IRC-Galleria

Elämän viisauksia.Tiistai 10.01.2006 01:43

Joskus ihmisen täytyy tehdä jotain todella tyhmää/päätöntä, ennen kuin oppii arvostamaan sitä mitä itsellä on. Näin nuorena tulee hötkyiltyä suuntaan jos toiseen ja niistä osa voi olla suuria virhe siirtoja. Kaikki pitää aina oppia kantapään kautta.

Ihmisen tulisi pyrkiä siihen, että hän eläisi omien varojensa mukaan, pitäen mottona "päivä kerrallaan" periaatetta, kuten itse pidän. Pitäisi aina ajatella, että asiat voisivat olla huonomminkin. Kirvestä ei saa koskaan heittää kaivoon liian aikaisin.

Tässä omassa tämän hetkisessä tilanteessani voisin siteerata isääni ja käyttää hänen elämänohjettaan eli "verkot löytyvät, kun vedet selkenevät" ..ja se pitää muuten paikkansa monessakin asiassa. Itsekkin olen kokenut sen viisaaksi ajatukseksi.

Elämän 3 perusarvoa mielestäni ovat:
1. Terveys
2. Ystävät
3. Rakkaus

Rakkaudesta sen verran, että oikea kunnon rakkaus pitää tunnistaa, hetken ihastumista on turha luulla rakkaudeksi. Sen tuntee syvällä sydämessä kun se oikea ihminen osuu kohdalle. Näin nuorille sanotaan että niitä kumppaneita tulee ja menee, mutta kun ikää alkaa tulla se 18 vuotta, kaipaa jo sitä pysyvää seuraa, ei jaksa yksinkertaisesti olla enää yksin.. silloin tulee hölmöiltyä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.