IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

SemmostaPerjantai 16.12.2011 15:11

Olin eilen tosiaan katsomassa Happoradiota Bar Kinossa Ellun, Jonin ja meen äidin kanssa. Alunperin suostuin lähtemään oikeastaan just siksi kun meen äiti sano haluavansa nähdä sen ja se ei oo koskaan missään keikoilla käynyt niin lupauduin henkiseksi tueksi. Ja Ellu änkesi sit mukaan kanssa ja pakotti poloisen miehensäkin tulemaan. XD

Mutta ihan hyvä se oli livenä. Itse asiassa mun mielestä melkein parempi live-esiintyjä kuin miltä ne kuulostaa levyllä, eli pisteet nousi kyllä. En ole mikään Happoradion fani, mutta kyllä niitä silleen joskus tykkää kuunnella.

Tuli myös todistettua, miten pieni paikka maailma (ja etenkin Pori onkaan), kun Happoradion äijät esittivät tämän kipaleen:



ja omistivat sen entiselle lavamiehelleen, jonka tunnistin väenpaljoudesta samaksi leppoisaksi tyypiksi, joka oli töissä mun viimisemmällä harjoittelupaikalla. :D OK.


Sitten yöllä näin tosi levottomia unia, joista en muista puoliakaan, mutta kerron tähän nyt kaikkein "parhaimmat", mitä muistan.

A) Mä myin mun unessa mun Nissanin muutamalla satasella jollekin turkkilaiselle jolla oli mukamas autokorjaamo Porin torin laidalla. DDD:

B) Sit mä ostin itelleni tälläset ääliöt lasit, joita käytin joka paikassa ihan reteänä:

L11285733.jpg

Mun alitajunta on mielenkiintoinen paikka, selkeästi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.