IRC-Galleria

Wespa

Wespa

Videot nykyään Tokentubessa: https://tokentube.net/channel/1676682924/Wespa

Blogi

- Vanhemmat »

RakkausMaanantai 23.02.2009 04:30

Mitä on rakkaus?

Rakkaus on tunne, jota on lopulta mahdoton kuvailla. Rakkaudella yritän silti kuvailla sitä.

Rakkaus on kuin väri, joka on näkemiäsi värejä kauniimpi.
Rakkaus täydentää sieluasi.
Rakkaus voimistaa.
Rakkaus eheyttää.
Rakkaus voi olla inspiraation lähde.

Rakkauden voi aistia.
Rakkauden voi tuntea.

Rakkaus saa haluamaan rakkautta enemmän ja enemmän.
Rakkaus nousee sydämestäsi kasvoillesi kauniiksi hymyksi ja leviää ympärillesi rakkauden energiana.
Rakkaus saa aikaan uutta elämää rakastamaan.

Rakkauden voit nähdä hymynä, halauksena, tervehdyksenä, kauniina sanoina, sylissä istumisena, suuteluna, kädestä pitämisenä ja jopa leikin tiimellyksessä.

Rakkaudella voimme voittaa nälän, sodat, kaiken pelon, sekä yleensäkkin kaikki negatiiviset asiat ja tunteet.
Rakkaus jos olisi meissä aina näkyvänä, niin koko maailma olisi erilainen.

Rakasta siis itseäsi ja rakasta muita.

- Rakkaudella, Vesa.

Rakkaudella omistettu Saijalle. <3

Kuuntele myös tämä:
http://henkimaailma.wordpress.com/2009/01/12/henkimaailman-podcasti-3/
PB:n toivottu joulukalenteri palasi taas tänä vuonna. Ensimmäinen luukku aukesi vähän aikaa sitten. Tällä kertaa joulukalenterin teema on vähän erilainen. Viime vuonnahan joulukalenterissa julkaistiin jokapäivä joku kiinnostava paranormaaliaiheinen kuva, mutta tällä kertaa on kokemuksien vuoro. Tänä vuonna julkaisemme siis jokaisena joulun päivänä (välillä 1-24) viisi kokemusta! Jouluksi on tietenkin luvassa taas jotain speciaalia. Näin saamme ilmoille siis 120 kokemusta...

Kannattaakin seurata Paranormaali Blogin joulukalenteria päivittäin. Joulukalenteria pyritään päivittämään (lisäämään luukkuja) aina kun vuorokausi vaihtuu virallisesti.

http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2008/12/01/paranormaali-blogin-joulukalenteri-2008/


Paranormaali Blogin bannerikilpailuun tuli 58 eri kilpailutyötä. Omia suosikkejasi pääset äänestämään alla olevasta linkistä.

http://paranormaali.ning.com/events/bannerikilpailun-toeiden

Aika tuhota jättiläiset!Perjantai 21.11.2008 02:19

Näin aika brutaalia unta, jossa hyppelehdin hautaismailla palauttamassa sieluja takaisin valoon ja samalla juoksin karkuun jotain pahaa. Lopulta menin johonkin jättiläisten linnakkeeseen, joita vastaan taistelin ja minut lopulta paiskattiin isoon vankitelttaan. Teltassa oli satoja muita ihmisiä (jostain syystä suurin osa oli naisia). Telttaa vartioivat sarjakuvamaiset hiiret (seisoivat pystyssä ja olivat normaalia isompia). Lopulta otin taskutani stiletin ja viilsin teltan yläosan auki samalla vapauttaen ihmiset ja juoksin tapaamaan jättiläistä, joka oli syömässä jotain lihapalaa. Puukotin sitä brutaalisti niskaan samalla viiltäen koko kurkun auki, mutta se eli vielä. Stiletilläni viilsin sen ranteita ja puukotin sitä mahaan. Seuraavaksi juoksin pääovea kohti, jossa oli toinen jättiläinen ja heitin sitä toisella juuri puukottamallani jättiläisellä. Iskin ja viiltelin sitäkin useita kertoja, joka teki hieman pahaa unessanikin. Lopulta vielä heitin jättiläiset samaan kasaan ja juoksin ulos samalla nähden, kun ihmiset juoksivat vapaana karkuun.


Mikä on unen symboolinen merkitys / sen tulkinta?
Voit lukea koko blogaukseni alla olevasta linkistä, jossa kerron tähän kysymykseen vastauksen.

http://paranormaali.ning.com/profiles/blogs/aika-tuhota-jaettilaeiset

Jouluna BaarissaTiistai 25.12.2007 05:53

Tuli tässä vedettyä kotona parit terästetyt glögit ja pitihän sitä sitten mennä paikalliseen jatkoille. :D

Ei tullut baarissa juotua muuta, kuin lonkero, bacardi breezer ja kaksi terästettyä glögiä, joten ei ihan p3rs3itä sentään vedetty olalle, koska "huomenna" (tänään illemmalla) pitäisi kuitenkin jaksaa mennä töihinkin.

Ei kai siinä mitään sen kummempia, hauskaa oli ja tuttujakin riitti. Mites oma joulunne? Oliko hyvä meno?

Parablogin oma IRC-kanava quakenetissäKeskiviikko 28.11.2007 02:21

Paranormaali Blogin oma virallinen irc-kanava on avattu Quakenettiin.

#paranormaali-blogi

Liittykääpäs kyseiselle kanavalle, jos kiinnostaa keskustella paranormaaleista ilmiöistä tai ihan arkipäiväisistäkin asioista.


Lisää uutisia, videoita, kuvia ym. paranormaaliin liittyen:
http://paranormaaliblogi.wordpress.com/

Take A Shirt - ValmistusprosessiPerjantai 23.11.2007 18:48

Take A Shirt on suomalainen yritys, mutta laskutuksen, tuotteiden painatuksen ym. hoitaa saksalainen firma nimeltään Spreadshirt.

Tässä video valmistusprosessista:
http://takeashirt.wordpress.com/2007/11/23/video-tuotteiden-painatuksesta/

Take A Shirt:
http://takeashirt.net

Take A ShirtLauantai 17.11.2007 22:42

Nyt sain vihdoinkin uuden ulkoasun Take A Shirtille valmiiksi ja tänään lisäsin shoppiin designerin, jossa asiakas voi suunnitella oman tuotteensa. Designeri löytyy sivulta kohdasta "Suunnittele Omasi".

Tästä pääset shoppiin:
http://takeashirt.net

Tästä voit lukea Take A Shirtin blogia:
http://takeashirt.wordpress.com/

Paranormaali BlogiTorstai 03.05.2007 01:44

http://paranormaaliblogi.wordpress.com/

Paranormaali Blogi - Ei ihan normaali blogi

Uusi suomalainen (ja kenties ainoa) paranormaaleja, sekä yliluonnollisia asiota käsittelevä blogi on avattu. Blogissa on artikkeleita, kuvia ja videoita. Blogia kirjoitetaan ja päivitetään päivittäin.

Jos sinulla on kiinnostusta kirjoittaa artikkeleita ja julkaista kiinnostavia videoita tai kuvia paranormaaleista ilmiöistä, niin rekisteröidy wordpress.comiin ja laita minulle viestiä tänne irc-galleriaan tai sähköpostilla paranormaaliblogi(ät)wippies.com, niin voit liittyä blogiimme.

Jos taas olet ihan tavallinen tallaaja, jota kiinnostavat yliluonnolliset ja paranormaalit asiat, niin kannattaa seurata blogia päivittäin ja vaikka lisätä se kirjanmerkkeihin tai napata sivulta rss-syöte.

Tästä blogiin:
http://paranormaaliblogi.wordpress.com/

SporeSunnuntai 25.03.2007 23:17

Tietokoneelle on tulossa joskus kesä-talvi ajanjaksolla peli nimeltä Spore, joka keskittyy evoluutioon, jonka Jumalana pelaaja toimii. Spore on peli, joka kattaa elämän koko kirjon mikroskooppisista alkueläimistä galaksien valloitukseen asti.

Sims-pelit keksineen Will Wrightin seuraava peli Spore on periaatteessa valtavan monipuolinen hiekkalaatikkoleikki, joka pitää sisällään monia eri "alipelejä", jotka jakautuvat saumattomasti yhdeksi peliksi. Peli antaa mahdollisuuden pelaajalle kehittää uusia elämänmuotoja mikroskooppisia olioita kuhisevasta alkuliemestä omaa kulttuuriaan levittäviksi avaruusmatkailijoiksi.

Will Wrightille on tärkeää, että pelaaminen on helppoa. Pelaajan on kehitettävä olentojen lisäksi niiden ympäristöä, rakennelmia ja kulkuneuvoja, ja pelaamisen olisi tunnuttava leikiltä eikä työltä. Lähinnä demoissa aiemmin esitelty Spore vaikuttaa jo lupaavalta tässäkin mielessä, vaikka julkaisuun on vielä aikaa. Bradshaw vakuuttaa että olentojen luominen onnistuu parinkymmenen sekunnin harjoittelulla.

Sporesta odotetaan menestystä, mutta sen taustalla häämöttää Simsin ja sen jatko-osien kasaamien odotusten varjo. Siinä missä Sims-elämä vetosi arkisuudellaan koko kansaan, Spore on selkeästi vaikeammin markkinoitava peli. Jo peli-idean alkuperäinen esittely GDC-messuilla vaati tunnin mittaisen esityksen. Lucy Bradshaw'n mukaan koko projektin syntyyn vaikuttikin vahvasti Will Wrightin sammumaton innostus tieteeseen ja avaruustutkimukseen.

Bradshaw uskoo kuitenkin, että Spore vetoaa samaan joukkoon, joka innostui Simsistä. Pelintekijät tutkivat Sims-pelaajien pelitottumuksia, ja huomasivat että monet eivät pelanneet lainkaan varsinaista peliä, vaan rakentelivat ja sisustivat pelkkiä taloja. Spore onkin suunnattu juuri luomisesta kiinnostuneille pelaajille, ja pelikokemusta maustamaan on kehitetty proseduraalisen sisällön lisäksi toisenlainen uusi pelimekanismi.

Will Wright kutsuu Sporea massiiviseksi yksinpeliksi. Vaikka pelaajat eivät kohtaa toisiaan nettipelissä, peli jakaa huomaamatta sisältöä heidän välillään. Pelaajan kehittämät oliot siirtyvät muiden pelaajien galakseihin ja planeetoille taistelemaan elintilasta. Wrightin mielestä on tärkeää, että pelaaja tuntee pelikokemuksen omakseen. Niinpä pelaaja voi taas tuhota täysin omaan peliinsä latautuneet toisten pelaajien luomukset, mutta tietää samalla että hänen omalaatuiset olionsa ovat jo siirtyneet muihin maailmoihin.

Uusien olentojen ja kulttuurien jatkuva luominen ja jakaminen varmistavatkin, että Sporen pelimaailma on jatkuvasti tuore ja kiinnostava. Tekijöiden mukaan pelimaailmaan synnytetään tasapainoinen biosysteemi. Jos pulaa on esimerkiksi lihansyöjien riistaksi tarvittavista kasvissyöjistä, peli hankkii netistä automaattisesti oikean tyyppisen eläimen. Tällainen sisällön jakaminen onkin selkeä vaihtoehto kalliille lisälatauksille, joita tarjotaan esimerkiksi Xbox Livessä.

Uusimpien tietojen perusteella peli sisältää 6 pää-vaihetta.

Molekyyli/Solutaso ->> Tetris - Pac-Man
Tällä tasolla pelaaja ohjastaa ruokaa metsästävää mikrobia vähän Pac-Man tyylisesti.

Olentotaso ->> Diablo / FPS
Olentovaiheessa aloitetaan merestä, jossa olio syö erilaisia meren eliöitä ja samalla olento kehittyy, jolloin sitä voi muokata mm. lisäämällä erilaisia eviä, räpylöitä jne. Vähän ajan päästä olio pääsee siirtymään maalle. Tarkoituksena on taistella Diablo-tyyliin, lisääntyä, syödä ja kehittää tietoisuus aivoja kasvattamalla.

Heimotaso ->> Populous
Kun olennoilla on tietoisuus, peli siirtyy sosiaaliseen vaiheeseen. Omaa kylää rakennetaan klassisen Populouksen tyyliin. Tärkeää on kulttuurin ja työkalujen kehitys.

Kaupunkitaso ->> SimCity
Kylästä kehittyy kaupunki, ja peli muistuttaa nyt Wrightin omaa SimCityä. Pelaaja voi muovata rakennuksien lisäksi maakulkuneuvoja, lentokoneita, laivoja ja sukellusveneitä.

Sivilisaatiotaso ->> Civilization / Risk
Toiseksi viimeinen päävaihe on nimensä mukaisesti kuin Civilization-pelistä. Pelaajan kehittämä rotu on kehittänyt eri kulttuureja, ja pelaaja yrittää nostaa omansa planeetan hallintaan diplomatian tai sodan keinoin. Tarkoituksena on kehittää myös avaruusalus, joka aloittaa viimeisen vaiheen.

Avaruustaso ->> Masters of Orion
Avaruustasolla pelaaja pääsee matkaamaan muille planeetoille, joita voi tutkia ja tutustua uusiin elämänmuotoihin. Tällä tasolla voi myös solmia yhteistyö/kauppasopimuksia tai järjestää intergalaktisia sotia.


Sporeaiheisia nettisivuja:
http://www.hookedonspore.com/
http://www.sporesource.net/

Sporeaiheisia videoita:
- Uusin video, joka esittelee pelin eri vaiheita/tasoja -
http://www.youtube.com/watch?v=d75qNOlFjaY

- Pelikuvaa vuoden 2005 E3 messuilta -
http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198

- Robin Williams pelaa Sporea -
http://youtube.com/watch?v=V5TXEUiR1Xk

- Sporevideoita Youtubessa -
http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=spore&search_sort=video_date_uploaded&search_category=20

Joulukuu ja sivuston modaaminen.Perjantai 01.12.2006 21:26

Jaahas se on sitten Joulukuu alkanut ja tässä tulee meikäläisen ensimmäinen blogi.

Tänään olen puuhastellut monta tuntia kuvake.netin oman profiilin ulkoasun/modauksen parissa, josta tulikin aika hieno. Modauksen ulkoasun voi katsastaa täältä -->
http://kuvake.net/profile.php?username=Wespa
Modausta tuskin tullaan näkemään täällä, sillä minulla ei ole kiinnostusta hankkia vippiä lähinnä sen takia, kun se maksaa, lahjoituksia otetaan tietenkin vastaan asiaa koskien. :P
- Vanhemmat »