IRC-Galleria

Yökyöpeli

Yökyöpeli

Suuri taikuri

Typerät otsikotTorstai 01.12.2005 21:58

Muistin taas aamulla, että kirjoitin eilen päiväkirjaa... Ei helvetti. Pakko kai tätä on jatkaa. Jos osaisin, saattaisin vaikka hävetä, mutta mitään tekemääni en ole tunnustanut katuvani... ja mitään katumaani en ole tunnustanut tehneeni.

Baa... Ravintola Maximissa oli eilen paljon ihmisiä ja hyvä meininki. Mutta vittu! Minun ja Suutarisen tekemää asiallista pöytävarausta ei noteerattu! Kerrassaan törkeää. Soitin herra tirehtöörille, joka sanoi että varaukseni on otettu huomioon ja merkitty rekisteriin, mutta eipä pöytää näkynyt... Ainakaan minun nimelläni. Perkele. Maxim on paska paikka.

Pelasin bänditoverini Tuhannen Jurpan (^nitro^) joukkueena biljardia! Tuhanne Jurppa on asiallinen mies. Vittu! Sillä oli kauluspaita ja kaikki! Toinen joukkue hävisi kuin akat. Jee jee! Hyvä me!

Rakas tyttöystäväni Tiina (aditu-) uhkasi, että hän ja hänen ystävättärensä tanssisivat paremmin kuin minä ja Suutarinen. Jumalauta! Ei tule mitään! Tyttöystäväni tanssii mieluummin jonkun tyttökaverinsa kanssa kuin minun?! Perkele... Tätä peliä osaa pelata kaksikin. Minä ja Suutarinen hinkutimme tanssilattialla kuin vanhat tekijät. Tytöt hävisivät kuin akat. Jee jee! Hyvä me!

Tänä aamuna väsytti. Nousin ylös. Kiroilin. Kävin suihkussa. Kiroilin. Muistin että minulla on sairaslomaa siitä helvetin ratikkaonnettomuudesta. Kiroilin lisää ja pidin pääni sisällä grillijuhlia raitiovaunukuskien sisäelimillä. Menin takasin nukkumaan ja Tiina lähti kouluun.

Tänään on muuten ensimmäinen päivä joulukuuta! Kas perkelettä... Enää 23 päivää Joulupukin tuloon! Sitä sanotaan että nyt alkaa tontut liikkua ja katsella ikkunoista kuka on kiltti... Mitä helvetin tirkistelijöitä nekin muuten on?! Tirkistelee viattomia ihmisiä ikkunoista! Uskaltakoon yksikin tonttu työntää pienen parrakkaan lärvinsä minun ikkunaani niin haastan koko helvetin Korvatunturin oikeuteen yksityisyyden loukkaamisesta, henkisistä kärsimyksistä ja eläinrääkkäyksestä!

Hyviä joulunodotuksia kaikille!
-Minä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.