IRC-Galleria

Hohhoijaa...Sunnuntai 06.11.2005 18:05

Viikonloppu alkaa olemaan takana ja paluu arkeen lähestyy. Flunssan sain takaisin yleisesti hillumalla, kuten arvasinkin. Bilemökillä oli ihan hauskaa puol yhteen asti. Sen jälkeen isti armoton vitutus. Onneksi pääsin Peten mopon kyydissä Ipalle... muuten olisi pää hajonnut. Tavoistani poiketen heräsin lopullisesti vasta yhdeksältä. Eilen heräsin about normaaliaikaan, seitsemältä.

Väsymys käy päälle kuin kiimainen tiikeri ja päivän ruokavalio on tähän asti koostunut makkaravoileivästä n. klo. 9.14. Tulispa äiti jo kotiin... ruoaksi on luvassa broileria ^^
Mutta vaikka kuinka on nälkä ja väsyttää, mutta en pysty jostain syystä irrottamaan näppäimistöstä. Tietokone hajosi enemmän tai vähemmän kuulemma perjantaina (nettiyhteys ei ole toiminut enää pariin viikkoon). Jostain syystä on sellanen olo että tietokone ei voisi vähemmän kiinnostaa. Niinpä kirjoitan tätä firman macintoshilla. Vanha iMacin näppis on aivan kamala käyttää eikä isä suostu vaihtamaan sitä toiseen vaikka norminäppiski olis olemassa... pitää tätä jotenki parempana o_O Asialle pitää alkaa tekemään jotain...

Olivat kuulemma tehneet torstaina saksantunnilla aineen. Itse sain tietää äsken asiasta enkä tiedä edes mistä aiheesta. Helvettiin tollaset... alkujaksossa satsattiin niin hyvin kouluun että nyt otetaan taas rennosti. Tänään pitäs lukea tässä kaksiin saniksiin, ottaa selvää mistä tossa kirjotelmassa on kyse ja tehä se, tehä matikan läksyt (herra varjele) ja opiskella psykologiaa itsenäistä suoritusta varten. Ja sitten on vielä ruotsin aine ja äikän esitys ja Linnunradan (800+ sivua) lukeminen jakson loppuun mennessä.

Mutta eipä oteta stressiä, asioilla on tapana selviytyä omalla painollaan. Taidanpa kattoa tänään Viimeisen lohikäärmeen nauhalta... tai nukkua.

Päivän sää: +8 Astetta, vaihtelevaa sadetta, paljon kuraa.

Päivän juoma: Sadevesi

Päivän biisivinkki: 22-pistepirkko - Ooh my head (vaikka päätä ei onneksi särjekkään :D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.