IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Pihtipudas 10.8.2008Sunnuntai 10.08.2008 23:45

Pimun kanssa oltiin taas reissussa ja hienostihan se pinkoi. Keulasta tällä kertaa, oli hyvä kakkonen. Nyt huilataan pari viikkoa ja sit kokeillaan enkkaa Oulussa...

Kädettömiä apinoita liikkeellä OulussaKeskiviikko 06.08.2008 00:28

Eilen Oulun raveissa, ainakin lähdöstä 9 on tavoitettu yksi. Ajaa keulassa ja mitä tekee kun hepo laukkaa? No ottaa kiinni tietysti! Voitte arvata mitä takana tulevalle käy, meidän Jaskalle siis... Prkl, täys matka auton takaa ja ajetaan VAAN 20 vauhtia, oisko ollu helppo pärjätä!

Jee, Pimu kakkoseksi!Maanantai 04.08.2008 01:26

Alkoihan se kulkemaan kun kerrankin juoksu onnistuu! Kakkossija siis tuli Kajaanista tänään uudella hienolla (mun mielestä ainakin) ennätyksellä 17,9ake! Peleistäkin sain hyvin takasin, kerrankin älysin pelata!

Töihinpaluu edessä huomenna, plaah... Hyvin ois menny vielä muutama viikko lomaa.

Kunkkareihin jee!Perjantai 04.07.2008 00:26

Nyt on viimein päätetty että kunkkareihin lähdetään, sain Janinkin viimein houkuteltua mukaan!

Huomenna kuitenkin vielä ihan vaan Vieremän iltaraveihin... :)

Reissua toisen peräänSunnuntai 01.06.2008 21:26

Nyt on Rovaniemen reissu heitetty vinkan kanssa ja huomenna takasinpäin, onneks vaan Ouluun asti! Ajamista piisaa, mutta mikäs tuossa on kesällä ajellessa! Huomenna vapaapäivä töistä joten hyvä päivä olla raveissa!

Kerran vieläLauantai 17.05.2008 23:17

Joo, ei se Pimun jalka ihan hajalla ollukkaan, parin päivän päästä oli jo ok. Kokeillaan nyt vielä, näyttää rasittuvan kyllä starteista mutta hoitamalla pysyy kunnossa. Ei onnu eikä arista, joten kokeillaanpa Vieremällä ajaa kilipoja ens pe.

Osku oli tänään Kuopiossa startilla, sikakova lähtö mutta hyvin meni viimeseen kurviin asti, jossa tuli toistaiseksi tuntemattomasta syystä laukka :( Pitkäks meni ku piti vetää ulos, joten jäi ennätys korjailematta vielä. Ois menny muitten mukana 15-16 kyytejä täyden matkan auton takaa ja rahoilla olis varmaan ollu ravilla. Aina ei voi voittaa, eikä edes pärjätä :/

No, eipä harmita etten lähteny raveihin mukaan, oon laitellu kukkapenkkejä kotona ja tehny muuta yleishyödyllistä, pihahommia lähinnä.

Nyt saunaan ja nukkumaan että jaksaa aamulla lähtee hiitille! Tai pitäis kai se peli kattoo jos vaan jaksaa...

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 11:34

Pimu taitaa olla sitten taas hajalla... Ajettiin rutiini sunnuntaina ja oli menny ihan hyvin (ite olin reissussa) mutta eilen kävin tallilla niin takavuohinen paksu ja arka... Luulisin että meni hankkari jo kolmannesta kohtaa, joten antaa olla. Eipä edes starttiin päästy. V*tuttaa.

No, keskitynpä sitten treenaamaan omaa kuntoa kun hevo on hajalla.

Raviviikonloppu takanaMaanantai 03.03.2008 10:29

Perjantaina käytiin Pimun ja Ranen kanssa Ykassa testireissulla ja ihan hyvin meni. Pimu meni rutiinin aikaan 23.6, tukkonen on vielä joten tuo rutiini teki hyvää. Meni vaan niin tipalle tämä kauden aloitus, että joutuu viikon päästä koelähtöön, eikä ehditä sitä ennen ajaa starttia. No, tuleepahan rutiinia lisää kun mennään kokeen kautta. Se olisi tarkoitus ajaa 14.3 Ykassa tai Kuopiossa. Ranekin meni viimein (ehkä) koelähdön läpi rimaa hipoen, hyvä se ei kylläkään ollut. Katsellaan.

Eilen käytiin sitten Oskun ja Jaskan kanssa taas Joensuussa, ja Osku teki taas hienon esityksen ja voitti! Sarja oli kovempi kuin edelliset koitokset, mutta eipä ollut takamatkan hevosista vastusta kun toinen kiekka mentiin 16-17 kyytiä!
Jaskakin oli jo paljon parempi, avasi auton takaa 8.radalta keulaan ja juoksi sitten johtavan selässä mutta väsähti loppusuoralla ja tippui 7:nneksi. Aika kuitenkin jo 22 pintaan, kyllä Jaskakin sieltä tulee jos terveenä säilyy kun saa startteja alle.

Tämä viikko raveista vapaa (huh), jos ehtisi välillä olemaankin kotona eikä vaan käymään siellä nukkumassa... :)

Ainiin, olen alkanut ratsastelemaan taas, käyn Hirvijärvellä tunnilla viikottain ja Japellakin kävin ratsastelemassa hangessa lauantaina!

Osku pärjäsi taas!Sunnuntai 24.02.2008 15:05

Eilen oltiin Kuopiossa startilla, ja Osku tuli toiseksi takapareista hurjan kirin jälkeen. Mukava on raveihin lähteä ja tuo intoa touhuta muidenkin kanssa. Ehkä ne muutkin vielä jonain päivänä... Katsellaan ensi perjantaina missä mennään Pimun kanssa, ajetaan rutiini ykassa.

Kauden aloitus suoritettuMaanantai 18.02.2008 10:30

Käytiin eilen Joensuussa aloittamassa ravikausi, ja hyvinhän se sujui, jee! Osku otti ykkösen sisäratajuoksun jälkeen ja pelistäkin saatiin ihan kivasti takas, oli pikkuyllättäjä ja meillä troikkakin kiinni!

Jaskalla eka startti testimielessä, ja parannettavaa jäi... Ei ollu balanssi kohillaan eikä henkikään vielä kunnolla auki, joten peränpitäjänä pysytteli laukan jälkeen... Jalka ei kuitenkaan reagoinut (koputan puuta), joten toivottavasti paremmin seuraavaan starttiin. Oskulla onkin uusi koitos jo lauantaina Kuopiossa, joten sitä odotellessa!
« Uudemmat -