IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy

Kun kaikki vaan ei onnistuPerjantai 27.01.2006 22:57

Joo, Bemari sit päätti hajota.. laturinremminkiristäjästä irtos pultti, joka irrotessaan osui flektiin, joka pyöri aika lujaa... lopputulos= laturinremminkiristäjä irti ja rikki, laturin remmi pois paikoiltaan, flektistä yli puolet siivistä irti.... josta seurasi se että laturi ei toimi, ohjaustehostin ja jarrutehostin lakkas toimimasta (laturinremmi kun pyörittää niillekki pumppua) hyviä uutisia: flekti toimii mutta se aiheuttaa toiminnallaa hieman vispaavaa liikettä koska kaikki jäljelle jääneet lavat on yhden neljäsosan alueella...
kaiken lisäksi rahat loppuu... voe perkele!

Jep JepLauantai 21.01.2006 15:24

Tulipa käytyä Vantaalla Helsingissä ja Jyväskylässäki eilen sit. Maanantaina pitäs alottaa uus työ, hieman jännittää ku pitäs vaa pokkana lähtee kiertää kauppoja ja kysyy haluaako ne ottaa myyntii noita tuotteita, saas nähä miten käypi. Sain työsuhdeautonki, joka perkele pitäs heti viedä huoltoon ku tuli etelästä ajaessa kilometrit täyteen. Noh, elämä on laiffii sano Nykäsen Masa, pitäs käydä siitäki se leffa kattoo, ihan vaikka vaa yleissivistävissä merkeissä, Matin elämähän siis kertoo aika hyvin että mitä EI kannata itte tehdä ikinä. noh, jospa lähtis ettii aamupalaa. moro!

Työpaikka vaihtoonMaanantai 16.01.2006 23:48

No niin, se sit kävi niin että sain myyntipuolen hommia joten saa leivänajo jäädä, huomenna viimeinen päivä ja pitäs siinä alkuun opastaa vähän uutta miestäkin, ihan ku mie olisin muka hyväki opettaan ku teen kaiken vähä sinne päin :D noh ei se ketään..

Mutta jospa menis nukkumaan, öitä.

Viikko loppuu kohtTorstai 12.01.2006 22:49

Pitkään aikaan taas oo tännekkää rustannu joten korjataanpa asia.
Autokaupathan tosiaan onnistu, sain itselleni isomman bemarin ja pienenkin bemarin sain myytyä, hienosti menee! Työt vaa rupee tökkiin, ei oikee taho jaksaa kun pitää 10-11h päiviä tehä ja herätys puolineljä. Noh, sunnuntaina katteleen toista paikkaa, jos se on hyvä niin vaihtuu sit työpaikka.

Vielä olis Corollassakin hieman laittoa ja sitten senkin saisi taas ajoon, siitä tosin taitaa tulla aikapitkälle kesäauto sitten.

Mitähän sitä muuta... no eikai tässä kummempia, pitäkää ittenne miehinä, tai naisina, ihan kuten haluatte :)

Se onTiistai 03.01.2006 06:05

Juu, vuosikin vaihtunu, jännää. tai ei oikeastaan mutta kuitenki, hyvä taas raapustaa puoliunes tähän aikaan tekstiä tänne, koht pitäs lähtee kaivaan auto hangesta ja ajella töihin. Eilen käytiin corollaaki taas kasaamassa, sehän alkaa pikkuhiljaa oleen valmis, helevetti. Niin ja bemarista loppu ajoaika, pitäs saada myytyä se. vaikka eipä toi ois iso urakka edes jos laittas sen leimauskuntoon, saa ny nähä, ois sille vissii ostajaki, vielä kun onnistus tuo oma autokauppa ja sais ton toisen bemarin ni rok rok. ei muuta ku hyvää jatkoa.

Joopasen jooTorstai 15.12.2005 16:47

Niin, tiedättekö? Elämä on! taas on 10h elämästä tuhlattu töissä, on se hirmuista, yhtä hyvin ois voinu tuhlata sen nukkumalla, tosin nukkumisesta maksetaan vähemmän :| epäreilua.

Jep jepTorstai 15.12.2005 06:05

Joo, soittivatten sitten eilen toisestakin työpaikasta, myyntihommia ois ollu tarjolla, melkein vähän harmittaa etten kyselly tarkemmin että paljonko ois saanu palkkaa, no eipä siinä mitään, täytynee tästä laahustaa töihin, moro!

Töi, lauantaina!Lauantai 10.12.2005 13:16

Joo, toista päivää töissä, ikuna olettanu että näin pian sivarin loppumisesta heruis töitä, tosin ei oo vielä ihan varmaa että kestääkö hommia kauan mutta jos ei kestä niin ei voi mitään. Tuli tosiaan jaettua vähän leipää, sitä siis töikseni teen, ajelen fazerin leipomon leipää kauppoihin josta te tavalliset pulliaiset sun muut hihhulit saatte sitä ostaa, (itsehän kuulun jälkimmäisiin) ihan ok puuhaa eikä palkkakaan ole huono, hiukanhan se on raskasta mutta ei todellakaan raskaimmasta päästä, ainut vaa että töihin mennään yleensä vähän jälkee neljän aamuyöstä! en varmaa oo ikinä aikasemmin heränny lauantaina puoli neljän korvilla :) että semmosta. nyt voiski nukkua viel jonku tunnin ja herätä sit oikeesti lauantaihin. moro

Maanantai, it just keeps coming back!Maanantai 05.12.2005 10:48

Jea, se on tosiaa työkkärireissu nyt edessä, suapa nähä mitä toteavat ja millon saa taas rahaa? voi olla ajelut hyvinki vähässä jos ei rahaa hetkeen tipu, persetti. onneksi ne sentään antaa sitä takautuvasti sitten, mutta kyllähän se työpaikka olisi poikaa. sentään sivarissaki tienasin enemmän ku työttömänä..

Se on saatana loppu ny!Lauantai 03.12.2005 19:04

Sivari siis, olen tätä nykyä täysinpalvellut ja suorittanut lusimiseni, tj-kalenterissakaan ei ole jäljellä kuin sutattuja numeroita, niin kerta, vielä 1h jäljellä ja sitten lähden viettään ansaittua lauantai-iltaa... kunnes maanantaina masentuneena marssitaan työkkäriin vain toteamaan että järjestelmä kusee viimesetki työnsaamismahikset. ai fiil greit!