IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

Uusin elokuvaostokseniTorstai 25.08.2011 14:25

on tämä:
Untitled-4_231486s.jpg

CDON.com myi tuota sen verran halvalla, että totta hitossa mun se piti mennä ja tilata. Katsoin tän leffan siis joskus kun se tuli telkusta aikaa sitten ja olen siitä asti halunnut ostaa tämän. Sain muuten kunnon naurut silloin, hekotin melkein koko ajan ääneen yksinäni. :D

Niille joilla ei ole aavistustakaan, mikä leffa on kysessä, tässä on pieni yhteenveto, CDON.comista copypastella otettu:

"Monty Python -ryhmän terävin luomus on näppärä satiiri uskonnosta ja Hollywoodin eeppisistä elokuvista.
Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 33 jKr. Roomalaiset määräävät kaapin paikan, kaikkialla on kaoottista eikä messiaista tai heidän seuraajistaan todellakaan ole pulaa.
Tarinan keskeinen hahmo on Brian Cohen, joka syntyi Beetlehemissä sen yhden tallin viereisessä tallissa. Lukuisten absurdien käänteiden kautta Briania erehdytään luulemaan uudeksi, luvatuksi messiaaksi ja hän joutuu keskelle uuden uskonnon aiheuttamaa pyörremyrskyä."

Pythonit (Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ja Michael Palin) loistavat useissa rooleissa, kun he kyseenalaistavat kaiken parantuneista spitaalisista, Pontius Pilatuksesta ja vallankumousta julistavista kiihkoilijoista aina hulluihin profeettoihin, uskontofanaatikkoihin, sadanpäämiehiin ja ristiinnaulitsemiseen asti.
Käsityksemme Raamatusta tulee muuttumaan peruuttamattomasti.

...Ai jaa vai? :D

Ja vähän "ekstraa" tietysti myös:Ehkä leffan paras kohta. :D

Plus toinen "ekstra", joka kylläkin sisältää suuren spoilerin, koska sattuu olemaan samalla leffan loppukohtaus, mutta kumminkin:


Toi biisi jää muuten vähän soimaan päähän. (Ellu sen ainakin tietää. XD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.