IRC-Galleria

tyhmäMaanantai 31.08.2009 15:38

Mun irk kalleria laskuri kusettaa, et ois jäljellä 29 päivää mun tutkimusmatkaan vaik siihen on vaan 26.

ApuaMaanantai 31.08.2009 15:36

Rakastuin taas hihi

Maksoinpa lennot ja asumiset Perjantai 28.08.2009 19:15

5min sitten mun tilil oli 1 786,80 euroo
nyt vaan 6,80 euroo. Saan pari kaljaa hihi

kumma juttuKeskiviikko 26.08.2009 15:52

Lusmusin amikses kolme vuotta, tyylii nukuin vaa darras koulus jos menin sinne asti. Sain vitun hyvän todistuksen. Ja nyt kun mietin huvikseni mun mahiksia päästä yhteen arvostettuun ammattikorkeeseen ni pisteiden laskun perusteella pääsisin aika varmasti. Haha. Mut en tiiä uskallanko hakee. Se on satoja kilsoja täältä. Ainakin käyn eka maailmalla tutkimusmatkalla. 31 päivää btw!!!

Sain tänään sosiaaliviraston henkilöstökortin ja oon siin NIIN VITUN nelikymppisen sossutädin näkönen etten jaksa.

OMNONONOMTiistai 25.08.2009 21:24

Leivoin mustikkapiirakkaa ja sit muistin et viime syksyn syötiin aina feran kaa mustikkapiirakkaa koska oltiin PUUTTEES. Mustikkapiirakka korvasi seksin!

kamalaaTiistai 25.08.2009 12:56

Mist voin tietää et oks mul oikeesti sikainfluenssa vaiko vaan joku influenssa? en tiedä.

Sen tiiän etten pääse kai sit huomenna viemään mummoja Fazerille. Kerranki ku oli jotain mitä venata duunis yhyy.

HulllllluuuLauantai 22.08.2009 18:33

Näin niin väkivaltasen tunteikkaita unia, että ne vaan sotki mun koko päivän. Niinpä vedän kännis. LÄHEN DOKAA KOSKA NÄIN OUTOA UNTA oonko juoppo. Kerran aloin itkee kun mul tuli suonenveto jalkaan enkä menny kouluun ja menin dokaa. Pitkä pinna.

pkkuhiljaa helpottaaKeskiviikko 19.08.2009 20:01

Dokasin sunnuntaina ja vedin sit askin röökii. ja aika varmasti sen vuoks oli kolmen päivän darra. Eka päivä oli niin kauhee, etten pystyny liikkuu sen vertaa et saisin jotain suuhuni. Vimmeks ollut tollanen varmaan vuonna 2004. Joskus vähän ennen puol neljä yöllä olin marissu ilpolle DTM:s et ostaa mulle yhen salmarin. Se oli loppujen lopuks suostunu, mut tiskil olin alkanu riitelee, et haluunkin niitä neljä. Olin tilannu ilpon maksettavaks neljä salmarii ja neljä siiderii. :DD sen jälkee muistikuvat alkaaki huononee.

omenahotellin eestä otin sitten taksin. :D ja taksikeskuksesta kysyttii jotai et mikä omenahotelli ku niit on kuulemma helsingis kaks. ja sit olin vaa et en tiiä ku en muista kuinka tulin :D

nyt saa luvan riittäää pelleily!

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.08.2009 18:15

tuokaaaaa tupakkaaa en jaksa

oon ylittäny itteniLauantai 15.08.2009 15:30

Viides päivä tupakkalakossa. Pisin aika polttamatta 6-7 vuoteen (kappas, oonpa vanha)

en voi tehä mitään, koska en voi polttaa. Ja vähänkö joskus on ollu helppoo: kun on tapellu jonkun kanssa, on vaan voinu menettää hermot ja poistuu hetkeks tilanteesta ja mennä vetää kessun joka turruttaa aivot taas hetkeks ja vitutuksen määrä laskee, sit on ollu taas helpompi jatkaa puhumisia jne. Nyt ei va vittu hermot kestä sitäkää vähää mitä ennen.

Huomen ehkä vois vetää kännit ja sit röökaa vaa mielin määrin jos siltä tuntuu.

ps Aika hulluu, et eilen joku hirveen tutunnäkönen jätkä tuli sanoo "Moi Jennika ootko blondannu hiukset?" en ees jaksanu sanoo mitää lähin vaa menee. Sit se tuli myöhemmin: "Sori, sekotin sut yhteen toiseen tyttöön aiemmin. Mut nyt muistan mistä mä SUT tiiän: oon pussaillu sunkaa malmintorilla. Mikä sun nimi on?" hhahaha sit nous joku sellanen hämynen muistikuva et kerranku olin menos konjast nostaa rahaa ni joku randomi tuli vaa suuteloimaa mua malmintoril :D Tais olla samainen reissu ku vedettii Aneten kans ostoskärryillä konjaan.