IRC-Galleria

Waste7and

Waste7and

miks filtterit? - no ettei mun rypyt näy, saatana.

Pois helvetinpesästä osa 1Sunnuntai 28.03.2021 16:42

Peruskoulun jälkeen en löytänyt mitään itselle sopivaa alaa joten hain töihin. Pääsin siskopuolen, Tarun kautta kaupungille sairaalalähetiksi. Se oli kivaa ja vielä kivempaa oli saada ensimmäinen palkka käteen. Asuinhan mä vielä kotona eikä mun tarvinnut maksaa vuokraa eikä laskuja. Pistin ison osan rahoista säästöön ja loput annoin äidille. Tiesin että Esa pistin äidin muutenkin maksamaan melkein kaiken vaikka se oli itse rakennusalalla töissä. Mutta hän oli talon herra ja hänen puolesta piti tehdä kaikki.

Ehdin olla töissä reilun puoli vuotta kunnes Esa tajusi että mäkin tienaan. Se alkoi vaatia multa puolet lapsuudenkodin vuokrasta ja mä en sulattanut sitä. Aloin katsella omaa vuokra-asuntoa. Olin 15v. Töissä tapasin mun ensirakkauden ja me löydettiin oma pikku kolo hatanpäältä. Olin rakastunut ja niin helpottunut että pääsin vihdoin helvetinpesästä pois.

Meidän onni ei kuitenkaan kestänyt kauan. Vuosien kaltoinkohtelu, vähättely ja seksuaalinen hyväksikäyttö oli jättänyt muhun jälkensä. Mulla kesti pitkän aikaa yhdistää mun kuvottava käytös niihin. Olin mustasukkainen ja mua ahdisti jäädä kotiin jos Kalle halusi mennä jonnekin kavereidensa kanssa. Yhden kerran se lähti kiertämään eurooppaa niiden kans ja se oli mulle maailmanloppu. Ajattelin että mut on taas hylätty. Join koko sen kaksi viikkoa putkeen. Ennen sitä en ollut koskaan juonut, mitään. Vähän Kallen paluun jälkeen mä sanoin sille ettei meidän suhde ole hyvä ja että parempi erota. Siinäkin näkyi mun kokemattomuus, en edes yrittänyt korjata asioita vaan luovutin suoraan. Vielä tänäkin päivänä kun mietin Kallea, mua alkaa hävettämään syvästi mun käytös ja mun tekee mieli pyytää siltä anteeksi. Olen pyytänytkin monesti ja Kalle on jo onnellisessa suhteessa. Ollut vuosia ja sillä on myös lapsia. Oon onnellinen sen puolesta.

Kallen jälkeen asuin hetken yksin härmälässä ja tapasin Juhan. Juha oli ovela. En huomannut sen narsismia ja manipulointia. Myöhemmin kaikki oli kuitenkin selvää. Juha petti mua samaan aikaan kolmen muun naisen kanssa, yhden se oli saanut paksuksi ja toisen kans sillä oli vanhempi poika. Kun kerroin sille että tiedän, olinhan jutellut niiden naisten kanssa asiasta, se kiisti kaiken ja haukkui mut pystyyn. Pidin pääni, sanoin etten halua kuulla hänestä enää ja jatkoin eteenpäin. Juha ei vissiin ollut tullut jätetyksi niin. Se teki mun nimellä feikkitilin someen ja yritti myydä mun käytettyjä alusvaatteita. Aloin saada puhelimeen outoja viestejä. Pääsin toki pian jyvälle mitä tapahtuu ja tein rikosilmoituksen. Juha katosi hetkeksi mun elämästä. Hyvä näin. Se mies on toksinen.

Mun parisuhteet on aina menneet metsään tavalla tai toisella. Useimmiten se on ollut musta johtuvaa. Ei voi odottaa mitään tasaista ihmiseltä joka taiteilee ohuella trapetsilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.