IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

MinäTiistai 27.11.2007 15:56

Hei kaikki ihmiset täällä irc-galleriassa!!! Päätin liittyä joukkoonne ja ajattelin ensin vähän kertoa itsestäni jotain. Olen 41-v ja naimisissa toista kertaa ja meillä ei ole yhteisiä lapsia, mulla on 2 lasta(17 ja 15) ja asuvat tampereella isänsä luona. Miehelläni on 4 aikuista tytärtä ja 6 lastenlasta. Meillä on 2 kissaa Figaro(synt. 4.4.2007) ja Vili(synt. 1.8.2007). Minä en ole töissä sairauksieni vuoksi ja mieheni on työttömänä tällä hetkellä.
Minä harrastan uimista, runojen ja muidenkin tekstien kirjoittamista, lukemista, yrttien keräystä. Minä olen wicca noita, en kuulu mihinkään coveniin siis noitapiiriin vaan olen ihan itsenäinen noita.Kaikki eivät varmaankaan tiedä mitä tarkoittaa wicca noita, joten voin kertoa pääpiirteittäin. Wicca on uuspakanallinen luonnonuskonto. Wicca tarkoittaa magiaa, viisautta, vanha uskonto. Luontoa pidetään pyhänä ja ihminen on osa luontoa. Wiccassa ei ole yhtä ainoaa ja oikeaa oppia tai liturgiaa eikä pyhää kirjaa, vaikka useimmilla on ns, Varjojen Kirja , johon kerätään loitsuja, yrttitietoutta ja muita tärkeitä tekstejä joten niitä on monenlaisia ja minullakin on omani. Kerron ehkä myöhemmin vielä lisää. Laitan vielä loppuun jonkinlaisen wiccalaisten tunnustuksen.
"Olen wicca. Uskon Jumalattareen ja Jumalaan, jotka ilmenevät monimuotoisesti luonnossa ja sen kiertokulussa; Näitä kaikkia kunnioitan pyhänä. Noudatan neuvoa "TEE MITÄ TAHDOT, MUTTA ÄLÄ VAHINGOITA." Koska kaikki liittyy kaikkeen, tekoni palaavat minulle takaisin."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.