IRC-Galleria

Akame Ga Kill<3Torstai 16.08.2018 14:41

Yksi suosikeistani <3

Tuli katsottua taas kerran pitkästä aikaa. Akame Ga Kill kertoo nuoresta pojasta nimeltä Tatsumi, joka lähtee köyhästä kotikylästään kohti imperiumin pääkaupunkia. Hän tahtoo löytää töitä pelastaakseen kylänsä nälänhädästä.

Saavuttuaan pääkaupunkiin hän oppii nopeasti että imperiumi on korruptoitunut ja pahan pääministerin vallassa. Joukko salamurhaajia nimeltä Night Raid vastustavat imperiumia. Tatsumin tulee löytää oma paikkansa kasvavassa vallankumouksessa, sekä selvittää minkä puolesta hän taistelee.


Genreltään toiminta, seikkailu ja fantasia. Sarja tarjoaa mielestäni parhainta mahdollista toimintaa mitä animesta löytyy; jokainen taistelu ja yhteenotto on visuaalisesti näyttävä että oleellinen juonen ja hahmojen kannalta.

Väkivalta eskaloituu sarjan viimeisessä jaksossa yhteen parhaimmista kaksintaisteluista mitä olen koskaan nähnyt.


Erityisesti annan plussaa siitä että sodan asetelma ei ole mustavalkoinen; Imperiumi on pääasiassa korruptoitunut ja paha, mutta sarjan aikana tutkaillaan myös henkilöitä jotka taistelevat sen puolesta. Ihmisiä jotka uskovat asiaansa ja ovat valmiita kuolemaan periaatteidensa vuoksi.

Kapinalliset eivät myöskään ole putipuhtaita hyviksiä. Koko sarjahan kerrotaankin salamurhaajien näkökulmasta. Heidän jotka myöntävät olevansa tappajia ja tekevänsä sen mitä kukaan muu ei halua tehdä.

Sodassa ei ole "hyvää" ja "pahaa" puolta. Molemmat osapuolet uskovat olevansa oikeassa. Tämä on mielestäni hyvin tärkeää ja siksi Akame Ga Kill nousikin hyvin nopeasti suosiooni.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.