IRC-Galleria

Her Pet (by Pito)Keskiviikko 11.07.2018 12:05

Her Pet on Korealainen webbisarjakuva. Tarina kertoo Gayoon nimisestä tytöstä joka päättää ilmoittautua samaan kouluun Soha nimisen tytön, hänen sankarinsa ja idolinsa kanssa.

Soha pelasti hänet aikoinaan kiusaajilta, ja tuosta päivästä lähtien Gayoon on hautonut tunteita Sohaa kohtaan. Kun he kaksi kohtaavat jälleen Gayoon saa selville että Soha on menettänyt entisen parhaan ystävänsä; koiran nimeltä Happy.

Soha myöntää että Gayoon muistuttaa hänestä koiraa ja täten Gayoon päättää auttaa Sohaa täyttämällä hänen entisen koiransa roolin.


Tosiaan tarina oli mielenkiintoinen ja välillä aika läppä. Gayoon on kaikin puolin suloinen mikä onkin varmaan se syy miksi Soha näkee hänet koirana.

Vaikka sarjakuvan premissi onkin söpö niin tarinassa on myös hyvin paljon ahdistavia aiheita. Koulukiusaaminen ei ole tässä mitään pientä panettelua vaan väkivaltaista rääkkäystä. Tuli nopeasti omat kokemukset kiusatuksi tulemisesta mieleen ja siksi lukeminen olikin välillä aika ankeaa.

Kiusaajien lisäksi sarjakuvassa eniten vitutti opettajien asenteet; heille oli tärkeämpää koulun maineen säilyttäminen kuin asiaan oikeasti puuttuminen.

Joka tapauksessa Her Pet oli ajatuksia herättävä ja lukemisen arvoinen . Loppuratkaisu jätti monia asioita auki mutta tavalla mistä lukija voi vetää omat johtopäätöksensä. Ankeista kohdista huolimatta kokemukseni oli positiivinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.