IRC-Galleria

Yazz

Yazz

olen, mutta ajattelinko olevani?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

nö höhpöhmöfSunnuntai 26.02.2006 20:09

Sverige vinnade den ishockey. Pahus :( no, ei voi minkään. Sitten minä hullu kävin loman kunniaksi hiihtämässä ja nyt on vatsalihakset ihan mukavan kipeät :S Go Loma!

Mustelmia <3Lauantai 11.02.2006 21:28

Mustelmia, krapulaisia kavereita, rumpusettinä olo, nauramista, kävelyä, tutun taapaaminen yllättäen paikallisella juna-asemalla... mitä vielä -.-

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.02.2006 21:42

Tuli tässä mieleen ku luin eilistä merkintää, että JOS JA KUN selviydyn tästä hajotus jaksosta ja kunnialla niin sit on sellainen mukava jakso mis on 3-4tunnin päiviä, eli nukutaan 2 tuntia pidempään ja lähdetään 2 aikaisemmin POIS koulusta!!!!!!!!!!! LUKSUSTA!!!!RAMMSTEIN - STIRB NICHT VOR MIR!!!!

HAJOTKAA!!!!Tiistai 07.02.2006 23:36

Muaahaahaa, teillä avrmaan niin pahasti järki pettänyt kuin minulla melkein. pitäs kasata 7 lukuaineen jakso, josta 35 päivästä on mennyt 2!!! Kemia, Fysiikka, Psykologia, Pitkä matematiikka, Englanti, Ruotsi ja Biologiaa... KITUMISTA!

Ainoastaan hauskimmat puolet näissä päivissä on että autokoulun teoriat on 2 kertaa viikossa ja ajoa saman verran ^^

<3<3 AINIIIN!!! Ja kohta on perjantai ja pääsee rellestää kavereiden kaa kaheks päiväks Kouvolaan <3<3 Kait :S:S:S Jos nyt joku jaksaa Jasua katella pari tuntia xS

Huomasin tänään tylsyyttäni että autokoulun kirjan takakannessa on pentagrammi -.- Mä en oo sitä siihen laittanut!

WIIIII!!!! Ainiin, be ware in Kouvola, Jasulla on autonavain!!!!!

ja minäkö outo, ja pskat :D Ihan terve x)

Eli älkää helvattu ihmetelkö jos mä oon puoli unessa, valitan niska, selkä ja silmäsärkyä, äksyilen ja saatan tehdä nopeita ratkaisua ja lähtee pomppii Kouvolan junaradalle.

taatana :DTiistai 07.02.2006 10:19

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni.
Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Toimin ihmisille terapeuttine, jotenkin vaan ihmiset tulevat juttelemaan eri paikoissa minulle huolistaan. Suurin osa ihmistä on sellaisia joita en edes tunne....

2. Ystävät ovat liian tärkeitä minulle <3

3. Teen läksyt lattialla.... Makaan lattialla sängyn ja nojatuolin välissä, kuuntelen samalla musiikkia ja joskus seuraan samalla DR Philippiä... :D

4. Kuljen ihan sairaan hiljaa ja kuulen hiljaiset äänetkin

5. KÄNNYKKÄNI ON KOKO ELÄMÄNI <3<3

Haastan;

Zyprexa
Fancis
EyePointD
WagesOfSin
Bacman

AwwwSunnuntai 05.02.2006 15:12

Hauskaa :D kerrankin, pitkästä aikaa Roopen ja Manun kanssa ^^ Ja tänään jatkuu xD muuaaahaahaa :D

Hajotus osa toinen päiväTorstai 02.02.2006 17:36

Kokeita vielä yks, hajottaa viel enemmän, mesen yhteysluetteloiden uudelleen luominen on tuskaa, hajottaa viel lisää, tänään teki mieli sanoa muutamalle pennulle "nätisti", hajottaa vielä lisää, tekis mieli hakata pesäpallo mailalla mutta helkkari kun tuolla on lunta, hajottaa vähän enemmän. Unen puute on enemmän kuin maksimissa, vitutus, autokoulun tunnit tulee niin "mukavaan" ajankohtaan, isompi vitutus, ens jakson 7 lukuaineen jakso PLUS itseopiskeltava kurssi, iso vitutus ja hajotus.

NO EIKÖHÄN TÄÄ TÄSTÄ VIIMEISTÄÄN ENSI VUOSISADALLA!

HAJOTTAAA!!!Keskiviikko 01.02.2006 21:59

HAJOTTAA NIIN MAAN PERKELEESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nyt ne saatanan pennut on vainaa jos kävelevät vastaan koulun käytävällä!!!!!!

<333<3Maanantai 30.01.2006 17:39

Maanantai 30.1. !!!! Elikkäässs.... Mites tuo viikonloppu, perjantaina Kouvolassa, lauantai kituminen kotona ja sunnuntai Kouvolassa ^^ hyvä kun on tuota hyvää seuraa niin on hauskaakin.

Sitten tähän päivään ^^ vttu meikä on bro hissassa xD lukematta tulee kiitettäviä, roger. Ja autokoulukin alkaa tänään ^^ Sinne tylsistymään ja kohta pääsee (SIIS "KOHTA") ajelemaankin x)

voi pyhä jysäys sentääLauantai 28.01.2006 13:37

Voi Luoja sitä eilistä menoa, ei ihmekkään miks tuli mukava päänsärky loppu illasta. Selvin päin yrittää seurailla humalaisten ihmisten menoa niin järkihän siinä tuntuu menevän. ARGH! onneks en ollut ainoa vaan "Bledemonin" kaa sitten lähettiin pois Pertin Baarista puol kymmenen aikaa asemalle............ Mutta sainhan toiset reiät korviini ^^