IRC-Galleria

ElämäntapaprofiiliniTorstai 23.11.2006 00:41

-Olen suurella todennäköisyydellä Syrjäänvetäytyjä-

Arvo-ja asennemaailmasta…

Syrjäänvetäytyvät tulevat varjoista esille vain luotettujen ihmisten seurassa. He ovat rehellisiä ja kohteliaita, mutta viihtyvät omissa oloissaan paremmin kuin muiden ihmisten seurassa. Ei ole kyse siitä, etteivätkö he suhtautuisi suopeasti toisiin ihmisiin. He arvostavat parisuhdetta, hyviä ihmissuhteita ja aitoja ystäviä. Ennemminkin kyse on ujoudesta tai itsevarmuuden puutteesta.

Syrjäänvetäytyvät elävät voimakkaammin omassa sisäisessä maailmassaan kuin muut nuoret. He eivät juuri murehdi sosiaalisesta statuksestaan. Tietenkin arvostuksen saaminen tuntuu mukavalta, mutta sitä ei koeta niin tärkeäksi, että se ohjailisi merkittävästi heidän käyttäytymistään.

Syrjäänvetäytyville turvallisuus on tärkeä arvo. He pelaavat mieluummin varman päälle kuin ottavat riskejä. He eivät etsi jännitystä eivätkä seikkailua, vaan ovat onnellisempia tuttujen ja turvallisten asioiden parissa. Esimerkiksi mieluisin ajanviettopaikka oman kodin ulkopuolella on hyvän ystävän koti.Kiinnostuksen kohteista…

Tärkeimmiksi kiinnostuksen kohteikseen syrjäänvetäytyvät mainitsevat tietokoneet, internetin ja lukemisen. Runsaasti aikaa heiltä kuluu myös viihde-elektroniikan kuten pelikonsoleiden parissa. Liikuntamuodoissa he suosivat yksilölajeja joukkuepelien sijaan. Pyöräily, lenkkeily ja sulkapallo ovat suosittuja liikuntamuotoja heidän keskuudessaan. He katselevat mielellään myös elokuvia ja kuuntelevat musiikkia.

Ryhmän kollektiivista musiikkimakua hallitsevat rock ja heavy-metal. Suosituimmiksi bändeiksi mainitaan Nightwish, Iron Maiden ja Metallica. TV puolestaan napsautetaan päälle silloin, kun alkamassa on Simpsonit, Stargate tai CSI. Tv-ohjelmatarjonnasta poimitaan erityisesti elokuvat, sci-fi- ja komediasarjat.

15/30 Research Oy (c)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.