IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30-Day Fanfic Writing Meme, Day 1Torstai 13.10.2011 22:43

Jep, eli päätin alkaa tekemään tällästä nyt sitten. Ja koska pidän memeistä ja pidän fanficcien kirjottamisesta (vaikkakin olen surkea mitään valmiiksi asti saamaan [koska taidan olla lievästi ADHD tai jotain, kyllästyn niin helposti]), tämä vaikutti kivalta aloittaa. Osa kysymyksistä on samoja mihin olen jo ennen jossain toisissa fanfic-aiheisissa postauksissani vastannut, mutta suurin osa oli uutta, joten mikä ettei.

Kaikki kysymykset olen jättänyt englanninkielisiksi, lähinnä siksi, että fanfic-sanasto on fanfic-sanastoa ja sitä on huono suomenkielelle mennä kääntämään. Vastaukseni ovat kuitenkin suomeksi.


1. How did you first get into writing fanfic, and what was the first fandom you wrote for? What do you think it was about that fandom that pulled you in?

Mä aloitin ficcien kirjottamisen varsinaisesti lukiossa, sitä ennen olin lähinnä kirjotellut jotain omia tarinankyhäelmiä. Se oli sitä aikaa kun innostuin japanimusasta ja jotenkin sitten etenkin Dir en greyn äijät oli jotain ylitsepääsemättömän loistavaa silloin mielestäni. Siitä se lähti se kirjottaminen, kunnolla band slashilla vaan.
Jotenkin se oli niin eksoottista sillon kun miehet näytti naisellisilta ja fanservice siihen vielä lisäksi, plus kun vielä eksyin Diru-ficcien pariin netissä ja tajusin että hitto, en olekaan ainoa jolla on noista tyypeistä keskenään tällasia ajatuksia. Ja sitten se vaan jotenkin jäi se ficcien kirjottaminen päälle kun kerran olin aloittanut, mutten ole varma olisko näin käynyt, jos en oliskaan lukiota jatkanut jostain syystä. Koska tuolloin lukioaikana tuli tavaksi, että kirjoitin aina tylsien oppituntien aikana ja tylsien oppituntien aikana myös sain parhaat ideani.

Dir20en20Grey20ness.jpg
Tällaisilla naamoilla varustetut tyypit siis tutustuttivat minut fanficcien maailmaan noin vuosina 2004-2005.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.