IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 14.06.2008 21:15

Yksikin pieni kohteliaisuus saattaa saada olosi tuntumaan upealta. Anna siis minulle kohteliaisuus, ihan mistä tahansa, vaikka siitä, että kengännauhani ovat söpöt. Laita tämä omaan journaliisi. Ja kun saat kommentteja, laita tämä entry muistiin, ja kun olet allapäin mene vain katsomaan tätä entryä ja se muistuttaa, kuinka upea oletkaan!

Ei voi olla totta!Perjantai 06.06.2008 13:04

KOPIOIKAA JOKA IKINEN JA KÄYKÄÄ ALLEKIRJOITTAMASSA! LAITTAKAA ETEENPÄIN!

Vuonna 2007 "taiteilija" Guillermo Vargas Habacuc otti kadulta kulkukoiran, sitoi koiran taidegalleriaan ja antoi sen nääntyä kuoliaaksi.
Useita päiviä "taiteilija" ja galleriavieraat katsoivat tunteetta tätä "mestariteosta", jonka koiran kuolinkamppailu muodosti. Lopulta koira menehtyi.

Näyttävätkö oheiset kuvat sinusta taiteelta?
http://www.youtube.com/watch?v=0cBBudN0_-E&feature=re...
http://www.youtube.com/watch?v=3-jIP8i1djg&feature=re

Mutta tässä ei vielä ole kaikki: arvostettu taidebiennaali Visual Arts Biennial of the Central American on nyt kutsunut taiteilijan tekemään saman julman performanssin uudelleen tämän vuoden biennaaliin.
Auta pysäyttämään tämä taiteen nimissä tehtävä eläinrääkkäys!

Mene jommalle kummalle seuraavista sivuista:
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition-sign.html tai
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition.html
ja allekirjoita vetoomus "taideteoksen" pysäyttämiseksi. Lähetä tämä kirje kaikille tuntemillesi eläinihmisille. Ole kiltti. Allekirjoitus ei luonnollisestikaan maksa mitään ja aikaa siihen kuluu noin 30 sekuntia.

[Ei aihetta]Torstai 05.06.2008 17:20

Tänään taas tuli yks paketti postissa, huuto.netistä huudettu mammavaatepaketti:) ihania vaatteita, ja kaik muut sopivia, paitsi yhdet farkut oli ihan hiukan pienet:( sain ne kyl päälle, mut sit ei enää liikuttu:D:D taas on jotai päälle pantavaa. nyt oon pienempii alkanu myymää taas jo eteenpäin, siis niitä mihin massu ei enää mahdu. saa joku toinen kuka tarvitsee:)

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.06.2008 08:28

Ihanaa tää raskausaika, heräsin taas tänään jo neljältä, eikä unta millään.. Eli nyt sitte oon jo 1,5h ollu hereillä, ja kello on puol 6.. No, aloin siinä sitte suunnitella ystäväni polttareita, kun kerran kaaso olen, ainaki oli hyvää aikaa:D

[Ei aihetta]Tiistai 03.06.2008 23:49

Häneen sinä luotat,
hänen ilonsa on ihanin,
hän tukee sinua suruissa ja iloissa,
hän on rinnallasi kokoajan,
häneen sinun on hyvä luottaa,
tiedätkös kukas tämä on?

IKUINEN YSTÄVÄ!

Oletko SINÄ IKUINEN YSTÄVÄNI?

Lisää vieraskirjaasi ja katso kuinka moni tahtoo sen lisätä ja kuinka moni on Ikuinen Ystävä :)

Reissusuunnitelma: Lauantai 31.05.2008 00:28

30.6 aamulla lähtö Säkylästä kohti Vaasaa. Päivä vietetään Wasalandiassa, yöksi mennään top camping Vaasaan. Siitä seuraavana aamuna kohti Töysää ja Tuurin kyläkauppaa. Siellä menee päivä, ja sitten kahdeksi yöksi Peräseinäjoelle Kalajärven leirintäalueelle. Siitä aamulla lähdetään koti Säkylää poiketen matkalla Kihniössä Miikan tätin luona(mahdollisesti). eli 3 yön reissu tehdään, wippii:)

Kesälomareissu-suunnitelma valmis:)Torstai 29.05.2008 22:21

Vko:lla 27 tää perhe lähtee reissaamaan, hei hei:D
STRESSI STRESSI STRESSI STRESSI!!!!

joka hemputin enttikaupan oon käyny läpi, enkä mistää löydä mieleist(ja sopivan hintast) äitiysmekkoa!!! kesällä on ainakin yhet rippijuhlat ja yhdet häät, joten joku mekko mun on pakko saada! ja niihi rippijuhliin ei kauheest kuitenka aikaakaa enää ole, et pakko olis pikku hiljaa löytää jo ettei jää ihan viime tippaan... APUA!!!!

haaste inolta:)Tiistai 13.05.2008 12:22

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."


1. Kännykkä
2. Auto
3. Tietokone
4. Hammasharja
5. Silmälasit:)

Haastan:

_mam_
-J3zz1ca-

[Ei aihetta]Tiistai 29.04.2008 10:14

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.