IRC-Galleria

Selventääkseni edellistä...Perjantai 11.01.2008 19:15

...Ketään ihmistä en nimellä maininnut tuossa edellisessä merkinnässä, joten kenenkään on turha väittää että on kyseessä juuri he. Yleensäkin tarkoitin ihmisiä jotka sekaantuvat vääjäämättömästi toisten asioihin. Tiedä sitten mikä tuon saa aikaan. Kateus? Katkeruus? Mutta sillehän en voi sitten mitään jos joku kenties löysi itsensä tuosta merkinnästä, ja nyt olettaa että kyseessä olisi hän. Ainahan on vain parempi jos joku joka huomasi tehneensä jotain sellaista minkä sai irti tuosta 10.1 merkinnästä ja tiedostavat omat tekosensa nyt.

Mutta sitte ihan oikeesti, jos ON jotain asiaa niin tulkaa vaan ystävät rakkaat sanomaan. Mutta jos jotain arvosteltavaa on, niin opetelkaa ensin toki tuntemaan ennen kun alatte mitään arviota tekemään.

Ja uskokaa tai älkää, osaan pitää huolen omista asioista ja minulla on suu, jolla osaan kertoa OMAT HENKILÖKOHTAISET asiani myös muille ihmisille, joiden niistä tarvitsee tietää.

Ja tästä en nyt minkään näköistä sotaa halua, koska tämähän oli vain tällainen pieni informaatio tiedotus PIENIÄ väärinkäsityksiä korjatakseni. Mutta jos jollain on jotain epäselvää, niin tulkaa vaan kysymään aika rohkeasti.

Ja tiedoksenne elämäni sisältää hyvin hyvin monta ihmistä. Että älkää ottako nyt itteenne millään tavalla, vaikka luulenpa että tässä ehkä niin käy.

Mutta kuitenkin, tarkoitushan oli vaan sanoa että osaan elää ihan itse ihan omaa elämääni, joten kiitos ei tarvitse auttaa.

Hyviä päivänjatkoja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.