IRC-Galleria

Yavanna^

Yavanna^

715517 ,majavanna...in lööv :P

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2007 02:11

hoh huomasin et oon näköjään joskus kirjotellu melko paljon kaikkee tänne.ihan hassuja juttuja o.O niin että aattelin sitte avautua julkisesti taas vaihteeks

Jaaha mitäs...katon sinkkuelämää kuuntelen apulantaa, paleltas melko paljon jaksaspa hakee lisää vaatetta.ja siivotaki pitäs.no sauna päällä jos tässä kohta siivoilis.kutittas.

Oli eka työpäivä tänää.olin IHAN JUMISSA koko päivän.mikä ei nyt sinäällään oo mikään ihme koska eka päivä vieraassa paikassa ja pihalla muutenkin.ja just ku pääs alkuun ni pukkas heti kaks päivää lomaa.eli oon sitte töissä koko vknlopun ku sami tulee slnaan ja ku sunnuntaina olis vielä pien juhlapäivä ku katellu tuota timoa viis vuotta:) hieman kyllä hämmentävää.mutta eipä tartte pettyä sunnuntaina ku ei oo juhlita kun on töitä kuitenki.

sinkkuelämässä puhuttiin taivaasta ja unelmista tai jtn.olis aika ihanaa päästä hydrocortison/perusvoidekylpyyn.ei ehkä kutittas niin vitusti ja joskus paranis tää iho.ei toki tarvitse.

hoh pyörii kaikkia henkeviä kysymyksiä joukko päässä tästä elämästä mutta ehkä niitä ei tarvitse esittää ihan kaikille..*huokaus*

gg jos sais tehtyy jotain kuten nyt vaikka haettua vaatetta päälle ni ei palelis.

mitäs teille rakkaille lukijoille kuuluu?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.