IRC-Galleria

Yavanna^

Yavanna^

715517 ,majavanna...in lööv :P

helsinki kutsuu..Keskiviikko 11.01.2006 04:55

tänään lähdetään sitte Vinkkulan ja MiRrrBeLoun kanssa helsinkiin.toivottavasti selvitään reissusta hengissä..jaa matkan muita tavotteita vois olla löytää uus talvitakki ja housut (ainaki yhet) ja voisin olla menettämättä hermojani kertaakaan visiitin aikana.

ja olen myös suunnitellu et perehtyisin fysiikan,filosofian ja etn maailmoihin iltaisin kun ei ole tekemistä koska joululomallahan ei tullut luettua yhtään ja eka koe taitaa olla jo parin viikon päästä (tänään sain ostettua kirjanki jopa!! pakko ottaa itseään niskasta kiinni.

mutta eilen eli tiistaina (jos nyt pilkkua viilataan kellon mukaan) olin melko tehokas verrattuna lähiviikkoihin ja olen ylpeä itsestäni.kävin koulussa,ostin koulukirjoja,vein 4 kassia pulloja kauppaan, käytiin suunnittelemassa remppaa k-raudassa, siivosin keittiön pöydän ja nyt pitäs tiskata viel loput astiat pois ettei ne tuu mua vastaan porraskäytävässä ens viikolla kun tulen kotiin.

onneks en lähteny baariin niinku suunnittelin,koskee pirusti toiseen reiteen:( yöunet jää kyllä yhtä vähäisiks mitä ne ois jääny jos baariin ois lähteny.

keljuttaa ku ei oo autoo prkl Golffari ja Friikki!!murrr!!

takas tiskaamaan -->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.