IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 12Torstai 16.02.2012 15:19

Day 12 — Whatever tickles your fancy

En jaksanut miettiä tämän päivän kohdalle mitään erityistä, joten mennään taas trollailumeiningillä kuten viimeksi päivän 6 kohdalla. ;D Itse asiassa ehkä nämä "whatever tickles your fancy"-merkinnät pitäisikin nimetä uudestaan esim. "Your chosen troll-quotes made by the Sherlock crew" tai jotain. Koska... viimeksi pistin Gatiss'n trollitweettejä, nyt luvassa trolliquote ala Martin Freeman.


“Everyone’s been asking us if we’re going any further with the relationship between John and Sherlock, and I’m thinking, well, why not? I really don’t see the problem with it, and Mark (Gatiss) has already asked us if it would be an issue if we were to kiss on screen. Of course he was joking, but I wouldn’t mind at all.”
- Martin Freeman


Kiitos tästä Martin. <3 Mutta kuitenkin ei kiitos. Sherlockin ja Johnin suhde sellaisenaan kuin se tv-sarjassa on passaa mulle, irstaat fanficit on sitten asia erikseen. Jos niin suuteloa Benin kanssa halajat niin toteuta se sitten vaikka ottojen välillä ja lisätkää se ekstroihin tai jotain, mutta... ei. :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.