IRC-Galleria

Xquisite

Xquisite

is turning more german every minute!

huomenta,Lauantai 18.08.2007 11:39

Rakkaat opiskelutoverit,

Olette lähdössä maailmalle ylitsepursuavin laukuin ja avoimin mielin. Muistakaa, että maailma on meidän valloitettavana, yrkkärit rules! :D Niin varmaan... heh.

Toivottavasti kaikilla teillä rakkailla kamraateillani on antoisa ja opettavainen opiskeluaika myös ulkomailla. Toivon teille kaikille monia ihania muistoja ja sellaisia kokemuksia joita ette mistään hinnasta vaihtaisi pois.

Muutaman omista virheistä oppimani asian haluan teille jakaa,

1. OTTAKAA KUVIA, vaikka se olisi itselle vaikeaa olla kuvissa, on silti ihana katsella muistoja menneestä, kokemuksista ja nähdyistä paikoista

2. TUTUSTUKAA KAIKKIIN, myös naapurikioskin myyjään ja kenkäkaupan sisäänostajaan (ANNUKKA :D) kaikkiin samalla innolla.

3. ÄLÄ AJATTELE LIIKAA KOTIA, tai tee uudesta maastasi väliaikainen kotisi, jota saat sitten ajatella rauhassa ja hyvillä mielin. Ota mukaan jotain rakasta, joka tekee kodin.

4. MUISTA OLLA YHTEYDESSÄ KAVEREIHIN, minuun erityisesti :D Ihmiset tykkäävät saada kortteja erikoisista paikoista, esim Laihialta, Jalasjärven Juustoportista ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta...Ja tietysti JYVÄSKYLÄSTÄ (MARJUKKA) Vaikka postikorttien lähettäminen on niin muka vanhan aikaista, on se silti niin ihanaa vastaanottaa moisia antiikkisia yhteydenpitovälineitä.

Rakkautta, siunausta ja suojelusenkeleitä tutkimattomille teille ihanaiset opiskelutoverini. Olette mielessä, ja rukouksissa läpi vuoden ja vastakin.

Ikävöin teitä jo nyt,

p-m

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.