IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 20Perjantai 09.03.2012 15:19

Day 20 — Favourite canon reference/in joke

Aaaargh, mitä tähänkin nyt sanois...? o_O

Voisin laiskuuksissani sanoa vaikka ihan vaan koko "Hounds of the Baskerville"-jakson, kerta se alkuperänen tarinahan on mun suosikkini canonissa ja mun mielestä se oli hienosti siirretty nykyaikaan.

Mutta toisaalta sitten ajattelin, että voinhan mä käsittää tän niinkin, että mistä sellaisesta tykkään kyseisessä sarjassa mistä en ole niin kauheasti välittänyt canonissa? Eli minkä sarjan tekijät on onnistunut tuomaan nykyaikaan niin, että meikäläinen tykkää, vaikka kirjoja/novelleja lukiessa tuntemus on yleensä ollut vain ärtymys.

Eli henkilöllä mennään. :P

tumblr_lm4z96yfrX1qai214o1_500.png

Jos joku ei tykkää Lestradesta tässä sarjassa, niin mä en voi kuin ihmetellä missä on vika. Tosin joku "canon-puristi" saattaisi sanoa, että BBC:n Lestrade ei ole tarpeeksi samankaltainen kuin canonissa ja että canonin mukaanhan sen pitäiskin olla kaikkea muuta kuin mitä se on tässä nykyaikaan tuodussa versiossa.... Että eihän Lestraden canonin mukaan ole tarkoitus olla pidettävä hahmo.

Mutta siitä huolimatta mä pysyn kannassani.

Tosin reiluuden nimissä ehkä mun pitänee mainita myös se, että kun sivuhenkilöistä puhutaan, myös Mycroftin kohdalla on onnistuttu ihan helkkarin hyvin, ja siksipä Gatiss edustaa mulle ainoaa oikeaa Mycroftia.

Yleensähän mulla voi olla vaikeuksia pitää monista sivuhenkilöistä, mutta niin ei ole BBC:n Sherlockin kohdalla. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.