IRC-Galleria

Äitiltä kiellettyLauantai 29.09.2007 18:04

Perjantai on siis takanapäin ja muistoja ei ole juuri kuin tyhjät pullot, korkit ja drinkkilasit pilvien pimentämässä ja tunkkaisessa keittiössä!

Siinä ku sitte pulloja possauteltiin auki alkuillasta ja erilainen RMB yms Reggae soi olohuoneessa partsin oven ollessa auki ni naapurihan se sieltä kyyläilee ja on iha messis! näinhän se menee et hyvä naapuri kaksinkertaistaa talon arvon! Jotain tarinaa siinä heitettiin ja kerto kaikkee elämänneuvoja että jokainen kettu antaa häntäänsä omalla tavallaan, mitä lie tarkotti..

Nonii mut sit siinä erinäisten vaiheiden jälkee alko juttu luistaa iha älyttömäl taval ni päätettii ottaa siin joku kivilonkero ja joku kunno napsu! onneks saatii iha autokyyti "tiedät kyllä minne" ja sit oltiinki jo niin hekumaanises tilas ettei muista ku b&J tappion, emmä viittis näis yhteyksis alkaa tätä purkaa mut siis toi yö oli taas jotenki kosmises muodos ihanien tunteiden hyökyaaltoa läpi yön! Oli jopa niin kivaa että löyty vielä lehtiä paidan sisältä nukkumaa mennessä, kuka lie GLDP sen sinne laittanu, vaikka itse asiayhteys "GLDP" ei tapahtunutkaan ja jos asiaa kattoo evoluution kokonaisuudessaan ni kyllä otan syyt omiin nimiin! Kiittäen silti hyvästä seurasta! :)

Oltiin sit shoppailee, oon ihan uusis kledjuis ettei välttämättä tunnista ku röntgenil, kaveri osti dildon tytöllee, mitä lie puuhastavat illalla.. pornokaupan myyjä katto ilme värähtämättä eteenpäin ni katoin että kuoliko se saatana!

Pullonkorkin avaaja on jo pöydällä valmiina! mulla on menossa nyt totutteluvaihe, saa ikäänkuin varovasti vilkuilla juotavia muttei ikään tarttuvan niihin vielä! sen jälkee tuleeki sitte jo toimintavaihe!

Päivitin postilaatikon, ei laskuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.