IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 01.12.2008 01:56

<3

Vitsi Janne on aina niin ihana.Lauantai 29.11.2008 17:29

27.11.2008 23:02 <Yasmina> rakastatko mua
27.11.2008 23:05 <Salee_Joku> tottakai rakastan
27.11.2008 23:06 <Salee_Joku> (anna rahaa)

Ei ollu mikään lasten viikonloppu!Sunnuntai 16.11.2008 21:26

Pe suoraa duunista dokaa ja kallioon päädyin! Siellä istuttiin kapakassa ja sen jälkeen mentiin lauralle Heinin ja Oton kans. Heini oksens karkkikippoon haha!
Lauantaipäivä meni niin hyvin, Heini ja Otto hakkas mua koko päivän, Otto numeroi mun luomet ja nimes mun ruumiinosia. Jes. Toivottavasti lähtee pesus pois ennen huomista aamuvuoroa. Mun hoitsupuku on lyhythihanen nimittäin (lateksiset minihame ja pikkutoppi ja pitkävartiset korkkarit! ;D). Joo ja sain jopa ketsuppia naamaan. Ja äiti sano puhelimes, et kiva kun Otto pitää musta huolta. <3 Nomut illal Rauhan Asemalle hilluu ja oli hyviä keikkoja! Sieltä Korsoon SIR KIPPIKSEEN ja siitä Jimille, jossa kaikki melkei sammu heti, paitsi Carlos maailman kovin Lordi-fani, joka otti juoksut taksist et pääs Jimille, ku oli eka heränny Keravalt josati ojast yksinää. Senkaa sit naurettii johki varmaan aamu seiskaan ja Maj sai jo raivarit, mut ku sille ei voinu mitää ku oltii ihan LORDEIS.

Mikin ihana idea: MENNÄÄ JOHONKI JA OTETAA CARLOS MUKAAN!
Nii ja puhelinki meni rikki ku meni hermot. Jiah.

Ja seuraavat kaks vkl töissä vissiinki. JES.

[Ei aihetta]Torstai 13.11.2008 20:17

Ei tää vittu voi vaan olla tällasta!

Ikäväääääääääääää.Tiistai 11.11.2008 15:39

Mul tuli ikävä aika sekoo. hihi. miks vitus :D

Jes vapaa viikonloppu tiedos, kai reivataa ihan loputtomasti!??
Töihin kohta väää, mut e se haittaa siel on ihan kivaa, tai mieluummin mä sillä oon ku tuo Myllypuron sairaalas. Vaik ei sielkää enää niin hanurista oo. Nojoo ihan sama, mut tänää on pe! Saa nähä minne tie vie, ois loputtomasti ohjelmaa koko viikonlopulle, et pitänee vähän karsii! Mut Halloween kestit kyl huvittais, mut Sofiankin nään ja saa nyt nähä! Pääasia et pääsen juhlii. Vaik ei oo kyl penniikään rahaa.

PERRRRRJANTAI tänään on nyt juhlitaan, kukaan itkeä ei saa, yksin jäädä ei saa!

Sataa vaan. Sunnuntai 26.10.2008 17:11

HUOH mikä ilma.

Kävimpä sit kännis äänestämäs.

Oli eilen kiva päivä töissä ja heti kun pääsin Sofia tuli meille litkii viinii ja alettiin olla huppelis jo iltapäivällä.

Siit Kimmon synttäreille ja siel tein hyvää boolii ja sillai. Mentiin stadiin baareihin ja tuntu etten jotenkin sovellu joukkoon, ku oltiin kaiken maailman urheilubaareis ja sporttiklubeil mis jengi katto lätkää ja laulo kansallislauluja ja ku menin röökille ni poke heitti mun niskaan jonku ihme huovan mis luki tyylii SM LIIGA tai jotain. Meitsi on varmaan ollu huvittava näky se niskas.

Ihanaa herää himast!Sunnuntai 19.10.2008 17:07

Olipa kivaa herää himasta ja saada nukkuu omas sängys ku olin eilen niin vitun ryytyny! Tosiaan, jo torstaina oli ihan kauhee hinku juoda ja joinki pari ku Rémo tuli käymään, sit kun saatoin sen juna-asemalle käytiin viel alkos ja ostin yhen pullonki, mut enpähä juonu sitä vuhuu! Hyvä minä! Mut perjantaina Krister tuli meille, värjäsin sen rastoi ja otettiin vähän siinä samalla, sit mentii kiertää malmin kuppiloit ja loppujen lopuks päädyttiin tissibaarin sikajuhliin (jotku pikkujoulut:D) HAHA! siel oli häppärit ja bingoo ja karaokee ja sipsii jesh. Kun kaikis paikois oli tullu pilkku ni sit taksilla Toffelle, Joonakselle ja Raksulle ja dokattiin koko yö.

Lauantaina ei tehny mieli rehaa yhtän, kuuntelin vaa himas Maijan uutta levyy ja lepäilin. Illal vaa pari Kybällä ja sit kotiin nukkumaan ja nyt on hyvä olo, kun heräsin omasta himasta enkä kenenkää nurkista. Hiiiii jiah.Vittu

Eilen alko vähän vituttaa illalla, olin koulus ja sit menin suoraa duuniin. Dementiakoti. Tajusin eet oon itte aika vitun selväjärkinen! Sitku kävelin tos syysmyrkys kotiin tuli sellanen olo et ei helvetti. Mitä vittua mä teen koko vitun talven, kukaa ei kuitenkaa jaksa tehä mitään ja vittu! Mitä oon tehny aina talvisin? Viime talven hengasin Rémo kusimulkun kaa ja sitä edellisen Mikin kans ja muutaman sitä edellisen Toffen kans :D apuaaaa. Äkkiä nyt jotain tekemistä keksikää tai muutan kiinaan. Ja koht vittu taas duunii ja huomenki ja ÄÄÄÄÄÄÄH. Ja mua vituttaa ihmiset ketkä on pettäny mut niin vitusti ja arghhH!

Mut oli ihanaa ku Sofia ihan yllättäen tekstas eilen ja kysy et pidetääks kahestaan sellanen ilta, et puhutaan paskaa ja juodaan viinaa mikä lämmittää ja sano viel et meist löytyy potentiaalii. Osataan siis angstaa. Ahh. <3

Näin ihan ihmeellistä unta, mut en kyl pysty selittää sitä kun en osaa. Joitain unia ei vaan pysty selittään :D !


Oo vielä hetki.

Vanessa täytti jo 16 v! <3 :)Maanantai 29.09.2008 17:39

Hihii pe oli REAKTIOn keikka ja Vanen syndet! Oli omalt kohalt vähän paska ilta mut sit aamuyöst alko olee hauskaa. Laura uskals jättää Heinin mulle yökylään ja en tiiä oliks se hyvä idea koska se tyttö oli pihal! Mut lauantaina oli hauskaa, ku heti aamust Joni toi mulle loputtomasti siiderii ja sit siivottii ja juopottelin, ja sit oli "bileet" Lauran kotona ja saatiin sipsii ja boolii nam! Sain intialaisen päähieronnan ja lainaa keskel yötä Lauran suihkuu. Oli hauskaa, mut ainoo oli et se oli harmillista kun kämppä oli niin pieni eikä kaikki oikein mahtunu mihkään nukkumaan. :/ Mut onneks Otto oli jalo ja hyväksy mut sen sänkyyn ni ei tarvinnu siinä keskellä yötä kännissä lähtee seikkaille malmille.