IRC-Galleria

Kissaparka:SSunnuntai 16.03.2008 02:37

Surinalla oli onnenpäivä! Hän oli napannut hiiren, oikein mehevän sellaisen. Toipa sen näytille pihalle, jotta kaikki voisivat keittiön ikkunasta katsella riemujuhlaa. Hiiri lensi, sinkoili ja kieri. Surina syöksyi, kiehnasi ja sohi käpälällään. Oij sitä Onnea!

Silloin suuri musta varjo lipui pienen kissan ylitse. Ennenkuin Surina kerkesi edes tajuta, mikä siihen iski oli hiiri jo poissa! Hänen oma RAKAS hiirenraato oli varastettu! Se ,minkä hän oli suurella vaivalla saalistanut ja tuonut kansan keskuuteen. Ja nyt se kaikki oli poissa!!

"Minua ei turhaan kutsuta Surina Salamanteri Salamaksi!!" Julisti kissanpoika ja syöksyi pitkäkyntisen perään, kuin tuulispää.

Vähintäänkin hurjan vauhtimittelön jälkeen Surina luovutti, Hän kun ei osannut lentää. Osaatko arvata, mikä hiiren vei?
Surina palasi alakuloisena juhlapaikalle ja tutki, josko hiirestä olisi jäänyt rippeitä.

En tiedä koska hiiret ovat alkaneet kimmeltämään, mutta harakkahan sen siimahännän vei.. Ihan Surina-polon nenän alta:( Siellä se sitten lenteli pitkin pihaa hiiri nokassaan ja reposteli saaliillaan. Enää ei ole harakat minun lempilintuja! (Varsinkin ,kun kannan kaunaa niille varastamastaan sormuksestani! Tosin saattaahan olla, että hukkasin sen itsekkin 4wee silloin, ku olin;) ).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.