IRC-Galleria

Melkein valmis! Tiistai 28.07.2009 18:23

....hiha meinaan =)
Enää olkavarren takaa hiukan täytellään ja ranne-kämmenen sivut. Sitten laitan kuvaa kun koko homma on valmis. Toki noita alussa tehtyjä kiemuroita pitää värittää uudelleen jotta saadaan niistä hiukan tummemmat ja lopuksi katsotaan koko tatska läpi että onko jostain lähtenyt väriä ja "paikkaillaan". Tuntui muuten aika namilta kun kyynärpään päästä väritettiin :/

Huoh, on tämäkin ollut kokemus: turvotusta, visvaa, arvenmuodostumista minkä vuoksi on jouduttu pitämään välillä taukoa tatuoimisessa jotta iho saa palautua. Koko ajan on ollut paranneltavaa jossain. Onhan tässä kohta jo vuosi mennyt mutta on tätä kyllä tehtykin meikein parin viikon välein ja hiha sisältää paljon yksityiskohtia mitkä tietenkin vaatii huolellista työstöä. Ja huolellinen työ ei ole sitä nopeinta.

Hihassa on siis musta-harmaa-valkoinen väritys ja se alkaa rinnan päältä ja selän puolelta ja loppuu peukalon sivulle. Se sisältää 4kpl liljoja joista 3 auki ja yksi nupulla, lentävän sarvikuonokas-kovakuoriaisen ja lehdellä kävelevän turilaskuoriaisen sekä muhkean turilaskuoriaisen toukan, joka sijoitettiin melkein kuin kainaloon, käsivarren sisäpuolelle ylös.
Koko taustaa koristaa harmaat, tummuudeltaan vaihtelevat pyörteet, joita tulee jatkossa olemaan myös alaselässäni ja hartioiden takana molemmin puolin kunhan saadaan aloitettua toisen käden hiha.

Olen saanut todella hyvää palautetta tuosta kuvastani, ja olen itsekkin enemmän kuin erittäin tyytyväinen siihen.
Katariina Katla tekee erittäin kaunista jälkeä ja tuo kuvan esiin voimakkailla väri- ja valöörikontrasteilla, hän ei käytä laineja ollenkaan, ja olen itse erittäin tykästynyt tähän tyyliin.
Muutenkin kun miettii: oletko nähnyt luonnossa valkoista kukkaa, jossa on mustat ääriviivat? Epäilen, joten miksi tatuoinneissa niin usein käytetään liikaa ääriviivoja kun kuvassa olevan asian voi tuoda luonnollisemmin ja kauniimmin esiin taustan avulla ja "rajata" se taustan kautta?
Old- ja New School tyylisuuntaus on tietenkin asia erikseen, koska siinä tyylissä suuriosa tyylin tunnusmerkkiä on juuri paksut lainit.

Luulempa että tämä mustien ääriviivojen käyttö johtuu siitä että porukka ottaa aina jonkin pikkuisen kuvan johon ei kuulu taustaa yleensä ollenkaan, joten johonkinhan sen kuvan pitää loppua. Itse kyllä henk.koht suosittelen isomman kuvan ottamista, siitä saa selkeämmän ja se säilyykin selkeämpänä kuin pikkuiset otokset.

Nyt taas parannellaan hetki ja loppurutistus vielä edessä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.