IRC-Galleria

Kohta taas yksi viikko takana...Torstai 10.11.2005 18:36

Torstai jo... huomenna siis lienee perjantai. Kun on vaeltanut taas yhden viikon tässä synkässä maailmassa, voi tuntea taas epätoivoista toivon tunnetta siitä "kyllä tämä tästä". Mutta ei se oikeasti helpota. Ainakaan ennen koeviikkoa. Tai sitä kun kokee jotakin joka herättää huomaamaan jotain elämää suurempaa. Mutta ei sellaista tapahdu oikeassa elämässä. Taas turhaa toivoa.

Oletteko huomanneet, että maailma on täynnä turhaa toivoa. Osa siitä johtuu omasta naiiviudestamme, osa ylikansallisista yhtiöistä.

Naiiviudestamme siksi, että se laittaa meidät ajattelemaan "kyllä tämä tästä". Lapsellisessa typeryydessämme luulemme maailmamme parantuvan tekemällä mitä turhimpia asioita, tai mikä vielä pahempaa, vain odottamaan niiden tapahtumista.

Ylikansallisista yhtiöistä siksi, että ne "antavat toivoa" kehitysmaiden asukkaille tarjoamalla työtä ja "tulevaisuuden". Todellisuudessa he vain riistävät heitä ja näännyttävät heitä teettämällä kohtuuttomia töitä. Vaikka asia ei näy meillä täällä kotona, on se huomattava tekijä mitä tulee turhan toivon lisäämiseen maailmassa koska niiden uhreja on loputtamasti. Ja heidän määränsä kasvaa jatkuvasti.

Mutta ei näitä kannata murehtia. Paljon helpompaa on vain uskoa parempaan huomiseen. Ehkäpä jollekkin teistä se toteutuu. Ehkäpä jopa tähän väsyneeseen ja usvaiseen ihmismieleen tulee jonain päivänä valoa.

- Päivän biisivinkki: H.I.M - Close to Flame

- Päivän juoma: Jääkylmä lähdevesi (kasvoille heitettynä tai juotuna)

- Päivän sää: 8+ Astetta, pilvistä

P.S. Jos satutte huomenna Tampereelle, käykää moikkaamassa keskustorilla. Olen myymässä siellä hunajaa. Jos olette kiltisti, voin maistattaa uutta applesiini-hunajaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.