IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30-Day Fanfic Writing Meme, Day 20Torstai 03.11.2011 00:09

20. Do you ever get bunnied from other people's stories or art in the same fandom?

Itse asiassa kyllä, vaikkakin tätä tapahtuu harvemmin.

Joskus lukee esimerkiksi ficin, jossa on hyvä idea, mutta joka ei sitten menekään niinkuin olisi halunnut sen menevän ja pettyy. Tällöin tulee halu kirjoittaa jotain saman tapaista ja ikäänkuin siten korjata vääryyden.

Ja sitten joskus törmää sellaiseen fan artiin, että se saa mielikuvituksen liikkeelle ja haluaa oikeasti kirjoittaa jotain sen inspiroimana. Aina artin ei tarvitse edes olla mitenkään "erikoista", riittää, että siinä on jotain mikä jää mieleen. Esimerkiksi tosi hienosti tehty kuva saattaa ihan sellaisenaan saada halun kirjoittaa jotain siihen liittyen, tai sitten artissa on kuvattu jokin sellainen kohtaus, joka houkuttelee.

-->PSoH fanart<--

Yllä olevaa linkkiä klikkaamalla löytyy yksi esimerkki fanartista, joka inspiroi mua, ja selitän seuraavaksi miksi näin on.

En siis edelleenkään ole aloittanut Pet Shop of Horrors ficciä... mutta tämä kuva kiinnostaa mua kauheasti. Mangassa D:lle ei ikinä käy todella huonosti, vaan yleensä se on Leon, joka kolhii itseään ja tulee ammutuksi sun muuta mukavaa ja D sitten vierailee sen sairasvuoteen äärellä herkkukoreineen kaikkineen. Siksi varmaan tämä kuva: D haavoittuneena ja Leon huolehtimassa siitä, on mun mielestä niin inspiroiva. Haluaisinkin siis kirjoittaa ficin jossa olisi tämä asetelma. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.