IRC-Galleria

Yazz

Yazz

olen, mutta ajattelinko olevani?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Olipa kerran...Sunnuntai 26.08.2007 15:25

...kahden tytön 20vee synttärit, baari, alkoholi ja hyvä humala.... ja seuraavana päivänä krapula ;)

Hyvä minäPerjantai 24.08.2007 20:52

Tökkäsin sitten itteäni sormella silmään.. ja sormessa oli tacokastiketta ;(

NoteKeskiviikko 01.08.2007 00:31

Just think before you say anything!

WUHU!Torstai 12.07.2007 22:24

Sain opiskelupaikan ja asunnon!! Turusta \o/ Hitto on helpottunut olo ^^ Ja tämä 280kilometriä muuttuu 6kilometriin ^^

Ja virallisesti asun Turussa 20.8 alkaen ;P kärsikää ^^

Saarnaaja ei luovuta helpollaTiistai 03.07.2007 13:25

Kaikki haluavat kuunnella opettavaa saarnaa istuessaan hiljaa kirkonpenkillä. Nuo saarnat alkavat aamulla heti kuulijan herätessä ja astuessa kirkkoon. Hiljalleen hän siirtyy istumaan omalle merkitylle paikalleen, vaikka saarnaaja jo on aloittanut saarnansa. Saarnaaja ei pahoittele myöhästyjää vaan jatkaa entistä pontevammin... Kuitenkin, kuunneltuaan joka päivä sama opettavaisen saarnan ihminen kyllästyy. Se janoaa kuulla uudenlaisen saarnan vaikka jostakin muusta aiheesta kuin kahdesta nykyisestä - vaikka ihan pelkästään toisen kuulumisista. Saarnaajalle ehdottaessa tästä uudesta aiheesta saarnaan, puhuja kieltäytyy jyrkästi. Hän yksinkertaisesti haluaa pitää sen saman saarnan mitä hän on jo kertonut edelliset kaksi viikkoa.

[Ei aihetta]Tiistai 26.06.2007 23:24

Kiitos

...jatkoa eilisellePerjantai 22.06.2007 22:13

Kulta pieni ;) Unohdit eilen kirjoittaa tänne että sinua vieläkin harmittaa ja vtuttaa alkuviikkoinen asia, toinen osapuolesi onneksi tietääkin siitä. Et kuitenkaan ole sanonut mitään. Huomasitko muuten kuinka paljon jutut väheni ja aiheita pitää raapia väkipakosta puhelimessa. No, ole iloinen ettei ole pakko vastata tai soittaa. Ja sinullehan se on hyvä - saldo kiinni.

Ja muutenkin sinua näköjään kiinnostaa toisten elämä paljonkin, ELI EI YHTÄÄN! HAh, olet ihana <3 Onneksi muistit sanoa että haluat olla rauhassa ja kukaan ei saa häiritä. Saat istua kiltisti koneen äärellä ja kuunnella musiikkia, sekä rentoutua huomista iltavuoroa varten.

AIniin, vielä näin lopuksi. Voisit alkaa taas sosiaalistumaan niin kuin ennen vanhaa. Muistatko vuoden 2005. Oli ainakin hauskaa kun sai SOSIAALISTUA KAVEREIDEN KANSSA! Oli helpompi olo ja vapaampi... Mihin se jäi? Nyt vaan kökötätä sisällä 24/7 ja käyt töissä. Suosittelen SOSIAALISTUMAAN VIIMEISTÄÄN SYKSYLLÄ!!! Et käy miehesikään kanssa yhtään missään!!


"KAikki paska kaatuu vaan niskaa ja pahentaa asioita"

Jasun muistilista osa 2.Torstai 21.06.2007 20:55

1. Koita nukkua enemmän, vaikka sun työt alkaa kello 10.30 joudut silti nousemaan kello 8.30. Paitsi hyvä ihminen huomenna joudut nousemaan jo ennen 8:a. Eli ne 12 aikaa nukkumaanmenot ei ole hyväksi.

2. Vaikka kuinka haluaisit suunnitella asioita, niin älä suunnittele... Olet huomannut sen jo muutamaan otteeseen, viimeksi tänään.

3. Asioita olisi helpompi suunnitella jos olisit sinkku, mutta kun et ole niin joudut kärsimään suunnitelmien perseelleen menon vielä monesti tulevan elämäsi aikana. KANNATTIKO! Omapahan on syysi. Muistaakseni sulla ei ollut mikään kiire sitoutumaan, et paljoakaan edes harkinnut uuden yksilön löytymistä rinnalle. Kaverisihan sitä sulle alkoi melkein suunnittelemaan, itse vaan kauhistelit asiaa. HAH. Salinen nauraa sinulle!

4. Muista kastella kukka, se ei oikein tykkää olla siinä auringossa ilman vettä... ja ravinteetkin olisi ihan mukava antaa edes kerran kuussa. Samoin se karvaturri kukan alapuolella haluaa kanssa vettä ja/tai myös tuulettimen. Karvapallolla kun on kuuma.

5. Ja nämä angstaus-kautesi alkavat ottamaan päähän. Vaikka olisit kuinka väsynyt yms niin silti asialle ei voi minkään. Olet sen verran stressaava ihminen että petyt ja agstaudut enemmän. Mutta nämä kesäangstithan on ihan normaalia sulle niin sähän olet tottunut niihin nyt 4vuodessa? ;) Sekin siinä on ettet kerro asioista muille vaan olet se kuunteleva osapuoli. Eikö olekin ihanaa? Muistat varmaan kun Kati sanoi sinulle että voisit mennä hoitoon :) Olisiko ;)

6. Kaunis näky kun väännät sitä veistä sydämmessä <3

Swallow the Sun - The Ship

Ja tämmöisiä terveisiä sinun toiselta minältäsi, että olet pirun hyvä piilottamaan huonot negatiivisuudet ajatuksesi. Ja kerrot niistä mielummin näin tekstillä kuin naamatusten! HEIKKO TEINI!

VesikelitMaanantai 18.06.2007 13:27

Hah, tulipahan nukuttua KERRANKIN! Viime viikko meni unenputteen seurauksiin, joista sitten kärsin viikonloppuna :) Nyt onneks taas uni tullut kiltisti silmään (viileä ilma) :)

Aika menee ihan hemmetin nopeasti, viikko tätäkin kuukautta ja sitten taas siirrytään seuraavaan. Jännitys alkaa siis tiivistymään entisestään. Tuossa viikonloppuna kuulin että meille tulee vaavi <3 siis ei sellainen ihmismäinen vaan koira <3 Kulta varas pennun ja saadaan kyllä se vasta 2009 <3 Tulee kyllä aika menoa: pitäs hankkia asunto, raha-asiat kuntoon, koulut aloitettua (jos siis pääsen kouluun), saada kamppeet uuteen kämppään (sitten kun löydän sellaisen jostain) ja kauheeta hulinaa. Onneks kulta varmaan mielellään autta ens kuussa mua ^^

Juhannuksen jälkeen Aortan kanssa shoppailemaan ;)

Ensi kuussa siis saan tietää koulutus ja menen korkeasaareen... Siihen ne sitten hyvät asiat loppuikin....Loppupeleissä kappale (jos olis paikko valita) tälle päivälle olisi Sonata Arctican - The Misery
Kyseessä siis Sentenced ja eräs hemmo ihan hermona keikasta ;)

Eli, VOI VITTU MIKÄ PÄIVÄ! Olen teini, anteeksi. Mutta tarina menee seuraavasti

1. Pääsen työpaikalle ja poliisi ajaa melkein keulaan, sen syy. (kerrankin)

2. Pääsin kioskille ja jätin kamppeeni pakastimien päälle. Noh, reippaana tyttönä otan kanisterin ja lähen hakemaan vettä abc:lta. PAM! Ovi kiinni ja avaimet SEKÄ puhelin sisällä lukkojen takana.

3. Paniikki iski. Kysyin ohikulkijalta puhelinta mutten saanut ketään kiinni, lähen sisälle hakemaan vettä. Kysyn yleispuhelinta ja soitan eniroon. Haen pomon numeron KAKSI kertaa ennen kuin vastaa. (sain kyllä kaverinkin, mutta hän oli lahdessa -> ei avainta) meni noin 10-15minuuttia.

4. Noh, sitten tuli terveystarkastaja paikalle. Halusi tehdä tarkastuksen kioskiin. Pääsin selittämään asiani, joten hän tekikin arvaamattoman tarkastuksen ABC:lle.

5. Samaan aikaan kun terveystarkastaja lähtee sisälle, Valion REKKA tulee pihalle tuomaan päivän rahdin. Siinä sitten naureskellen ja paniikissa koitan selittää. Kuski jäi kyrsiintyneenä kiltisti odottelemaan.

6.Pomo saapui 20minuuttia myöhemmin paikalle ja päästi mut sisälle. Laitoin avaimet kiinni hameen lenkkiin. Kuski tunki tavarat sisälle (ei vähän vaan paljon jäätelölaatikoita!)

7. Siinä sitten paniikissa avasin kioskin ja laitoin jäätelöt pakkaseen.

8. Kioski aukes noin 20minuuttia myöhässä ;)

Eli tämmöinen tarina tänään. Nyt sitten Turkuun ja panikoimaan valintakoetta!

LISÄYS 9.6.2007

Ja myöhästyin vielä tuolloin junasta.