IRC-Galleria

Haaaa.Maanantai 01.09.2008 01:05

Jee, yks känninen viikonloppu lisää nuoruusmuistoihin. Ihanaa. Pe alottelin Sofiankaa, ja oli tosi kivaa jutella ja höpöttää vaa kaikkee! Sit ruttikseen ja sillai. Ei ollu mitään kauheen jännää, jotai perus hillumist. Sit yöllä himaan ja söin hiirenhiljaa näkkärii salaa ku äiti ja iskä ja veli nukku. Ihanaa.
Sit lauantaina duuniin, ja oli hauskaa pitkäst aikaa olla sielläki ja nähä mummoi ja pappoi. Sit menin himaa dokaa Ilpon ja Nikon kans ja nauroin taas niille dorkille. Tehtiin sopimus, että sinä iltana pitää mennä pussailee jonku kaa, mut en sit tiiä pitikö pojat lupauksensa? ;) Mää pidin! hihi. Juu ja sit satdii heiluu ja yöllä REAKTION (jonka keikalle en harmi kyllä ehtiny) vitun hienol keikkabussil jatkoille Tapanilaan, jossa kilju maistu viel auringonpaistees! Ja pääsin Tapanilasta kotiin vasta äsken. Vuhuu! Ja osasin leipoo pizzapohjan, must tulee viel kunnon kotiäiti. :D

Tänää oli kivaa kans hengaa pihalla vaik olikin vähän talvi-ilma, mut RIKKINÄINEN PUHELIN oli jees. <3 "Japu saa aina suolaista suuhunpantavaa!"

Ja nyt on ihan kiva fiilis, korva kyl edellee vitun kipee... Nyt aion mennä röökille ku äippä lahjotti kaks askii, Jiah!

Ihan oikeesti!Tiistai 26.08.2008 13:58

Nukuin joku tunnin, katoin eka Monsterit Oy:ta johonki kolmee ja sit en vaa nukkunu. Aamul nukahdin sit ja eräs urpo oli laittanu kellon liian myöhään soimaan ja sit en päässy kouluun (tosi lääkäri on määränny saikkuu, vaa saikkuu koko ajan vittu.) mut nyt kaikki muut nukkuu tai on koulus ja mul on ihan mielettömän tylsää. Vääääääh!

Hii kävin lääkärisSunnuntai 24.08.2008 20:54

Korvakäytävä turvonnu umpee ja tärykalvo poksahtanu, jiahh. Sit ku lähin lääkäristä, unohin maksaa. Haha! :D

Värjäänkö tukan kokopunaseks vai kokoblondiks vai annanko vittu vaa olla? Sanokaa suorat sanat!

Joo kiitti taiteiden yöstäLauantai 23.08.2008 17:00

Ei vittu, eilen oli ihan kauheeta mut nyt en voi ku vittu nauraa :D en oikeesti tehny kellekkää yhtää mitää ja kaikki riehu mulle vaa vitusti! Huus ja oli kauheen väkivaltasii! Ha, pahint et yks vitun lissu loukkaantu mulle aika väkivaltasesti vaik en puhunu ees koko akalle! :D En mä sille mitää voi et se on valinnu maailman karseimman poikaystävän, joka muuten kommentoi hyvin mun ystäviä: "Japu hei, pohjalt on hyvä ponnistaa!" VITTU mitä paskaa, sit sanoin et: "joo tosiaan, pohjalt on hyvä ponnistaa, sä olit se pohja!" haha. Vittu kui se kehtaa täs vaihees elmää sanoo noin! Mut se osas ainaki dokata. Ihana mies.<3 Ja sen sukulaiset oli kaipaillu mua: "Ainaki se osas ryypätä!".
Taidan olla kännis tälki hetkel. Paikat ihan paskana ja huulikoru vissii revenny ja vittu kuumetta ja kaikkee ja koht mua kutsuu Alko. Nälkä mut ei voi syödä ja haha kaikkee hauskaa!
En oo uskonu vieläkää sitä että olen saanut tarpeekseni suomenruotsalaisista ku jotenki lyöttäydyn niitten seuraa.

Ryypätää lisääääää vaa.

Ja hei vittu kesä tuli takas, nyt lähetään! Ei oo viel liian myöhästä näköjään!<3

vittuPerjantai 22.08.2008 18:56

alkaa pikkuhiljaa vituttaa tää kurkkukipu siis vittu kuinka saan viinaa alas ku ei ees teetä meinaa saada niellyks!

Tää on kamalaaTorstai 21.08.2008 17:57

Ihan kamalaa olla kipee ku ei oo hoitajaa :D tai ku yleensä ainaku oon ollu kipee ni joku on ollu hoitamas, Miki teki mulle kerran croissanttei ja kuumaa kaakaota, Rémo teki teetä ja lääkitsi mua jne. ja sen mutsi hoiti mua yrttikukkamarjalikööril ja sit kerran Jimi tuli hoitaa mua sillai et humppa soi taustal ja mä siivosin ja kokkasin sille, vaik sen piti hoitaa mua.

Kurkku kipee ja kuume vaa nousee ja oon ihanku pilves! Ja huomen pitäs mennä kouluu duunii ja dokaa väkivaltaset kännit!
19.08.08 22:54 <emah> ei mut oonhan mä kertonu sulle hienoi juttui sen mahtavasta olemuksesta
19.08.08 22:54 <emah> mut oikeest ien tajuu mitä oon kelannu sehän on saatanan lyhyt mua varmaa tisseihin asti

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.08.2008 20:02

HUOMEN DOKAA eiks nii?????

[Ei aihetta]Tiistai 19.08.2008 12:03

Haistappa vittu

VäääääTiistai 12.08.2008 20:18

Tili vaan hupenee! Ja hei en lainaa enää kellekkää penniikään, turha ees kysyy!

Otin huulikorun, auts.