IRC-Galleria

Xsel

Xsel

The Preservation Of The Martyr In Me

Viikonlopun ajatuksia.Maanantai 28.05.2007 17:15

Koko viikonlopun saldo reilu 1500 ajetettua kilometriä, hukkunut kypärä, hermot riekaleina ja ranne paskana(ei en ole runkannut liikaa).

Niin ajelin tosiaan Ouluun ja menin siellä kisoissa yhellä hevosella joka on ollu meillä nyt noin 4v. Ratsastanu kyseisellä elukalla viimeksi viime syksynä ja yhteensä vuoden aikana nyt 5 kertaa joista 2 viime vknloppuna. Ei siinä mitään. Mennään hyppäämään metri hevosella joka hädin tuskin hyppää niin isoja. Tulos koko lauantailta. Muuten hyvä rata mutta kielto vikalle esteelle. Sunnuntain tulos. Ratsastaja on tyhmä ja tuo hevonsen ihan esteen juuren ja sit tottakai teilataan se. Oli vielä perusradan viimenen este. Vituttaa. Viimeiset ja toiseks viimeiset esteet vainoaa mua. Jossain välissä onnistuin vielä venäyttämään vasemmasta kädestä jotain mutta en oikeen tiiä mitä. Helvetin kipeä tuo on ja helvetin vaikee ajaa autoa kun ei vasen käsi oikeen taivu.

Piti olla tänään aamulla BE ja C korttien veikkaukset mutta kun ei ollut kun koneet paskana. Pistää vituttaan ku olis voinu jäädä nukkumaan kun olin sen verran mukavasti väsyny ja nukuin just hyvin kunnes joku/jokin herätti mut. Dnooh ei voi mtn. Mutta nyt jee tallille. Saa nähä mitä ratsastamisesta tulee ton käden kanssa. Hanskaa voi olla vähän mielenkiintonen laittaa käteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.