IRC-Galleria

Wirja_

Wirja_

Laugh as much as you breathe and love as long as you live. ♡

Se tunne, kun...Torstai 25.07.2013 21:03..näet tien vieres niin eksoottisen viheriää ja otat kuvan, oliha se ihan pakko :D

Ihanin Kummityttö ♥Torstai 25.07.2013 17:40

HAHA!Lauantai 13.07.2013 02:03

Kyllä me vielä nähdään, Risto ♥Perjantai 12.07.2013 23:03

Niinpä..Keskiviikko 10.07.2013 01:04

You can close your eyes to
things you don't want to see,
but you can't close your heart
to things you dont want to feel..

Kunpa oisit viel täällä..Tiistai 09.07.2013 21:30

There's so much that I would say if I could see you one last time.
But now I can't 'cause you're not here but you're always on my mind.

Pieniä varpaita. ♥Sunnuntai 16.06.2013 11:42

Kaikki mikä on pientä ihastuttaa aina, kuten varpaat tai sormet vauvoilla, niissä vaan on se jokin maagisuus mukana, kun ovat niin pieniä. ♥ Pienet varpaat on vaan niin ihania, suloiset vauvoilla ♥

Että tämmöstä.Lauantai 15.06.2013 09:47

Sitä sanotaan, että mitä hyvätahtosempi ja kiltti oot muille, sitä enemmä saat kärsiä, vaikka nimenomaan haluat kohdella muita niinkuin itseesikin, mistä näitä niin sanottuja naristisia tapauksia tulee? Unelmaa hetkisen ja sitten muuttuu täysin, teeppä yksi pieni virhe, josta toinen ei pidä ja jonka ei tuntus maailmaa kaatavan, voi olla - että äkkiä sinusta leviää sellaisia juttuja, ettet voi olla kuin HUH, ja ihmetellä, miten joku jaksaakin. Kummallista, että aikuisten piireissä näitä epäkypsiä tuntuu löytyvän tänäkin päivänä. Joihinkin ei pitäisi törmätä lainkaan ja sinisilmäsyyden ansiosta tuntuu, että tämän vuoksi koko maailma kaatuu niskaan. Onneksi sitä aina ihmeen kummalla selviää, ei välitä siittä mitä paskaa sielt ja tuolt satelee, kun kerta itte tietää miten asiat on. Puhuppa asioita totuuden kannalta, siittä ei seuraa muutakaan hyvää ollenkaan kuin entistä solmuun menevä maine. Elämästä siis joka kerta jonkun ihmisen kohdalla oppii aina vaan lisää uusia juttuja / asioita. Niistä ottaa kummasti opiksi! Opippa ensikerralla varomaan ihmisiä, jotka osaa olla ja näytellä ja luulet missä mennään ja mitä on meneillään, mutta yllättäen juonenkäänne menee ylösalasin ja kaikki se missä hetken elit oli mukamaste unta ja täyttä harhaa. Sinä kuvittelit kaiken. Eihän tässä mene kuin ymmärrys johonkin kauas.

..loppujen lopuksi, antaa ihmisten puhua! Mitä siittä kukaan välittään, jos joku tulee kysymään niin oikaiset asiat. Kerrot mistä on kyse ja johtunee toisen levittämät jutut. Kun menet joskus niin sokeena ihastumaan johonkin, avaudut elämästäsi ja puhut asiaa ja harkiten mitä kerrot, niin yllättäen se kaikki vääntyy fiktioksi. Toinen joka lupailee maita ja taivaita laittaakin kaiken sun niskoille. =) Eiks oo hienoa? Sinä otit kaiken hyvä vastaan, mutta pienestä virheestä, kun haluat selvittää asioita, niin tuleeki itse helvetti, kun toinen tietää siitä. Jos tämä toinenkaan henkilö ei aivan rehellinen ole, niin oooh.. vielä paskempi mäihä, oletko muka väittänyt sitä ja tätä? Toinen uskottelee tätä toista vaikka kopioisit sanomas. Näitähä ihmisiä riittää. Kostetaan ja aletaan vääristellä juttuja, vaikka luulit - että sulla ois ollu jotain tämän kanssa meneillään. Toinen antaa vääriä singaaleja, merkkejä, ymmärrystä ja kaikkea, kunnes häviää..

Yllättäen elämä on perseestä! Mutta suosittelen, että sitä iloa ette jakaisi kellekkään kusipäälle, SILLÄ ne nautti kun kärsit. Hymyilee vieressä, seuraa elämääsi, vaikka oisit mustalla listalla bookissa. Kyselee susta ja taas kaupunki saa syyn puhuu paskaa lisää. Jutut vääristyy, paisuu ja matkalla vaihtaa monen suusta muotoa. Kannattee siis kuten tähän asti, jättää kaikki omaan arvoonsa. Näin sitä on onnellinen elämässään ja voi keskittyä vaikka ja mihin asioihin, jotka saa tuntemaan ittensä ja olonsa paremmaksi. :) Kukaan meistä ei ole hullu tai sekopää, joka yrittää selvitellä tapahtumia, jos toinen vaikka katoaisi hetkeksi ja jättäisi viikoksi esim. yhteydenpidot pitämättä. Vaan se joka ottaa kaiken huolesi, stressin ja sanomas hysteerisenä käytöksenä, vaikka oisit kuin asiallinen ja fiksu. Narsistinen osaa! Se saa sinut tuntemaan sen, että olet ite väärin tehnyt. Näin yleisesti, ne ihmiset on paskoja! Kannattaa siis tämän vaaran vuoksi olla tarkkana kehenkäs sitä tutustuu ja tekee tuttavuutta tai antaa jopa ittensä ihastua, myöhemmin henkilö voi olla elämällesi kirous.

Oot virhe, johon tutustuin.Lauantai 15.06.2013 09:26

"Before I would've taken a bullet for you, now I want to pull the trigger."