005 16:31

Oottekos ikinä ajatellut esim. hautausmaalla jotain hautaa kattoessanne, että kukahan mitättömyys se tuokin on. Ajatelkaapa kun itse kuolette niin kuka teitä muistaa? kaveripiiri ja suku ja hiljalleen hekin unohtavat, siitäkö johtuu ihmisen halu tavoitella mainetta aina vain enemmän ja enemmän ja monesti vielä miten ikinä pystyvätkään... tappamallakin, noh sillain kyllä tosiaan pysyy muistissa ja kaikki tuntee nimesi kun näkevät sen ja nythän sitä on mainetta tarjolla kaikille tavallisille pulliaisille muodossa reality-tv:n hienoa.. mutta loppujen lopuksi sekin maine on häipyväistä, näyttääpä siltä että vain pahantekijät muistetaan pitkään. kuten Hitler, Stalin jne. En tiedä mistä tämäkin päähän tuli mutta piti tänne taas jotai kirjotella :D

jaa?Keskiviikko 26.10.2005 16:34

Kappas vain, tämmönenkin täällä on, jotta voi ihmiset kirjotella kaikkee fiksuu, joo no.. no perkele mie mittää fiksua keksi joten voisin vaikka itkee kun ei oo LUNTA! tylsää se on kun takavetoinen auto ois ja nastat alla mutta kun ei oo lunta missä suttailla. palataan.
- Vanhemmat »