IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Elämä on kivaa = )Maanantai 30.10.2006 12:31

Oli ihan paras viikonloppu aikoihin. Lauantaina oli kaamea humala ja eilen kaamea kapula, mutta juuri sen takia olikin niin kivaa. ja lauantaina oli pitkästä aikaa tosi kivat juhlat, kaikilla hyvä mieli ja sillee.. Ens vloppuna onkin sitten Halloween juhlat sörkässä = ) Jee...

Mä kiroon sut alimpaan helvettiin!!!Tiistai 26.09.2006 13:49

No voi jumalauta mitä ihmisiä tähän maailmaan mahtuu, tai sanotaanko et kaksilahkeisia!! Hyi saatana!!!
Kaikki miehet pitäis pudottaa korkealta ja kovaa..!!

Selvä viikonloppu : (Lauantai 23.09.2006 16:46

Kaikkeen minäkin turpani tungen. Lupasin viime yön hoitaa serkkuja ja huomenna olis tuparit sukulaisille, että niin ihana viikonloppu. Pitäis alkaa jynssää paikkoja, mutta mä en vaan jaksa.
Tulin just Keravalta junalla ja se oli 30min myöhässä kun joku oli puistolassa hypänny pendolinon alle : ( Ei käy kateeksi kyllä junan kuljettajaa...
Hitsi kun olin suunnitellu tälle illalle kaikkea kivaa, mutta no can do.

Voi tätä kurjuutta!!!Perjantai 08.09.2006 13:08

Mun varvas murtui toissa päivänä... Arvoitus vaan on, että miten V*tussa!!! Oltiin kaverin kanssa mun kämpillä ottamassa pohjia ja lähdössä kallion baarikierrokselle, kesken matkan mun varvasta alkoi särkee ihan vitusti. Luulin et joku oli pistäny siihen, mutta seuraavana aamuna se oli turvonnut, sininen ja särki niin maan...... !!! Lääkäriin pitäis mennä mut en mä tiiä missä kalliossa on joku terveyskskus. En mä tähän varmaan kuole.

TAPA ITSESI!!!!!Perjantai 25.08.2006 14:04

Mä oon kyllä nyt aivan sitä mieltä, että mun pitäis mennä ja ottaa itseltäni henki pois! Olen tän universumin noloin ja tyhmin ihminen!! OIKEESTI!

Eipä kyllä uskois et ikää löytyy jo se 20!

Dokata vaiko eiko!!!???Maanantai 28.11.2005 08:41

Niin Dokata waiko eiko, siina vasta pulma.
Eilen oli krapula, toissapaivana sumu, krapula, sumu,krapula,sumu eli tanaan olisi sumun vuoro, mutta huomiseksi ei haluaisi krapulaa..
Hehee!!
- Vanhemmat »