IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

Testejä tylsyyteenTiistai 11.10.2011 01:04

Eli tein aikani kuluksi testejä tältä sivulta kun ei aina voi fanficcejäkään lukea, ja sain aika arvattavia tuloksia. Muun muassa nyt:

"Olet hillitty juhlija" ja sitten liibalaabaa siitä miten joskus menee överiksi mutta useimmiten osaan olla ihmisiksi.

"Olet raisu rokkari" ja sitten liibalaabaa siitä miten kuuntelen paljon erilaista musaa ja tiedän rock-musiikin historiasta sitä sun tätä.

"Olet semifriikki" ja sitten liibalaabaa siitä miten vapaa-aikani ulkopuolella sulaudun melko hyvin massaan, mutta miten harrastukseni ovat ehkä vähän kyseenalaisia ja tiettyjen henkilöiden kanssa voin ajautua niistä tuntien keskusteluihin.

Mutta seuraava ei olisi voinut enää enempää metsään mennä!

Millainen elokuva sytyttää sinut?

Ja mun tulokseni on tämä tässä:

Romanttinen draama
Sinulle sopii parhaiten tuttu ja turvallinen elokuva: romanttinen draama tai komedia. Vaikka tiedät, että elokuva menee aina lähes saman kaavan mukaan, sinua se ei haittaa! Nainen ja mies tapaavat, rakastuvat, he kohtaavat ongelmia, tiedossa on kyyneleitä ja väärinymmärryksiä, ja kun kaikki näyttää menevän täysin pieleen, saakin elokuva onnellisen lopun. Vaikka toinen päähenkilöistä kuolisikin, heidän välinen rakkaus ei koskaan kuole. Ah! Mielestäsi romantiikkaa – sekä draamaa – ei voi koskaan olla liikaa.

Suositeltavia elokuvia: Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Notting Hill, Sex and the City – Sinkkuelämää, P.S Rakastan sinua, Just Go with It

Mitäh?! D: Anteeksi vain, mutta noista tossa luetelluista elokuvista en ole pitänyt yhdestäkään jonka olen nähnyt, ja eikös kaiken lisäksi Notting Hillissä vieläpä näyttele Julia Roberts? Eli yksi inhokkinäyttelijöistäni heti Cameron Diazin jälkeen. Joka muuten sekin on varsin tunnettu romanttisista hömppärooleista, että tuota...

Antakaa mulle kunnon yllättävä ja piinaava kauhuleffa tai oikeasti hauska komedia tai jos romantiikkaa sen olla pitää niin sentään se edes menevän musikaalin muodossa. Mutta ei.

This test has failed me. ._.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.