IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy

Taas melekee vuosiTiistai 27.03.2012 17:27

Taas o melekee vuosi menny viimesimmästä blogipäivityksestä, melekee alakaa pelottaa tää tahti millä päivittelen näitä tänne.

Mut hei, kuvia oon sentää lisänny ja kuvathan kertoo enemmän ku tuhat blogimerkintää? vai mitesoli?

Hou!Torstai 16.06.2011 22:52

Kai sitä kerran vuojessa voi tännekki raapustaa.. kas tässä.

Näkemiin!

BlogTorstai 27.05.2010 17:36

Hep. ei täs mulla mitään, kuhan kirjotan.

Taas...Perjantai 15.01.2010 17:12

On muuten auto särki :D

Oha se ny...Keskiviikko 07.10.2009 19:47

Kylläpä se vaa alkaa syödä miestä kun alkaa kerralla mennä kaikki päin helvettiä ja vieläpä sellasella vauhdilla, että siinä voi heikompia heikottaa jo urakalla.

Auto sökö, verottaja vaatii mätkyjä ja kaiken maailman laskujakin satelee niin perkeleesti, että ainut mahdollisuus niiden hoitamiseen lie käydä ryöstään pankki, jos se epäonnistuu niin pääseepähän ainakin valtionlaitokseen ja saa katon pään päälle.
"Oletuskuvasi on ollut sääntöjen vastainen. Kertaathan alla olevat kuvasäännöt ja lataat kelvollisen kuvan. Oletuskuvan tulee olla oma kuva, eli juuri sinun tulee esiintyä siinä.

Ylläpidon ilmoittama kuvavaihdon syy: Kuva on väkivaltainen, raaka tai siinä on verta"

KO. kuva siis tyylitelty mustavalkoinen kuva minusta tähtäämässä KUULApyssyllä kohti kameraa. Kuulapyssy oli jopa lataamaton ja kamerakin otti kuvan automaattisesti, en siis tähdännyt periaatteessa ketään, onkohan tää hössöttäminen noiden koulumurhien takia menny vähän liian pitkälle? Sama kuva on ollut mulla jo noin kolme vuotta sitten oletuskuvana, ei sillon valitettu?

No, eipä sillä, että tämä minua ärsyttäisi tai vihastuttaisi, enemmänkin naurattaa tää nykymeininki.

noh, kukkahattutätien ja muiden rauhoittavien lääkkeiden liikakäyttäjien mieliksi oletuskuvaan minä ja kaverini romuauton katolla.. ettei vain olisi sekin liian väkivaltaista, mehän sentään istutaan SEN PÄÄLLÄ ;)

JooTorstai 18.12.2008 17:19

Tulipa käytyy ruattis pyörähtää eilen, oli halapaa roinaa :D kohtsillee pittäis vissii lähtee käymää uusiksi.

Takaiskuja... muuallekki ku autoonLauantai 06.12.2008 15:00

Eipä sitten saanu tuota vannetta enää samalla et:llä, eli pitäs vähintään kaks tilata sit et sais taakse samalla et:llä olevat valssit ja sehän taas tulee aika hintavaksi :| Oon myös ettiny muita vaihtoehtoja, jonkinlaisia huulella olevia vanteita mut tuntuu et sopivan kokosta ei löydy mistään.
Ja tämä pirun kurkkukipu ja yskäkin vaa roikkuu mukana prkle!

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.11.2008 17:34

Haa! Otettiin vannevalmistajaan sähöpostilla yhteys ja myy kuulemma suoraan! eli siis saatan saada tollasen avs:n tohon, ihan kiva koska tykästyin noihin vanteisiin sen verran hyvin. Saa ny nähä sit mitä se vakuutusyhtiö loppujen lopuksi sitten päättää.

Jeeee!Tiistai 25.11.2008 19:53

Kylläpä kyllä, näyttää tollasen nissanin vanteen mettästys olevan aika mielenkiintosta puuhaa, Valmistaja ei myy Suomeen Maahantuojalle noita... Mistään ei oo löytyny käytettynäkään vielä, maailmalta löytyy jostain jenkkilästä ja hintaa on sellanen 550-660 dollaria kpl eikä ne taida edes lähetellä ulkomaille ja tolle hinnallehan tietty heitettäs päälle rahdit ja tullit ja alvit.. prkle! taitaa joutuu laittaa koko setin uusiksi, mut ei millää oikee löydä sellasta toista hyvää minkä alle haluais. Vaikeeta tää eläminen ja harrastaminen.

Muuten menee kyl ihan kohtuullisesti. Töitä ja nukumista, ei kerkee liikoja ajatella.

Pitäsköhän sitä koittaa vaikka pelata jotai ennen ku menee hermot vanteita mettästäes...