IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

unia taas=DKeskiviikko 27.01.2010 15:27

tnä yönä näin viittä unta.

yks oli sellai et menin veneel tai sellasel isol jossa on hytti ja kaikki,koskes minu papan ja jonku kans, kai siskon. sitte ku oltiin menty sitä vaiks kui kauan ja koko ajan oli ollu sellai tumma sää et ei mtn värejä, nii meijä potkuri pysähty ja edes oli hirveet kosket ja näi, nii hyppäsin vaa veteen siin oli jotai nilkkoihin saakka vettä:'-D ja vedin sen veneen siihe rantaan, sitte en muista mut mentii sisää taloon, siel oli öm, idaerika galtsust: D ja se oli sillai ehkä pari v nuoremman näköne ku nykyää, sitte huomasin et olin itekki saman näköne mitä nelosella(:D:D::d) ja jotai, sitte idaerika vaa juoksi sinne yhe kulman taakse ja alko itkee tai jotai, menin kans jonki ajan päästä ja sanoin et 'joo sori ku tuun tällai randomisti tähä mutta tuntuu et oo tuntenu sinut aijemminki' , sitte hirvee WDUSHH, ja oltii samoil paikoil mutta pari vuotta myöhemmi, sit siin mu edes oli kuva minusta sillee nelosluokkalaisena ja siin oli pv määrä 1.7.2001, wtf. ja sit takasi menneisyytee ja idaerika vaa kattoo mua suoraa silmii sillee mit vittuu

toises olin hiihtokilpailuissa, siel oli joku 15v jätkä joka näytti 30 v mut tosi nuorelt 30 v: D D ? sil oli vaaleet keskipitkät hiukset ja se oli ruotsalaine, se ei puhunu mut tiesin vaa. yhes välis se tuli minu takaa ja tiesin et se lähestyy ku musiikki kuulu koko aja lujempaa, tosi lujaa sillai, sitte se meni mu ohi, ja yhes välis olin tavallaan se, en osannu ollenkaa hiihtää ku olin se ja minul oli vaa yks sauva, pinkki sellane, ja öö : DD menin välil sillai yhel suksel mutta mulla oli koko ajan tosi tyyni olo se mies jotenki vaikutti siihe vaiks olin se eopfwlknk sitttee tuli maaliviiva voitin sen paril sentil.
koko maasto oli aika mäkinen taas kerrann.

Sitte yks oli sellane et makoilin mu sängyl, venla oli vieres. minul oli aski jossa oli viis kessua, sitte siin oli jonkilaine reikä, ajattelin et vittu jos nää tippuu, mut et välittäny, sitte nousin ja olin lähös venlan kans kessulee vaiks se on lopettanu mut unessa ei ollu: Dsitte, äiti tuli just ku oltii menos ovesta, yks tupakki kädes, se oli sellai hirveen ilone , et 'IHIH MIKÄS TÄÄ ON SULTA TIPPUNU HIH' ja jotai et 'JUU NO MENKÄÄPÄS NYT JO SINNE TUPAKALLE' , ja siis se oli oikeasti ilone. , sitte öö mentii, ja meil oli yhtäkkiä joku sellane jossa oli sillai liimattu vierekkäi tupakkaa ja sit siin oli vieres sellai laste liukumäki. en muista enempää ku et siin oli yhtäkkiä enemmän väkeä ja yritettii saada kaikki syttyy.

sitte, näin unta taAAS siitä yhdestä tyypistä:: DDD?

joo eli, olin koulus ja itkin ku ysit lähtee koht HJUKLÖSDJ :: D DD DDDd , sitteee,, öö.. joku yritti lohduttaa minuu tai jotai, sit yhdes välis jotai ja joo en jaksa selittää

mut en muista sitä yhtä kunnol, siin oli ainaki meri ja fanni ja joku 5 v poika juoksi ympäri pihaa ja se näytti variksenpelättimeltä. siin se.


ja näin nää kaikki yhde yön aikana.: D

+ SE ET LUULIN AAMUL ET MEIL O 4 ISOO JUGURTTII MUT SE OLIKI UNTA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.