IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

iPod <3Sunnuntai 27.11.2005 13:23

Ehkä elämä voi olla sittenkin mukavaa!

Otso kävi meillä eilen (pitkästä aikaa) ja yritti selittää mulle jotain sen tekemää Java-ohjelmaa jolla voi laskea vektorien pistetuloja XD Kämmin siinä määrin pahasti tuon vektorikurssin että en ymmärtäny paljoa mitään :D

Ehkä jopa vielä parempaa oli kuitenkin eilisessä se, että Otson isä toi mulle jenkeistä mustan iPod nanon! (sain n. 30 euroa halvemmalla kuin suomesta). Se oli vielä pienempi kuin osasin kuvitella, harmi vain että en saa kuvattua sitä kun meidän pitkään palvellut digikamera hajosi. Sellaiste se elektroniikka on. :P Podi korvasi kuitenkin huonosti menneen alkupäivän kun en löytänyt Tampereelta yhtään mielekästä näytönohjainta. Tästä seurasi se, että en saa omaa konetta toimimaan vieläkään :( Mutta kyllä tästä selvitään...

Koeviikko puolessaPerjantai 25.11.2005 18:29

Jaahas, pistetääs tänne taas jothain pitkästä aikaa...

Eli koeviikko on puolessa välissä, kolme koetta takana, kolme edessä.

Koeviikot on hassuja. Vain koeviikolla (ja ihmissuhteissa, mutta nyt ei puhuta niistä) voi kokea niin pienessä ajassa valtavan skaalan tunteita; luottavainen päättäväisyys vaihtuu hetkessä paniikinomaiseen hysteriaan, euforinen ilo mielessä riehuvaksi demoniseksi depressioksi. Kaikki nämä ja uskomaton määrä muita tunteita minuuteissa, jopa sekunneissa. Onneksi tällä koeviikolla ei näin äkillisiä tunnetilamuutoksia ole vielä esiintynyt.

Onneksi elämää on vielä koeviikon jälkeenkin.

Mm. seuraava jakso.


- Päivän sää: +1 Astetta, pilvistä (on mainittava että aiemmin päivällä satoi jopa märkää lunta)

- Päivän biisivinkki: Michael Jackson - Human Nature

Mikä mättää?Tiistai 15.11.2005 19:18

Luulin, että alkuviikon jälkeen koulu ja sitä myötä koko elämä helpottaisi. Turhaan. Kyllä opet meille hommaa keksii. Mikä helvetti tässä hommassa mättää kun tuntuu ettei saa olla ikinä rauhassa...

Lupesin lukemaan kirjaa nimelta "Eroon ajattelusta". Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja ennenkaikkea hyödylliseltä. Ehkä pääsen vihdoinkin eroon kroonisesta ajattelusta ^^

Eipä tässä sitten paljoa muuta; kunhan lämpimikseni kirjoitan. Tänään alkoi puolenpäivän jälkeen satamaan räntää ja tuulemaan. Voi helvetti mikä sää... ehkäpä se syksy vois alkaa jo.

Päivän sää: 0 astetta, räntää, kamala tuuli

Päivän biisivinkki: Mike Oldfield - Moonlight shadow

Päivän juoma: Taskulämmin kossu

Another of these mornings...Perjantai 11.11.2005 08:47

Porukat lähtee n. klo 5.45 Tampereelle. Tästä seuraa automaattisesti koiran haukkuminen alakerrassa (kukapa haluaisi olla yksin...). Niinpä herään n. tuntia tavallista aikaisemmin. Se niistä yöunista, mittari näyttää herätessä n. kuutta tuntia.

*voih*.

Vääntäydyn koneelle päällimmäisenä mielessä viimeöiset unikuvat. Niistä ei irtoa mitään; sekä hyvät että pahat unet ovat jättäneet minut rauhaan... tai ei nyt sentäs, muistan äkkiä että jossakin unessa oli muroja ja Age of Empires-tietokonepeli (mitähän tämä sitten meinaa, muroja en ole syönyt sitten kesän enkä ko. peliä pelannut ainakaan vuoteen...).

Sitten muistan eilisillan: Päättäväinen mieliala vaihtui illan mittaan epäuskon kautta syväksi masennukseksi. Parempi unohtaa ongelmat ja ruveta miettimään kouluunlähtöä.

Aamun biisivinkki: Airut - Lyijykyyneleet

Aamun juoma: Maté

Sää: Ei havaintoa, aamulla taisi sataa... aika tyypillistä

Kohta taas yksi viikko takana...Torstai 10.11.2005 18:36

Torstai jo... huomenna siis lienee perjantai. Kun on vaeltanut taas yhden viikon tässä synkässä maailmassa, voi tuntea taas epätoivoista toivon tunnetta siitä "kyllä tämä tästä". Mutta ei se oikeasti helpota. Ainakaan ennen koeviikkoa. Tai sitä kun kokee jotakin joka herättää huomaamaan jotain elämää suurempaa. Mutta ei sellaista tapahdu oikeassa elämässä. Taas turhaa toivoa.

Oletteko huomanneet, että maailma on täynnä turhaa toivoa. Osa siitä johtuu omasta naiiviudestamme, osa ylikansallisista yhtiöistä.

Naiiviudestamme siksi, että se laittaa meidät ajattelemaan "kyllä tämä tästä". Lapsellisessa typeryydessämme luulemme maailmamme parantuvan tekemällä mitä turhimpia asioita, tai mikä vielä pahempaa, vain odottamaan niiden tapahtumista.

Ylikansallisista yhtiöistä siksi, että ne "antavat toivoa" kehitysmaiden asukkaille tarjoamalla työtä ja "tulevaisuuden". Todellisuudessa he vain riistävät heitä ja näännyttävät heitä teettämällä kohtuuttomia töitä. Vaikka asia ei näy meillä täällä kotona, on se huomattava tekijä mitä tulee turhan toivon lisäämiseen maailmassa koska niiden uhreja on loputtamasti. Ja heidän määränsä kasvaa jatkuvasti.

Mutta ei näitä kannata murehtia. Paljon helpompaa on vain uskoa parempaan huomiseen. Ehkäpä jollekkin teistä se toteutuu. Ehkäpä jopa tähän väsyneeseen ja usvaiseen ihmismieleen tulee jonain päivänä valoa.

- Päivän biisivinkki: H.I.M - Close to Flame

- Päivän juoma: Jääkylmä lähdevesi (kasvoille heitettynä tai juotuna)

- Päivän sää: 8+ Astetta, pilvistä

P.S. Jos satutte huomenna Tampereelle, käykää moikkaamassa keskustorilla. Olen myymässä siellä hunajaa. Jos olette kiltisti, voin maistattaa uutta applesiini-hunajaa :D

Hohhoijaa...Sunnuntai 06.11.2005 18:05

Viikonloppu alkaa olemaan takana ja paluu arkeen lähestyy. Flunssan sain takaisin yleisesti hillumalla, kuten arvasinkin. Bilemökillä oli ihan hauskaa puol yhteen asti. Sen jälkeen isti armoton vitutus. Onneksi pääsin Peten mopon kyydissä Ipalle... muuten olisi pää hajonnut. Tavoistani poiketen heräsin lopullisesti vasta yhdeksältä. Eilen heräsin about normaaliaikaan, seitsemältä.

Väsymys käy päälle kuin kiimainen tiikeri ja päivän ruokavalio on tähän asti koostunut makkaravoileivästä n. klo. 9.14. Tulispa äiti jo kotiin... ruoaksi on luvassa broileria ^^
Mutta vaikka kuinka on nälkä ja väsyttää, mutta en pysty jostain syystä irrottamaan näppäimistöstä. Tietokone hajosi enemmän tai vähemmän kuulemma perjantaina (nettiyhteys ei ole toiminut enää pariin viikkoon). Jostain syystä on sellanen olo että tietokone ei voisi vähemmän kiinnostaa. Niinpä kirjoitan tätä firman macintoshilla. Vanha iMacin näppis on aivan kamala käyttää eikä isä suostu vaihtamaan sitä toiseen vaikka norminäppiski olis olemassa... pitää tätä jotenki parempana o_O Asialle pitää alkaa tekemään jotain...

Olivat kuulemma tehneet torstaina saksantunnilla aineen. Itse sain tietää äsken asiasta enkä tiedä edes mistä aiheesta. Helvettiin tollaset... alkujaksossa satsattiin niin hyvin kouluun että nyt otetaan taas rennosti. Tänään pitäs lukea tässä kaksiin saniksiin, ottaa selvää mistä tossa kirjotelmassa on kyse ja tehä se, tehä matikan läksyt (herra varjele) ja opiskella psykologiaa itsenäistä suoritusta varten. Ja sitten on vielä ruotsin aine ja äikän esitys ja Linnunradan (800+ sivua) lukeminen jakson loppuun mennessä.

Mutta eipä oteta stressiä, asioilla on tapana selviytyä omalla painollaan. Taidanpa kattoa tänään Viimeisen lohikäärmeen nauhalta... tai nukkua.

Päivän sää: +8 Astetta, vaihtelevaa sadetta, paljon kuraa.

Päivän juoma: Sadevesi

Päivän biisivinkki: 22-pistepirkko - Ooh my head (vaikka päätä ei onneksi särjekkään :D)

Päiväkirja ^^Lauantai 05.11.2005 14:58

Wautsiwau... nyt kaikki voi tarkastella mun tekemisiä ja nauraa mulle entistä enemmän! :)

Mitäs tänäviikonloppuna... hmm. No eilen oltiin vakioporukalla Viitasella. Janne ei tosin ole edelleenkään uskaltautunut paikalle :( Mut kyl ne aina tulee takasin ;) Tänään mennään bilemökille taas vaihteeksi... edellisestä kerrasta onkin jo vähän aikaa. Sais luvan olla yhtämielenkiintosta kuin viimeks.

Päivän sää: Sateista, +10 astetta. Perkele! Eikö se vieläkään viilene? Tahtoo rinteeseen :( No, viimetalvena ellin kaikki rinteet oli auki vasta tammikuun lopulla; vitun jenkit tuhoo meiänki ilmaston :S

Päivän biisivinkki: Klamydia - Pienen pojan elämää

Päivän juoma - Valkovenäläinen
- Vanhemmat »